in

Wat spelen we dit weekend? 17 en 18 februari

Ik weet niet of ze het je al verteld hebben, maar het is weer weekend. Ja, echt waar. Goed nieuws, toch? Dus doe je lekkerste casual kleding aan, start je favoriete gaming machine op en pak er een toffe game bij. Enjoy!

Deze week heb ik Banishers: Ghosts Of New Eden en Mario VS Donkey Kong binnen gekregen, dus die zal ik sowieso even uitproberen. Verder zal ik weer verder gaan met Final Fantasy VII Remake ter voorbereiding aan Rebirth. Mogelijk probeer ik Prince Of Persia: The Lost Crown er nog ergens tussen te proppen.

En jullie? Verban je geesten in Banishers: Ghosts Of New Eden? Ga je een oude vete aan in Mario VS Donkey Kong? Of ga je de wateren onveilig maken in Skull & Bones, maar deze keer in de volledige game? Let me know!

Heel misschien dat ik naar de Marvel film Madame Web ga dit weekend, wat nu al de slechtste film van dit jaar genoemd wordt. Heb meelij.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
2 maanden geleden

Voor mij hetzelfde recept als vorige week, als ik aan gamen toe kom: The last of us 2 en de puntjes op de i bij Captain Toad.

NeetenDreek
NeetenDreek
2 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Door de comment van Dragon_Martin van vorige week al de hele week ontzettend veel zin om eindelijk the Last of Us 2 op te starten, maar ik wil niet twee grote games door elkaar heen doen, dus ik ga eerst verder met God of War (2018 ).

(En waarschijnlijk ook een paar levels Captain Toad tussendoor..)

Laatst bewerkt 2 maanden geleden door NeetenDreek
Dragon_Martin
Dragon_Martin
2 maanden geleden
Antwoord aan  NeetenDreek

Leuk om te horen dat ik je heb weten te overtuigen!

Maar geniet maar eerst op het gemak van GOW. Want dat is toch ook echt een top spel!

Lavalera
2 maanden geleden

Hier precies hetzelfde als vorige week. Inmiddels ruim 65 uur in Like a Dragon Infinite Wealth en het einde is nog lang niet in zicht.
Persona 3 wordt uiteraard ook nog opgepakt.
Ik denk dat Ghostbusters the game ook uitgespeeld gaat worden
Live a Live ben ik ook nog midden in bezig dus weinig verrassends.
Ook ik heb weloverwogen Banishers gekocht met een redelijke korting. Het spel lijkt me echt goed en het is de van de makers van Life is Strange. Denk niet dat ik aan Banishers toe kom daarvoor moet eerst Live a Live af voor zijn, maar het is 1 die zeer hoog op de lijst staat van games om te spelen.

Ruaidri1981
Ruaidri1981
2 maanden geleden

Afgelopen week en vandaag, vrijdagavond telt toch ook als weekend…. Brotato, Civ 6!!! En Bloodstained: Ritual of Nights gespeeld.

Bloodstained heb ik al wat screenshots van geüpload dus dat kunnen jullie zondag mee beleven. Ik vind het echt een heerlijk spel. Echt een MetroidVania. Net voldoende lastig op normal voor mij om het interessant te houden. Als het te makkelijk is, leg ik het gauw weg, maar veel te moeilijk of veel grinden hou ik ook niet van. En steeds in de cutscenes voel ik mij ontiegelijk aangetrokken tot de hoofdrolspeelster. Enige nadeeltje vind ik de dash, die werkt net niet lekker voor mij, heel vaak haal ik met het ontwijken net te weinig ruimte en wordt dan nog geraakt, terwijl met gewoon wegspringen ik dat veel minder heb.

Trouwens Civ6 weet mij ook echt te boeien, maar ik weet ook weer echt mijn frustratie, net als het lijkt dat de overwinning voor het grijpen ligt, is die laatste horde ineens enorm en ben ik nog uren bezig om echt af te maken. Zwaar irritant, zou gewoon in 4 uur klaar kunnen zijn, maar zit nu al weer bijna op 8 uur. Ik wil gewoon in een lange avond of paar korte avonden een potje spelen.

Maar dan dit weekend en komende week, op vakantie, dus dat betekend DS en 3DS uit het stof halen, bibliotheek door spitten en met 8 games op pad. New Super Mario Bros, Zelda, Castlevania, Scriblenauts, Bravely Default, Mario Luigi inside Browser, Might and Magic Class of heroes, Lost Magic. Was weer echt een lastige keuze, gelukkig heb ik op de 3DS ook nog een 20 tal NES titels staan, 10 Gameboy en paar Indie games, dus bij elkaar toch keus uit bijna 50 spellen. Maar die 8 is altijd wel weer heel uitzoeken, want heb 70 titels fysiek.

Veel plezier en ik zal aan jullie denken vanuit een zonnig oord met een cocktailtje in de ene hand en de DS in de ander!

Dragon_Martin
Dragon_Martin
2 maanden geleden

Na 11 uurtjes was ik al door returnal heen. Ik weet niet of het spel me goed ligt of dat ik enorm veel geluk heb gehad. Geen enkele baas heeft een run kunnen stoppen en ik heb maar een paar death’s gehad voordat ik de end credits zag rollen.

Toch ga ik er dit weekend verder mee. De soepele controls en het gevoel dat je krijgt van een geweldige loadout bij elkaar te rapen blijft me boeien. Daarnaast is er ook nog heel wat te doen post-game.

Fijn weekend allemaal!

CarnifeX
2 maanden geleden

Voor mij geen wat spelen we dit weekend, maar wat spelen we deze week! Weekje schoolvakantie en geen dingen gepland.
Ga mij vermaken met cyberpunk en enshrouded. En dan tussendoor mijn jeugd herbeleven met tomb raider remastered op de steamdeck

aRc
2 maanden geleden

Het is weer weekend, maar zit de laatste paar weken niet echt in een game-flow.
Dus verwacht dat er niet heel veel gegamed gaat worden in mijn geval.

Wil eigenlijk The Legend of Heroes – Trails in Cold Steel (I) nu wel gaan afronden maar gebrek aan motivatie om het te starten.

Desalniettemin iedereen wel een goed (game)weekend toegewenst 🙂

coola
2 maanden geleden

Ik weet nog niet of ik dit weekend veel tijd heb om te gamen. Maar als ik tijd heb, word het skull and bones met vrienden is het echt een erg leuke game.

Like a Dragon Infinite Wealth heb ik na 111 uur en 30 minuten uitgespeeld (das inclusief de big swell dungeon)

Review: Captain Toad: Treasure Tracker

Review: Lil’ Guardsman : Papers please!