in

Wat spelen we dit weekend? 17 en 18 december

Nog een paar weken, dan is het alweer 2023. Het klinkt bijna onwerkelijk. Maar zo ver is het nog niet. Voorlopig is het weekend en dan gaat er ge-gamed worden. Tenminste, als je geen plannen maakt. Zondag ben ik sowieso van huis. Dan ben ik naar een game winkeltje waar ik wel vaker kom. Morgen ben ik mogelijk ook een tijdje van huis, maar dat is nog niet zeker.

Ik wil kijken dat ik nog een stukje van Crisis Core speel en eventueel nog wat kan schelden op Cuphead. Ook zit ik eraan te denken om een spel te kopen dat één van jullie onlangs noemde.

En wat wordt er bij jullie gespeeld? The Callisto Protocol? De nieuwe Pokemon? Iets heel anders? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Schelden op Cuphead is niet zo lastig.

Ik ga nog ff verder met een game waar ik al eindeloos mee bezig ben en wie weet nog wat Mario kart.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden

Ik kon God of war Ragnarok lenen van een vriend maar dat laat ik nog even liggen. Ik heb niet zo veel tijd dit weekend en ik wil het echt mijn volle aandacht geven. Perfect voor tijdens de feestdagen dus!

Als ik toch wat tijd heb ga ik Lego DC Villains spelen. Lekker eenvoudig spelletje, ideaal om een beetje tijd op te vullen!

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

The Quarry is in de sale voor 24 euro op de Xbox. Daar ga ik mee aan de slag en ook met The Witcher 3 die er prachtig uitziet nu.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Ik zit ook al te twijfelen om The Quarry nu te kopen. Die was met de black Friday sale nog 37. 49 en nu 24.74 dus een heel stuk minder. Denk wel dat ik die van de reward points ga halen die ik al heb gespaard. Wel echt een goede sale zo kort nadat het spel uit is

adutchman
adutchman
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ja ik was ook een beetje verbaasd toen ik de prijs zag. Wel lekker! Ik ben verrast hoe goed de graphics zijn, veel beter dan die van The Dark Pictures

Lavalera
1 jaar geleden

Net terug van Avatar the Way of Water. Super super goede film. Iedereen die deel 1 geweldig vond ga hem kijken!

Star ocean ben ik ook klaar mee dus was op zoek naar een volgende game om te spelen. Heb even Dragon age Inquisition geprobeerd maar dat is niet hetgeen wat ik nu zocht om te spelen. Het begin is veel belovend maar aangezien ik binnenkort ook The Witcher 3 weer ga spelen wordt het toch even wat anders. Na van de week weer gelezen te hebben dat Yakuza Like a Dragon wel erg veel op de persona spellen lijkt en het toch al 2 jaar geleden is dat ik het gespeeld heb, wordt het toch maar weer Yakuza Like a Dragon op de Xbox. Aangezien ik me er inmiddels bij neer heb gelegd dat ik een backlog heb en die nooit helemaal weg kan spelen speel ik liever een spel waar ik echt zin in heb dan maar weer iets nieuws uit de backlog te pakken. Langzaam wordt het nog wel wat met mij haha.
Op de ps5 ga ik als ik nog tijd heb dit weekend verder met Soul Hackers 2.Een vermakelijke dungeon crawler in de Atlus stijl

Lennardodin
Lennardodin
1 jaar geleden

God of War Ragnarock zal ongetwijfeld weer worden aangeslingerd en verder grind ik in FUT 23 relatief veel. En misschien opnieuw beginnen aan TW3, nu met de update? Kwam nooit verder dan halverwege ofzo lol

Enfin, volgende week kerstvakantie dus genoeg playtime

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Normaal reageer ik elke week maar deze week was leuk maar ook chaotisch vandaar de late reactie, zo moest ik de vrouw met haar nicht naar Amsterdam brengen voor de Dolly Snols eeeeh Dolly Dots, en ging ik met mijn zoon en neef bowlen in Volendam (veel leuker :D).
Donderdag gingen we shoppen in Belgie Wijnegem en kocht ik The Witcher 3 PS4 (had hem al op de Xbox maar wilde hem ook op de PS hebben) en Crisis Core Final Fantasy VII Reunion en kon ik vrijdag ff verder met The Callisto Protocol en zit ik volgens mij aan het einde ervan.

Zaterdag naar de Splash en Euromast in Rotterdam terwijl mijn vrouw weer ging shoppen met de 2 nichten in Dordrecht om erna heerlijk met zijn allen te eten op mijn thuis eiland Hoeksche Waard in een fantastisch restaurant.

Zondag (vandaag) weer naar de nicht van mijn vrouw en haar man (mijn beste maatje en wonen in ook in ons mooie dorpje) om te lunchen, nu net thuis en ga ik nu proberen The Callisto Protocol tot een goed einde te brengen ….. wish me luck.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Tja wie wilt er hier nu niet wonen. 😀

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Jazeker, speelt heerlijk weg, maar tja eerst Callisto.

Is niets van terecht gekomen vanavond, kreeg belletje voor een spoed vergadering om 11 uur………..

Nu naar bed want we vergaderen morgen verder.

Ubisoft zoekt naar playtesters voor hun Star Wars game!

Screenshot Sunday #84