in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 17 en 18 april

Ja hoor, we hebben het weekend gehaald! Tijd om te checken wat de redactie gaat spelen.

DENNIS MONS

Ik ben een beetje in een retro-bui de laatste tijd, maar vooral wat betreft een heel specifiek genre: de point & click. Daarom heb ik de remasters van Full Throttle en Day of the Tentacle binnengehaald. Benieuwd of ik het nog net zo cool en grappig vind als toen. Oh en omdat het raceweekend is ga ik ook zeker nog even een paar rondjes rijden op Imola in F1 2020. kan ik Max even een appje sturen met wat tips zodat ‘ie dit keer wél wint en niét buiten de baan inhaalt. Go Max!

f1 2020

CODY VAN DEN BOGERT

Ik duik dit weekend de grotten van Spelunky 2 weer in. I know, niet heel verrassend, maar ik ben er nu echt bijna! Het is me nu inmiddels een aantal keer gelukt om met de gouden pijl voor Hundun te staan, maar telkens mis ik wel iets. De laatste keer brak mijn boog bijvoorbeeld! Verder zal ik zeker nog wat Overwatch spelen. Ik ben namelijk weer terug van weggeweest en tik Diamond nu weer aan, maar daar nemen we natuurlijk geen genoegen mee!

LARS CORNELIS

Ik speel een beetje van alles door elkaar. Maar het jeukt al een tijdje om Metal Gear Solid 2 en/of 3 opnieuw te gaan spelen. Zou het dit weekend dan eindelijk eens zover zijn? Kept you waiting, huh…

Metal Gear Solid 3 Snake Eater

LUCAS MAY

Pokémon White! Na Pokémon Pearl te hebben uitgespeeld ben ik verder met de volgende DS-game en het is flink genieten geblazen. Hiernaast heb ik de maffe multiplayergame Bamerang op de Switch staan, dus even kijken of die de moeite waard is!

JACCO PEEK

Als het goed is kunnen we dit weekend de Resident Evil: Village-demo spelen, dus dat ga ik met frisse tegenzin doen. Verder weet ik het niet zo goed, misschien wordt het tijd om eindelijk eens Oxenfree te spelen. Heb Afterparty ook laten liggen omdat ik de eerste titel van Night School Games ook niet heb gespeeld, maar nu Oxenfree 2 onderweg is moet ik maar eens gaan beginnen.

Resident evil

MARTIN VERSCHOOR

Sowieso de demo van Village proberen. Dik zin in die game. Daarnaast nog wat potten Apex draaien en ik ben verwikkelend in een speedrun-wedstrijd met Cody in Astro’s Playroom. Het level Mountain Run kan je dus in 32 seconden klaren en Cody zit nu op de 36 seconde en ik op de 37. Dus dit weekend even oefenen op de jump glitch.

Resident Evil Village

THIJS BARNHARD

Hollow Knight staat op Game Pass dus het leek mij wel een aardig idee om die game opnieuw te spelen. Tot nu toe bevalt dat heel erg goed want ik ben compleet vergeten hoe de plattegrond van die game in elkaar steekt. Ik ben dus weer zoals vanouds de weg kwijt. Genieten weer.

Hollow Knight

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Monster Hunter Rise en Forza Motorsport 7. En verder even coop game met de vrouw in de game It Takes Two wat voor mij wel eens de coop game van 2021 kan gaan worden.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Gourami
Kiekmgoan46
Kiekmgoan46
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gourami

Ja It Takes Two is fantastisch. Speel m ook met vrouwlief. Af en toe een tikkie frustrerend, omdat ze nooit gamed. Gelukkig is de game heel genereus met alles (richten, platformen, checkpoints etc.) en daardoor ideaal om met een “noob” te spelen. Zal er niet gek van op kijken als ie op veel game of the year lijstjes eindigt.

Luigi1985
2 jaren geleden

Ik ben vorige week weer eens verder gegaan met Stardew Valley en ik moet zeggen dat het weer verslavend werkt. Heerlijk rustgevend. Daar ga ik mee verder.

Ondertussen ook Samus Returns voor de 3DS aangeschaft voor een zacht prijsje. Daar wil ik ook mee beginnen.

Overigens krijg ik elke keer wanneer ik iets van Hollow Knight zie ook weer zin om de game nogmaals te spelen. Bedankt Thijs;). Wie weet als ik uitgekeken ben op Stardew.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Luigi1985
Kiekmgoan46
Kiekmgoan46
2 jaren geleden

Vorige week ook weer aan Overwatch begonnen. Misschien een poging doen Grand master te behalen, maar vermaak me nu meer dan prima met quickplay. Flankyatta! En heb het Streets of Rage 4 virus van vorig jaar weer te pakken. Heel benieuwd naar de aangekondigde DLC.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Ik heb flinke stappen gemaakt met Assassin’s Creed: Valhalla. Zit nu op 94 uur en ga lekker. Al heb ik nu wel het punt bereikt dat het inderdaad als een taak voelt. Best een leuke taak (vergeleken met de afwas) maar een taak evengoed. Zo jammer. Als de game het bij 50 a 60 uur had gehouden, had ik na het uitspelen echt gedacht: wat een topspel, wat jammer dat het klaar is etc. Dan had ik ook veel sneller DLC aangeschaft. Nu weet ik al dat na het uitspelen de opluchting overheerst. Dan moet ik echt mijn best doen om het enthousiasme van die eerste 50 uur nog helder voor de geest te halen.
Maar goed, we ‘ploeteren’ verder!! Komt goed!

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Michael-Raymond-Clayton
WijvanWCeend
WijvanWCeend
2 jaren geleden

Ik heb m’n Eve Online account een paar weken weer eens onder het stof weggehaald. Daar vermaak ik me uitstekend mee! En tussendoor speel ik nog steeds Monster Hunter Rise.

coola
2 jaren geleden

Yakuza Like a Dragon. Turn based RPG is echt het beste wat die serie ooit is overkomen.

paul_junior
paul_junior
2 jaren geleden

Sinds de release 3 weken geleden speel ik bijna niks anders meer dan Monster Hunter Rise. Vanavond met 2 vrienden de (voorlopige) final boss verslagen. Wat was die vet! Dit weekend maar proberen om meer high rank armor onderdelen te halen en voor te bereiden op de aankomende dlc’s.

Rainking
2 jaren geleden

Ik heb deze week Godfall binnen gekregen. Daar ga ik me eens aan wagen. Ik had ‘m maanden geleden al besteld, maar toen zou je zelfs PS Plus nodig hebben voor de single player. Toen ik dat hoorde heb ik hem geannuleerd. Laatst kwam ik erachter dat dat dus niet zo bleek te zijn, dus toch maar aangeschaft.

Verder natuurlijk de Resident Evil Village demo. (En mij kennende meer Bloodborne…)

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik kijk echt ontzettend uit naar Resident Evil: Village! Sowieso een dag één aankoop! 🙂
De demo ga ik nog niet spelen want ik wil nog een beetje verrast zijn met de release binnenkort! 😉

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

De demo heeft me wel over de streep getrokken om ‘m te kopen. Zag er goed uit.

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Dat beloofd! Ik kan niet wachten haha! 🙂

LeegBlikjeWater
2 jaren geleden

Ik ben begonnen aan de Mafia remake. Tussendoor wat Avengers missies erbij

rpenning
rpenning
2 jaren geleden

Ik was van plan Assassin’s Creed valhalla te spelen dit weekend, maar na 15 uur heb ik er eigenlijk wel genoeg van. Ik kon mezelf er niet toe zetten om verder te spelen. Dus ik heb de echte goeie Assassin’s Creed maar erin gedaan en ng+ begonnen met ghost of thushima. En ik was verrast dat je de intro dan niet te spelen krijgt, dat was juist zo vet.

wiebeamalur
wiebeamalur
2 jaren geleden

Yakuza Kiwami voor mij! 🙂 Weet nog niet of ik Zero of deze beter vindt. Merk toch wel dat er best wat dingen zijn die ik Kiwami beter zie doen.

Mister Frowdo
2 jaren geleden

Ik ben Peaky Blinders aan het zien op Netflix en dat heeft me zin gegeven om Assassin’s Creed: Syndicate te spelen op de PC. Ik kan ‘m nu eindelijk eens in hoge kwaliteit spelen en 60 fps; toch een verschil met de consoleversie. Sfeervol spel!

Op de PlayStation 5 ga ik Zombie Armie 4: Dead War spelen, die zit gratis bij Playstation Plus. De vorige drie delen waren leuk, dus zin in! 🙂

Wat spelen we dit weekend? 17 en 18 april

WTF Update: Ander lettertype, Sega?

in

Wat spelen we dit weekend? 17 en 18 april


Wat speel jij dit weekend? Vertel het op Inside.Gamer.nl!

Dennis mons

Ik ben een beetje in een retro-bui de laatste tijd, maar vooral wat betreft een heel specifiek genre: de point & click. Daarom heb ik de remasters van Full Throttle en Day of the Tentacle binnengehaald. Benieuwd of ik het nog net zo cool en grappig vind als toen. Oh en omdat het raceweekend is ga ik ook zeker nog even een paar rondjes rijden op Imola in F1 2020. kan ik Max even een appje sturen met wat tips zodat ‘ie dit keer wél wint en niét buiten de baan inhaalt. Go Max!

f1 2020

Cody van den bogert

Ik duik dit weekend de grotten van Spelunky 2 weer in. I know, niet heel verrassend, maar ik ben er nu echt bijna! Het is me nu inmiddels een aantal keer gelukt om met de gouden pijl voor Hundun te staan, maar telkens mis ik wel iets. De laatste keer brak mijn boog bijvoorbeeld! Verder zal ik zeker nog wat Overwatch spelen. Ik ben namelijk weer terug van weggeweest en tik Diamond nu weer aan, maar daar nemen we natuurlijk geen genoegen mee!

lars cornelis

Ik speel een beetje van alles door elkaar. Maar het jeukt al een tijdje om Metal Gear Solid 2 en/of 3 opnieuw te gaan spelen. Zou het dit weekend dan eindelijk eens zover zijn? Kept you waiting, huh…

Metal Gear Solid 3 Snake Eater

Lucas May

Pokémon White! Na Pokémon Pearl te hebben uitgespeeld ben ik verder met de volgende DS-game en het is flink genieten geblazen. Hiernaast heb ik de maffe multiplayergame Bamerang op de Switch staan, dus even kijken of die de moeite waard is!

jacco peek

Als het goed is kunnen we dit weekend de Resident Evil: Village-demo spelen, dus dat ga ik met frisse tegenzin doen. Verder weet ik het niet zo goed, misschien wordt het tijd om eindelijk eens Oxenfree te spelen. Heb Afterparty ook laten liggen omdat ik de eerste titel van Night School Games ook niet heb gespeeld, maar nu Oxenfree 2 onderweg is moet ik maar eens gaan beginnen.

Resident evil

martin verschoor

Sowieso de demo van Village proberen. Dik zin in die game. Daarnaast nog wat potten Apex draaien en ik ben verwikkelend in een speedrun-wedstrijd met Cody in Astro’s Playroom. Het level Mountain Run kan je dus in 32 seconden klaren en Cody zit nu op de 36 seconde en ik op de 37. Dus dit weekend even oefenen op de jump glitch.

Resident Evil Village

thijs barnhard

Hollow Knight staat op Game Pass dus het leek mij wel een aardig idee om die game opnieuw te spelen. Tot nu toe bevalt dat heel erg goed want ik ben compleet vergeten hoe de plattegrond van die game in elkaar steekt. Ik ben dus weer zoals vanouds de weg kwijt. Genieten weer.

Hollow Knight

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice verschijnt in mei op consoles

Wat spelen we dit weekend? 17 en 18 april