in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 16 en 17 april

Deze week zijn er weer weinig boeiende games verschenen. Dat zagen we ook terug in het wekelijkse artikel van gamereleases, waarin eigenlijk de nieuwe Game Pass-games de boventoon voerden. Heb jij ze al geïnstalleerd? Je kan nu namelijk onder andere Life is Strange: True Colors “kosteloos” spelen op Xbox en PC! Ga jij deze checken of zit je nog in tijdverslinders als Forbidden West, Elden Ring of Cyberpunk 2077?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Horizon weer. Als ik tijd heb. Schiet nog niet echt op met die game.

coola
1 jaar geleden

Ik ben alweer een tijdje bezig met Assassin Creed Valhalla. ( zit nu op 67 uur en ben denk op iets van de helft van de base game ) dus dat zal ik ook dit weekend spelen.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

De platinum van Cyberpunk 2077 is bijna in de pocket. Daarna aan de slag met Horizon Forbidden West.

De korte recensie van Cyberpunk: inmiddels (op PS5 in elk geval) technisch niets mis mee. Perfect speelbaar. Maar qua game? Een FPS met een verhaallijn in een interessante setting, maar met repeterende gameplay van heb ik jou daar. Een RPG? Nauwelijks. Totaal niets waargemaakt van de hype die er destijds over was…

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Ik ga lekker Kirby, GTA en PES spelen dit weekend.

Fijn paasweekend iedereen!

Rainking
1 jaar geleden

Gisteren weer eens een nieuw karakter aangemaakt in Elden Ring. Ik wou eens kijken hoe een spellcaster speelt. Op de één of andere manier ga ik bij soulslikes altijd standaard voor melee classes. Tot nog toe bevalt het wel. Het helpt natuurlijk ook wel dat ik een beetje voorkennis heb door de vorige karakters waar ik mee gespeeld heb. Ondertussen alweer zestien uur onderweg en ik ga er dit weekend waarschijnlijk gewoon lekker mee verder.

Of niet. Want wie weet wat ik morgen weer bedenk, ghehehe.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
Lavalera
1 jaar geleden

Druk bezig met de platinum in Ghostwire Tokyo binnen te harken. Verder begonnen aan lost in random, die deze week op gamepass is gekomen. Combat is wel even wennen maar wel interessant. Beetje Tim Burton stijl qua art

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

30 uur in elden ring. Wil hier weer mee verder, maar ben ook begonnen aan een iets minder “heftige” game, namelijk Super Mario Odyssey. Zag dat de rest vh gezin hier mee bezig was en moest een paar keer een helpende hand bieden. Dat had mijn interesse gewekt.

Heb de eerste echte boss in elden ring (stormveil castle) verslagen. Heb daar even mee geworsteld, maar hij bleek uiteindelijk goed te doen. Ik dacht dat ik alles vh kasteel al afgespeurd had, maar volgens mij is er nog meer te vinden. Daarna weer het onbekende ontdekken.

Heb trouwens ook to the moon uitgespeeld op de switch. Leuke indiegame, had wel hele leuke gameplay elementen. Wordt alom geprezen om het verhaal volgens mij, ik vond het zelf wel leuk bedacht. Originele insteek in ieder geval en goede muziek.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door TheGoldenKid
Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Oh, er is zo ontzettend veel te ontdekken in Stormveil Castle. Daar kwam ik eergisteren pas achter, toen ik met mijn spellcaster het kasteel doorliep. Ik was er met mijn eerste karakter al geweest, maar toen heb ik eigenlijk alleen de standaardroute gelopen, niet wetende dat je nog zo enorm veel sneaky kanten op kan. Zeker als je je stonesword keys daar gebruikt.

Op naar de volgende baas, veel plezier!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Stonesword keys???? Hahahah please do elaborate. En anders google ik het wel even.

Ik kwam erachter dat er meer te ontdekken valt door een post op reddit.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Af en toe kom je van die kleine, stenen gargoyles tegen. Soms een enkele, soms twee op elkaar. De eerste ben je helemaal in het begin al tegen gekomen, vlak na de tutorial. Je ziet dan een mistige muur, waardoor je niet verder kan. Met stonesword keys kun je die gebieden ontgrendelen. Sommige vind je onderweg (paarse items) en er zijn vendors die ze in gelimiteerde hoeveelheden verkopen.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Oh ja. Nu weet ik het weer!! Daar heb ik er inderdaad een paar van inmiddels. Heb alleen nog niet zo’n gebied ontgrendeld. Ga ik straks even doen.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Top! Uit mijn hoofd zijn er in ieder geval twee van de gargoyle statues in Stormveil Castle.

Billy-Butcher
Billy-Butcher
1 jaar geleden

Cyberpunk, fuck wat een dijk van een game

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Billy-Butcher

Haha, wat grappig om te zien dat smaken zo kunnen verschillen. Maar fijn dat je je er zo mee vermaakt. Ik vond m overigens niet slecht, hoor. Bij vlagen zelfs goed. Sommige scènes maken indruk, maar overall niet meer dan een 7.

Billy-Butcher
Billy-Butcher
1 jaar geleden

Ik ben fan van dit soort games. PS5 is erg goed te spelen, geen bugs tot nu toe

PlayStation-man koopt zijn eerste Xbox

Review: Call of Duty: World at War (PS3)