in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 16 en 17 juli

Wat een warm weer! Volgende week wordt het nog extremer. Ga je überhaupt gamen of pak je de zon. Why not both? Lekker met de Switch in de hand in de tuin. Of ga je toch met een ventilator op je gericht op de bank of achter je pc zitten? Dan blijft er natuurlijk één vraag over: wat ga je spelen? Nog wat laatste dingen in een grote openwereldgame of ga je een nieuwe highscore halen in Neon White? Laat het weten!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Nog altijd vrolijk bezig met Forbidden West. Ik zit nu op ca. 75 uur. Doe elke side mission, elke collectable, schiet dus niet enorm op, maar er begint schot in te komen.

Lavalera
1 jaar geleden

Op de xbox doe ik een 2e poging tot ac origins te spelen. De eerste keer ben ik er mee op gehouden omdat ik hem niet zo goed vind als odyssey en valhalla. Ik ben meer van de open wereld actie game en origins voelt meer stealthy wat niet echt mijn ding is. En Bayek heb ik nou ook niet echt een klik mee zoals Eivor (heb wat met vikingen, gedeeltelijk omdat mijn vrouw Deens is) en Kassandra (wat een beetje de Lara Croft uit Griekenland is zeg maar). Maar goed ik kom er nog aardig door heen door de 60 fps patch nu.

Op de ps5 heb ik een korte game/indie week gedaan in de laatste week van de vakantie voordat de ellende volgende week weer begint. What remains of Edith Finch, Lost words beyond the pages, Concrete genie heb ik de platinum gehaald en ben nu bezig met de platinum voor Doki Doki literature club plus. Wat begint als een onschuldige Japanse dating sim visual novel maar verandert in een psychologische thriller game. Erg gaaf gedaan. Als je geen problemen hebt met visual novels en horror cq thrillers is het een aanrader game is ook erg goedkoop. Als ik hem klaar heb wordt het een jrpg weer aangezien ik klaar ben met Dq11. Twijfel nog even welke maar dat komt wel goed

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

What Remains of Edith Finch was wel bijzonder heh, mooi muziek en indrukwekkend verhaal. Heb je FireWatch ook al gespeeld, ook erg leuk!

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  DanTheGameKing

Nog niet die staat wel in de overvolle backlog lijst lol. Ik zal hem vast tussendoor wel spelen is soms even lekker zo’n kort spel tussen de grote spellen door te spelen dus ga ik vaker doen

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Haha, ja, die backlog heh….Firewatch is inderdaad niet al te lang en een mooi tussendoortje, vond het een hele mooie verrassing qua gameplay en sfeer, maar zo zijn er gelukkig nog veel meer.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  DanTheGameKing

Ja dat is met indies wel vaker zo. Waar de aaa vaak kiezen voor veiligere games zie je bij indies nog vaak erg originele ideeën. Niet dat het bij aaa niet origineel is of alle indies zo origineel zijn, maar mensen die alleen aaa spelen, en die zijn er genoeg, missen zo helaas veel pareltjes

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden

Ik heb het gedaan!!! Ik heb een PlayStation 3 opgesnord en direct de Metal Gear Solid Legacy collection besteld, ik kan niet wachten, morgen ligt ie in de brievenbus.

Morgen ga ik van het mooie weer genieten en zal er van gamen weinig komen, maar zondag zal ik vooral kruipend en sluipend gaan doormaken. 🙂
Ik zit momenteel lekker in MGS Ground Zeroes, ben bezig alle Achievements te behalen en alle collectibles te verzamelen. En natuurlijk blijf ik mijn zompige en modderige rondjes rijden in SnowRunner, lekkere relaxte afwisseling!

Allemaal een heel mooi en zonnig weekend!!

coola
1 jaar geleden

Aangezien ik gisteren cyberpunk 2077 heb uitgespeeld, ga ik vandaag aan final fantasy 7 ( de remaster niet de remake ) beginnen. Oh ja en ik ga verder met het 2de deel van mijn nieuwe reeks artikelen. Hopelijk kan ik het dan komende maandag posten.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door coola
Luigi1985
1 jaar geleden

Elden Ring

Rainking
1 jaar geleden

Ik was van de week weer eens begonnen aan de remake van Trials Of Mana, maar dan met een totaal ander team dan de vorige playthrough. Mogelijk wordt dat nog opgestart. Anders waarschijnlijk nog wat Fall Guys.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

The Dungeon of Naheulbeuk: the Amulet of Chaos

CarnifeX
1 jaar geleden

Ik start dit weekend Anno 1800 weer eens op. En daarnaast ga ik wat blokjes hakken in Beat Saber op de quest. Wat een heerlijk apparaat is dit zeg. Ik ben bezig met een artikel over de oculus.

aRc
1 jaar geleden

Het weekend is helaas al weer bijna voorbij, maar ik heb zelf toch nog wat tijd kunnen stoppen in de voor mij eerste playtrough van borderlands 2.
Deel 1 het hoofdverhaal afgerond alleen waren er toen wat vage crashes bij de DLC packs dus die uiteindelijk maar overgeslagen. The pre-sequel het hoofdverhaal ook van afgerond en nu dus deel 2.

Back to the Past with Coola Deel 1

De top 50 van Rainking part 5: #10-1