in

Wat spelen we dit weekend? 16 en 17 januari


Martin verschoor

De release van Hitman 3 staat om de hoek, dus daar ga ik alvast m’n PS5 voor masseren en warm laten draaien met enkele potjes Warzone. Compleet andere game natuurlijk, maar m’n speelstijl is hetzelfde als in Hitman. Sluipen, afwachten en het juiste moment kiezen. Sommige mensen zouden me een camper noemen, maar ik ben gewoon Agent 47, of als ik tussen de bomen lig…een bosje.

Warzone.jpg

michel musters

Het valt wat in herhaling, maar dat komt omdat ik elke dag maar enkele uurtjes tijd heb om te spelen. Ik zal dit weekend dus vooral weer tijd steken in Sackboy’s Adventure – dat ik nu echt bijna helemaal uit heb, al moet ik daarna nog de multiplayerlevels met iemand doorlopen – en Gears 5. Ik merk dat die twee games voor prima afwisseling zorgen!

Sackboy: A Big Adventure

bert de vries

Het oogt prachtig, maar Gears 5 doet me helemaal niks. Daarom even Control geprobeerd een wow wat een toffe game is dat! Daarnaast is Torchlight III nu beschikbaar op Game Pass. Als groot fan de eerdere twee delen moet ik nu het derde deel ook uitproberen. En natuurlijk wat Destiny her en der.

gears 5

Jacco peek

Nog steeds Pokémon Platinum! Hoewel de game erg traag speelt, geniet ik er nog steeds van. Heb net Crasher Wake verslagen in de vijfde gym en ben nu even de Safari Zone aan het leegvissen. Wat me vooral opvalt is dat de routes van Sinnoh best wel dynamisch zijn: je gaat kriskras door een gebied, waardoor je niet het gevoel hebt recht van A naar B te lopen. Hopelijk zien we dat in de mogelijk remakes terug.

Verder speel ik nog een game onder embargo en heeft onze vriend Cody misschien wel zin in een potje Warzone. Blijft toch leuk.

lars cornelis

Ik speel heel veel door elkaar. Dankzij Game Pass en Quick Resume heb ik mijn mantra van maar één a twee games door elkaar te spelen een beetje laten vallen. Dit weekend speel ik dus een beetje Titanfall 2, een beetje Assassin’s Creed Valhalla, een beetje PES 2021, een beetje Ori, en een beetje een nieuw spelletje waar ik nog niets over zal vertellen.

Ori and the Will of the Wisps

cody van den bogert

Ik ben bezig met m’n tweede playthrough van Horizon Zero Dawn. Heb die game destijds echt in twee dagen uitgespeeld en dat eigenlijk twee redenen. Ik vond het A echt een ontzettend fijne game, en B kwam er een ander spelletje uit op dezelfde dag waarvan ik wist dat het al mijn tijd in beslag ging nemen. Dat was natuurlijk The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Ik zal je eerlijk bekennen dat ik het verhaal van Horizon een beetje was vergeten, ik weet trouwens niet of dat aan het verhaal ligt of mijn geheugen. Met oog op Forbidden West wilde ik het eerste deel nog even goed herleven, dus ga ik voor de Platinum Trophy. Dat moet trouwens voor maart gebeuren, want dan is het Kena-tijd baby!

Horizon Zero Dawn

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nintendo Switch-versie Hitman 3 verschijnt ook op 20 januari

WTF Update: Super Saiyan Mario