in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 18 en 19 december

De grote releases zijn opgedroogd en het einde van het jaar komt nu echt in zicht. Tijd dus om te kijken welke games er nog moeten worden uitgespeeld en welke titels je nog hebt gemist (Chicory: A Colorful Tale). Kortom: wat speel je dit weekend?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
7 maanden geleden

Najaars Schoonmaak 2021. Gelukkig zijn die spellen nooit zo heel erg lang, dus ik hoop hem dit weekend nog uit te spelen. Het enige jammere is dat de microtransactions ook hun weg hier naartoe gevonden hebben, want je moet nu per vuilniszak betalen. Naja, het vuil ziet er dan wel weer erg goed uit in 4K, dat wel.

Laatst bewerkt 7 maanden geleden door Rainking
Michael-Raymond-Clayton
7 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Moet zeggen dat ik dat echt een waardeloze game vond. Heb daar nooit een trophy voor kunnen behalen 😉

Rainking
7 maanden geleden

Hahaha! Is inderdaad niet de beste reeks, maar wat ze wel altijd goed doen is dat je vooruitgang automatisch wordt opgeslagen.

Luigi1985
7 maanden geleden

Ik heb vorig weekend Kena Bridge of Spirits gekocht. Tot nu toe ben ik erg onder de indruk van hoe mooi het gemaakt is. Wel eens leuk om een kleurrijke game te spelen.

Gameplaytechnisch vind ik het ook alleraardigst maar ik moet nog wel een beetje wennen aan alles. Het doet me ergens een klein beetje aan Starfox Adventures denken.

Daarnaast af en toe nog een potje Tetris effect. Erg verslavende game.

Rainking
7 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Kena is een heel mooi en gaaf spel. Daar wil ik binnenkort ook weer mee verder.

coola
7 maanden geleden

Nog steeds Final Fantasy VIII nu op het einde van disc 3

HanTheMan
7 maanden geleden
Antwoord aan  coola

Eerste game waarbij er bij mij een traan over de wangen rolde. Tof dat je de traditie voortzet 🙂

Rainking
7 maanden geleden
Antwoord aan  coola

Dat moet je makkelijk gaan halen.

TiRamySu
TiRamySu
7 maanden geleden

Ga NU beginnen met metroid op de switch oled. En tussendoor nog Forza Horizon 5, want die is nog steeds niet uitgespeeld en vind ik ook niet erg want het is super kwaliteit.
Heeft gelijk mijn interesse opgewekt voor de nieuwe GT7 voor de ps5 met eventueel een stuurtje… weet alleen niet welke ik nog ga aanschaffen.

Laatst bewerkt 7 maanden geleden door TiRamySu
Rainking
7 maanden geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Metroid Dread is erg tof. Veel plezier.

TiRamySu
TiRamySu
7 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Is erg tof idd. Boss fights… jeeuj

Darkempire
Darkempire
7 maanden geleden

Five nights at freddy’s security breach ^^

Op dit moment best stuk ver
Het ziet er echt prachtig uit! veel neon lights etc en gaafe models/texture

Michael-Raymond-Clayton
7 maanden geleden

Hoewel ik nog (lang) niet klaar ben met Detroit: Become Human en ik altijd eerst een spel uitspeelt voordat ik met een volgend spel begin, maak ik nu toch een uitzondering na het lezen van de enthousiaste recensie van RuanMoleman over Deathloop. Die was laatst op bol voor een kleine 27 euro te haken en dat ik heb ik dus maar gedaan. Daar ga ik morgen mee aan de slag. Ben heel benieuwd. Is voor mij wel buiten mijn comfort zone…

Rainking
7 maanden geleden

Bevalt Detroit een beetje? Die spellen zijn niet voor iedereen.

Michael-Raymond-Clayton
7 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Zeker, ben erg onder de indruk van de graphics ook. Maar wel de ideale game om afwisselend te spelen met een game met meer gameplay.

Luigi1985
7 maanden geleden

Haha vorige week zat ik ook te twijfelen: Kena of Deathloop. Uiteindelijk de eerste gekozen, maar mijn nieuwsgierigheid naar Deathloop is wel aanwezig. Zeker omdat t me in iets aan Timesplitters 2 doet denken (qua uiterlijk).

Ik sluit niet uit dat ik Deathloop er nog bij koop deze week.

Geef Xbox Cloud Gaming een kans

IG Q&A: Welke game had de beste soundtrack van 2021?