in

Wat spelen we dit weekend? 18 en 19 februari

Mijn weekend begon al vroeg, omdat ik vandaag vrij had genomen. KT Tunstall treedt vanavond redelijk vroeg op in Amsterdam en ik had geen zin om te haasten, dus heb ik er maar lekker een dagje van gemaakt.

Sowieso ga ik verder met Hogwarts Legacy. Er zit nu 21 uur in en het verveelt nog niet, al ga ik zo enorm traag dat ik nog helemaal niet ver ben met het verhaal. Vandaag kwam The Settlers: New Allies uit. Ik heb het spel al wel geïnstalleerd, maar nog geen tijd gehad om er wat van te spelen, maar dat komt dit weekend vast goed.

En jullie? Ook druk bezig met Hogwarts Legacy? De wereld van Tales Of Symphonia (opnieuw) aan het ontdekken? Of ben je alvast ruimte aan het vrijmaken voor Atomic Heart? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Allereerst veel plezier bij het concert!!
Qua gaming heb ik mij tot op heden kunnen inhouden met het installeren van Hogwarts Legacy, want ik moet eerst nog een paar laatste trophies binnenfietsen van het inmiddels met veel plezier uitgespeelde Jedi Fallen Order. Daarnaast ben ik druk met Gran Turismo 7. Voor de platinum is onder meer vereist dat je alle zgn. licenses haalt met de gouden tijd. En die zijn scherp!! Ik moet er nog 5 van de 50, maar, dat zijn wel vijf van de zwaarste. Dan zit je dus echt rustig per license uren te zwoegen op het perfecte rondje, uitzoeken waar je nog een twee tienden kan winnen etc. En als je dat dan hebt uitgedokterd, moet je het ook nog feilloos zien uit te voeren. Maar ALS het dan lukt! Heerlijk. Dus hoef me niet te vervelen.

Lavalera
1 jaar geleden

Fallen order vond ik echt een goed spel. Voelde een beetje als een kruising tussen een tomb raider spel met actie Rpg. Het was ook niet echt super moeilijk dat scheelt ook wel haha. Ik had hem op gamepass gespeeld maar het is van de spellen die ik nog wel een keer wil her spelen voor de platinum. Die schijnt makkelijk te zijn en het spel vind ik leuk genoeg om hem nog eens te spelen.

Hoop voor je dat gt7 op de psvr2 ook zo tof is. Lijkt me wel een unieke ervaring zo racen, zelf heb ik echt niets met racers, ben er onwijs slecht in. Maar de ervaring lijkt me dan wel cool in vr straks.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ik vind de platinum van Fallen Order wel irritant. Je moet ALLE collectables verzamelen en dat zijn er ten eerste veel en ten tweede zijn ze totaal niet interessant (wat moet ik met 20 verschillende kleuren layouts voor het ruimteschip?). En het ergste is nog wel dat er geen fast travel is, zodat je veel tijd kwijt bent met het afstruinen van die planeten. Maar de platinum is inderdaad niet heel moeilijk.

Geen vergelijk met Gran Turismo 7 in elk geval, Haha. Heb zelf ook weinig met racers, maar hoorde lyrische verhalen over de ervaring met PSVR2 en dat wil ik wel meemaken. Bovendien is een racer wel lekker toegankelijk voor niet gamende vrienden en familie die hebben aangegeven wel graag eens VR te willen ervaren. Nu met dat stuurtje en gaspedalen erbij kan iedereen die ook wel eens auto rijdt aan de slag.

Je moet er war voor over hebben om VR te promoten, hè? Nu maar hopen dat het volgende week niet gruwelijk tegenvalt wanneer ik hem in huis krijg, haha. Zou wat zijn.

Lavalera
1 jaar geleden

Ook ik vermaak me nog steeds met Hogwarts Legacy op de Ps5.. Ik zit inmiddels op een uur of 35 en het verveelt inderdaad niet. Dit is precies het open wereld type spel wat voor mij is. Het overtreft mijn verwachtingen zelfs. Goede opzst met het spells leren in klassen, je zit ook op een school immers. De wereld si mooi en ga me hier nog wel uren mee vermaken.

Daarnaast is vandaag Like a Dragon Ishin uit. Dus die wordt op de Xbox gespeeld. Ben benieuwd of die net zo goed is als de andere spellen maar ik verwacht er ‘wel een uurtje of 100 aan kwijt te zijn.

Atomic Heart staat wel wel geïnstalleerd maar daar wacht ik mee tot ik klaar ben met Like a Dragon, zeker wel interesse in.

En veel plezier met het concert Rob!

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Lavalera
xcollin
1 jaar geleden

Veel plezier bij het concert!

Mijn weekend bestaat uit Hogwarts Legacy. Vanwege mijn studie veel te weinig uren inzitten terwijl ik echt verslaafd ben! Wat een geweldige game en overtreft mijn grote verwachtingen.

Voor de rest niet echt iets op de planning dit weekend qua gaming. Ga nog wel bij een carnavalsoptocht kijken, meer niet (niet mijn feessie)!

Luigi1985
1 jaar geleden

Voor mij was het een drukke werkweek met veel reizen. Heb steeds de trein gepakt, waardoor ik ongeveer een uurtje of zeven chrono trigger heb kunnen spelen. Hopelijk kan ik die van het weekend nog spelen, maar ik ben een import Brabander en moet morgen ook mee carnavallen.

Verder ga ik verder met Dead Space. Ben pas in hoofdstuk vier, maar ik moet daar even wat tijd in investeren. Ik moet en zal Metroid Prime namelijk op 3 maart kopen.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Dat is wel echt het grote voordeel van de handheld consoles. Als je naar je werk kan of moet met de trein even lekker gamen. Ik heb ook wel eens nagedacht om een steam deck te halen voor die keren dat ik met de trein voor het werk naar een andere locatie in Nederland moet, maar dat is niet veel vaker dan 1 keer per maand en mijn kantoor zit normaal op 5 minuten fietsen bij mij vandaan. Dus daarom heb ik het nog niet gedaan. Maar wie weet haal ik er ooit nog wel 1tje voor die situaties.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Handheld vind ik sowieso super fijn. Speel ook heel vaak gewoon lekker op de bank. Maar idd in de trein is t fijn. Ik kan kiezen soms om met de auto of met de trein te gaan. Auto met file is net zo snel als trein. Dan is trein toch een stuk minder stressvol en kan je lekker gamen.

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Doordat Beyond Light bij ps plus zit heb ik Destiny 2weer opgepakt. The Witch Queen is in de aanbieding dus die heb ik ook nu. Speelt toch echt heerlijk die game, op naar Lightfall!

Verder een beetje Hogwarts, The Crew 2 en Olli Olli World.

Have a nice weekend!

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Morgen eerst gezellig varen met mijn zoon.

Dan in de avond uit eten en als er dan nog tijd over is heb ik voor de zaterdagavond en zondag Hogwarts en Wild Hearts op de planning staan.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Hogwarts legacy nu 8 uur bezig maar het is een geweldige game terwijl ik niks met Harry Potter heb. Verder Metroid prime remake deze game blijft zo goed en dat na 21 jaar echt bizar. En ook even de demo checken van like a dragon. En of ik Atomic heart ga spelen licht aan de recensies.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Snoop213

Dat vind ik ook het mooie aan Hogwarts. Net zoals jij ben ik geen Harry Potter fan, maar het spel is zo goed gemaakt dat je geen fan hoeft te zijn om er van te kunnen genieten. Wat dat betreft is het een geniale zet geweest om het een flink aantal jaren voor de films af te laten spelen, maar toch vast te houden aan hoe Hogwarts en de omgeving er uit zien, dan krijg je al snel een spel voor fans en nieuwelingen.
Veel plezier met de Like a Dragon demo. Hopelijk is het wat voor je. Die spellen zijn niet voor iedereen. Je moet een beetje tegen wacky Japanse stuff kunnen. Als je dat kan heb je spellen die een ontzettend goed verhaal hebben met goede combat en een lading aan zij activiteiten.

Buiten de comfortzone met de ‘beste JRPG ooit’

Screenshot ‘Sunday’ #93