in

Wat spelen we dit weekend? 17 en 18 oktober


Michel musters

Net als vorige week zit ik nog altijd in Super Mario 3D All-Stars. Hoewel ik de drie platformers al eerder heb gespeeld, is dit vooral een tijddoder tot de volgende generatie consoles hier is. Ik ben gestopt met Super Mario 64 na een ster of 70 – ik had er na het zien van alle levels wel weer genoeg van – en ben meteen overgestapt naar Super Mario Galaxy. Daar geniet ik een stuk meer van, niet alleen omdat het spel wat nieuwer is en dus de tand des tijds beter heeft doorstaan, maar ook omdat ik die nog maar één keer uit heb gespeeld en ik dus best het een en ander was vergeten. Het is duidelijk een van de beste driedimensionale Mario-platformers, misschien wel beter dan Mario Odyssey qua pure gameplay.

Super Mario Galaxy

thijs barnhard

Ik zit in ongeveer hetzelfde schuitje als Michel. Super Mario 64 heb ik uitgespeeld met een ster of 70 en nu ben ik verder aan het gaan met Super Mario Sunshine. Die game komt niet in de buurt van de andere twee spellen in Super Mario 3D All-Stars maar ik vind hem alsnog leuk en raar. Ik ga voor het minimale aantal Shines zodat ik de meest frustrerende levels gewoon links kan laten liggen. En wat staat er verder op de planning? Spelunky 2 natuurlijk!

mario 3d all stars

lars cornelis

Ik zit een beetje te wachten op de next gen consoles en games eigenlijk. Op dit moment speel ik Destiny 2, FIFA 21 en Mass Effect Andromeda allemaal een beetje half door elkaar en ik heb niet zoveel zin om nog aan iets anders te beginnen. Is het al november?

jacco peek

De Black Ops Cold War-bèta is alweer in volle gang, dus daar zal ik zeker wat tijd in steken. Ik ben vooral benieuwd naar Fireteam, de Ground War-achtige modus die is toegevoegd. Verder speel ik ook alles een beetje door elkaar en weet ik het soms ook niet meer. Misschien wordt het tijd om Tell Me Why uit te spelen.

Black ops Cold War

Dennis mons

Door een samenloop van bizarre, maar extreem feel good-omstandiheden (you know who you are) ben ik deze week ineens weer een zéér fijne gaminglaptop rijker. De specs zijn meer dan uitstekend en ik voel me als een kind in een snoepwinkel. Wat ik ga spelen weet ik nog niet, maar het feit dat ik niet bang hoef te zijn dat mijn pc eruit klapt (zoals op stream voor PU) bij zelfs een simpele game als The Suvivalists is wel prettig. Misschien is nu toch het moment dat ik Game Pass Ultimate neem, want mijn machine kan het aan. wooHOO!

the survivalists 2

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Recent onthulde games bevatten meer vrouwelijke hoofdpersonages dan vorig jaar

Microsoft: ‘Bethesda-games hoeven niet meer op andere systemen uit te komen’