in

Wat spelen we dit weekend? 18 en 19 juni

Er zijn wel eens van die momenten in je leven waarin je je afvraagt wat andere mensen spelen het aankomende weekend. Dit is nou zo’n moment. Want de keuze is reuze. Met de huidige temperaturen kun je zelfs, God forbid, het gamen afzweren en naar het strand gaan ofzo.

Zelf blijf ik lekker binnen voor zo ver mogelijk, want ik ben nogal bang dat ik ga smelten. Een paar weken geleden heb ik wat World Of Warcraft gespeeld om de stabiliteit van het internet hier te testen. In plaats van daarna te stoppen met spelen, ben ik er gewoon mee verder gegaan en dat zal komend weekend waarschijnlijk ook weer gewoon doorgaan.

En jullie? Gamen, strand, barbecue-en?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
38 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Ik heb morgen eind vd middag een tenniswedstrijd. Alleen ben ik in de hitte wss drie keer trager dan normaal. Hopelijk de tegenstander ook.

Ik hoop dat ik nog tijd heb dit weekend om verder te gaan met Elden ring. Ik heb weinig tijd gehad deze week, maar vind het wel echt een geweldige game.

En mega man 11

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden

Ik en hitte zijn geen combinatie, dus dat wordt denk ik met de gordijnen dicht verder met de Indie-game Firewatch, spannend en bijzondere ervaring.

Verder lekker afkoelen in de sneeuw in SnowRunner en misschien nog wat opdrachten in The Division 2, kortom: genoeg te doen!

Goed weekend allemaal!

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  DanTheGameKing

Afkoelen in snowrunner lijkt me inderdaad wel lekker met dit weer ja haha. Jij ook fijn weekend!

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Muts en sjaal om en gassen maar 🙂

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Het grappige is dat ik dat ook bij mezelf merk, zal het de leeftijd zijn? 🙂
Ik vind de afwisseling tussen games met een (soms) diepere laag en apartere gameplay en de wat meer ‘mainstream’ games erg prettig.

tibor95
tibor95
1 jaar geleden
Antwoord aan  DanTheGameKing

Snowrunner moet ik ook gauw weer oppakken!

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  tibor95

Leuk!! Ben het afgelopen weekend bezig geweest met een draak van een opdracht (Cargo from the ship) maar het is gelukt (al spoot de frustratie na 6 pogingen me bijna uit de poriën:-). ). Das toch het mooiste, dat je echt moet werken om resultaat te behalen en goed moet nadenken over welke keuzes je maakt.

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Bloedheet dus ik zit lekker op de bank voor de ventilator Dit weekend speel ik Tales of Arise op de PS5 en Turtles via gamepass

wiebeamalur
wiebeamalur
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik wacht al zolang tot er van Tales of Arise nou eens een goede sale is… Heb het gevoel alsof eerdere delen uit de serie sneller in de budgetbak lagen.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door wiebeamalur
Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  wiebeamalur

Ligt er aan wat je een goede sale vindt natuurlijk, maar de game is 9 maanden oud en nu al de helft van de prijs in veel sales, zoals nu op psn. Het is echt een fantastische game die voor mij de dag 1 preorder zelfs waard was. Mijn persoonlijke goty van 2021

wiebeamalur
wiebeamalur
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Op PSN haal ik de game sowieso niet. Mijn favoriete franchises wil ik allemaal fysiek hebben en daar hoort Tales zeker bij.

Ik hoop de game in ieder geval voor rond de 25 euro te kunnen scoren op een gegeven moment. Boven de 30 wacht ik nog.

Lavalera
1 jaar geleden

Ik ben totaal niet geschikt voor de hitte boven de 25 graden smelt ik ook. Dus dan maar binnen blijven en gamen.

Van de week og ff7 uitgespeeld. Het spel is veel punten oud maar het verhaal is echt geweldig. Dus dan boeit de rest niet zo. Gisteren de aankondiging van Crisis core die daar weer bij hoort dus was blij om dat te horen dat die komt. Daarvoor in de plaats Dq11 op de xbox maar gestart, staat al een hele tijd op gamepass en in mijn lijstje om te spelen. En aangezien ik echt in een jrpg ritme zit deze maar gekozen.

Op de ps5 speel ik fist of the north star. Game van de makers van Yakuza. Speelt zich af in een mad max achtige wereld, voor de rest is het aardig zoals yakuza zelfde opbouw humor en serieuze quests afgewisseld coole gevechten en leuke minigames. Blijft mijn favoriete maker van spellen.

Misschien nog wat lego star wars of ffxiv als ik zin heb. Maar dat zie ik nog wel

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Thanks man zal vast goed komen. Jij veel plezier met Wow. Heb het zelf vroeger wel gespeeld maar rond battle for azeroth was ik er klaar mee. Nu speel ik heel soms nog beetje final fantasy 14 en eso en voor de rest alleen nog maar sp games eigelijk

wiebeamalur
wiebeamalur
1 jaar geleden

Voor mij .Hack GU Last Recode op de PS5. Zit vrij ver in de eerste game nu.

wiebeamalur
wiebeamalur
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik vind de game een dikke 7. Niet erg hoogstaand, maar wel gewoon leuk om te spelen. De protagonist is een gigantische edgelord trouwens.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Ik heb van de week de platinum van Agent Intercept binnengesleept en ben nu bezig met Route 96. Not my cup of tea, maar ik maak m netjes af natuurlijk. Tussendoor speel ik Forbidden West. Langzaam komen we er wel 🙂

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Zeker, hij wordt wel iets beter als je er een beetje in zit, maar het spel heeft best wel opvallend positieve recensies gekregen en ik snap gewoon écht niet wat er zo bijzonder aan is. Maar goed, ik ben nu klaar met de derde run dus ik ben al een heel eind. Komt goed!

xcollin
1 jaar geleden

Zal niet veel zijn helaas. Alhoewel ik wel andere leuke dingen onderneem.

Qua games wil ik verder met Life is Strange: True Color en Horizon Forbidden West. Lekker bij de airco. Daarnaast heeft No Man’s Sky mij weer te pakken.

Fijn weekend allen!

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  xcollin

Leuk! Life is strange lijkt me ook wel interessant. Moet je voorgaande delen hebben gespeeld voordat je met ‘True color’ kan beginnen? Goed weekend!

xcollin
1 jaar geleden
Antwoord aan  DanTheGameKing

Heb voorgaande delen ook niet gespeeld, dus nee! Zeker opstarten, ik vind het een erg leuke verassing. Ik speel het als “serie”, iedere dag een half uurtje (al moet ik zeggen dat het vaak langer is).

Ben nu bijna klaar 🙂

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  xcollin

Leuk!! Ga ik doen! Ook de manier waarop je het speelt (als serie elke dag een stukje) vind ik een goeie tip!! Dank je wel!

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Dank je! Trouwens: Firewatch vanavond ‘uitgespeeld’, zeker de moeite waard!!

sapomuli
sapomuli
1 jaar geleden

Dit weekend heb ik Bayonetta 2 weer opgepakt, was vergeten wat voor goede game dit is dus ben weer helemaal into it! 🙂

tibor95
tibor95
1 jaar geleden

Enkele dagen geleden begonnen aan Aliens Fireteam Elite, vermakelijke game mits je hem co-op speelt met vrienden of anderen online.

Runescape ben ik een maand geleden mee gestart. Ook erg leuk
NBA 2K22 ook nog even een balletje in gooien dit.

coola
1 jaar geleden

Ik ga lekker in m’n hangmat liggen met m’n tablet erbij en knal een aantal dragon Ball Z episodes in de watchlist en ga genieten van de buitenlucht.

Oh en als ik ga gamen ga ik de laatste loodjes leggen aan ni no kuni wrath of the white witch.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Lekker man. In een hangmat liggen.

Bekritizeer: Horizon Forbidden West

Screenshot Sunday #59