in

Wat spelen we dit weekend? 16 en 17 mei


Lars Cornelis

Ik speel momenteel vooral Assassin’s Creed Odyssey. Ik was nooit toegekomen aan de uitbreidingen, dus daar duik ik nu nog even in. En omdat die game zó groot is, ontdek ik daardoor ook weer nieuwe gebieden en locaties die ik in de voorgaande 85 uur niet verkend had. De dlc geeft Odyssey tot nu toe een prima tweede leven. Daarnaast heb ik wel weer zin in een meer verhalende game in plaats van een immense open wereld. Misschien wordt het dit weekend dan eindelijk tijd om Control op te pakken. Zolang ik die niet gespeeld heb mag ik eigenlijk niet klagen dat Remedy Alan Wake 2 moet gaan maken… Maar nu we het daar toch over hebben: Remedy, ga eens Alan Wake 2 maken!

Assassin's Creed Odyssey

Bert de Vries

Malaka! Wat een vreemd einde heeft Odyssey, zeg. Ik heb de aftiteling gezien, maar de halve Cult is nog in leven. Ik twijfel nu sterk om verder te gaan met de game, of toch over te stappen naar iets anders. Ik heb namelijk Super Mario Maker aangeschaft om levels te maken voor m’n dochter die de gewone Mario games op de SNES mini nog wat te moeilijk vind. Misschien ook nog een beetje GTA V, want die game heb ik gisteren binnen gehengeld via Epic. Alleen het downloaden duurt wel een eeuwigheid gezien de hele wereld die game momenteel wil downloaden. Fijn weekend, iedereen!

Michel Musters

Animal Crossing: New Horizons. Een gamenaam die ik steevast al een paar maanden noem in deze rubriek. na 225 uur ben ik er nog steeds niet klaar mee, dus daar ga ik dit weekend lekker mee door. Maar daar blijft het niet bij natuurlijk. Zo heb ik eindelijk Spelunky een tweede kans gegeven (ik herinnerde mij opeens hoe collega Thijs er van genoot en had gewoon zin om het weer eens op te starten), en tot nu toe bevat dat prima – al ga ik erg vaak dood. Maar ik heb vooral zin om dit weekend weer eens lekker te zitten voor The Witness. Deze bizarre puzzel-adventure kocht ik ooit bij mijn toen nog spiksplinternieuwe pc. Ik ben een heel eind gekomen, maar heb nog lang niet alle puzzels opgelost. Het is inmiddels lang genoeg geleden om weer van vooraf aan te beginnen!

Jacco Peek

Tja, wat zal ik eens spelen. Er zijn een paar dingen die ik nog even moet afmaken, maar het liefst ga ik gewoon The Witcher 3 spelen voordat de zomergames uitkomen. Ook ben ik deze week weer begonnen aan The Rise of Kyoshi, een heel tof Avatar-boek waarvan het tweede deel binnenkort verschijnt. Een aanrader als je net als ik weg bent van de serie.

Avatar

Cody Van Den Bogert

Ik zit een beetje in zo’n periode waar ik niet echt veel zin in een bepaalde game heb. Daarom ben ik, net als Jacco, bezig met The Rise of Kyoshi. Het tweede boek uit de reeks verschijnt immers over niet al te lang! Verder teer ik momenteel op mijn verzameling Avatar en Superman-comics.

Avatar

Jolien Mauritsz

Dit weekend ga ik aan de slag met Grand Theft Auto 5. Ik ben één van de weinigen die deze game blijkbaar nog nooit gespeeld heeft en toen Epic Games de game gratis aanbood heb ik mijn kans gepakt. Ik heb Grand Theft Auto 3 en Vice City al gespeeld, dus ik ben reuze benieuwd wat ik van deze installatie in de serie ga vinden!

GTA5

Zoë Bonenfaas

Ik ben blijkbaar niet de enige die aan het lezen gaat deze week. Laatst kreeg ik een aantal avonturenboeken van Ian Livingstone uit de jaren tachtig en negentig in handen. In deze boeken moet je een personage rollen en proberen te overleven terwijl je keuzes maakt die je van pagina naar pagina sturen. Crypt of the Sorcerer heb ik nu al vier keer geprobeerd maar ik blijf maar doodgaan. Dus ben ik doorgegaan naar Night Dragon. Daar ben ik nu bij de intro dus we zullen zien hoelang het duurt voordat ik een nieuw adventure sheet moet maken. Maar als ik daarbuiten tijd heb om te gamen ga ik waarschijnlijk voor Pillars of Eternity, ben net met die game begonnen en het stemacteren is echt geweldig. Dat m’n boys Matt Mercer en Sam Riegel erin zitten is ook enorm gaaf!

Books

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bekijk de State of Play van Ghost of Tsushima terug

Gerucht: Assassin’s Creed Valhalla komt op 15 oktober uit