in

Wat spelen we dit weekend? 18 en 19 maart

Ik zit op het moment aan de pizza en Bacardi cola. Dat kan maar één ding betekenen. Het weekend is begonnen!

Morgen krijg ik twee spellen binnen. Clash: Artifacts Of Chaos en The Chant. Die wil ik sowieso even uitproberen. Zo lang mijn maand PS Plus Extra loopt, zal ik zeker nog wat potjes Street Fighter V online gaan spelen. Ik verlies meestal net wat meer potjes dan ik win, maar ik word in ieder geval ingedeeld bij mensen die rond mijn kunnen zitten. De gevechten die ik verlies zijn nog wel eens erg close. Dat werkt tenminste niet demotiverend.

Ook zijn er nog wat trials om te spelen. Ik heb net die van Anno 1800 via Epic Games gedownload. Die wil ik nog even bekijken. Die voor de PS5 had ik al even opgestart, maar dit leek me toch lekkerder spelen met toetsenbord en muis. Hopelijk kan mijn oude PC het aan.

Daarnaast is er dit weekend een beta van Exoprimal. Die heb ik vanmorgen al opgestart, maar bleek niet echt voor mij te zijn. De intro video’s vond ik nog wel geinig, maar de gameplay was niet voor mij.

En jullie? Anno 1800 al aangeschaft? Wordt het tóch Bayonetta Origins? Of duiken jullie in de wereld van Peppa Pig: World Adventures?

Oh, de screenshot komt van de PS5 versie van Anno 1800 nadat het apparaat de hele nacht aan heeft gestaan, hahaha. Het is niet nodig om 06-11 te bellen. Wat? 112? Wanneer hebben ze dat veranderd?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Ik ga weer verder met Metroid Prime. Deze week niet veel kunnen spelen en ik zat net op een lastig stuk dat ik een aantal keer opnieuw heb moeten proberen (de afstand tussen twee savestations was iets te groot).

Ik moet ook nog steeds de Mario Kart banen proberen en Dead Space afmaken.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Ik wissel momenteel nog steeds vier games af: Gran Turismo 7, Pistol Whip, Call of the Mountain en Hogwarts Legacy. Denk dat de platinum van Pistol Whip het eerste binnen is. Wellicht dat ik er dan weer iets bij mag doen van mezelf.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Nog steeds Hogwarts legacy. Vol week Tchia en Re4 remake

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 jaar geleden

Dit weekend en afgelopen week al mee begonnen Final Fantasy 8. Het blijkt meer dan 8 jaar geleden te zijn geweest volgens Steam dat ik hem heb gestart, ik dacht dat het veel korter geleden was. Toen ben ik trouwens niet heel ver gekomen zag ik. Ik weet dat ik hem in 2001 uitgespeeld hebt, al was mijn Engels toen nog lang niet zo goed. Dus heb toen het verhaal niet helemaal begrepen.

Ik weet dat er een paar nadelen zijn. Maar ik vind zelf het draw systeem niet zo erg. Wat ik doe is meestal met Squal als aanvaller spelen. En de andere twee in een support rol. Support rol kan de GF’s oproepen zijn, healen of voor een groot gedeelte drawen.

Ondanks dat de game bijna 25 jaar oud is, vind ik het nog steeds een magisch gevoel oproepen als ik de Garden voor het eerst zie, de tweede missie als we varen naar ons eerste echte gevecht, voel ik mij helemaal hyped worden. Ik kan zelfs uren ronddwalen in het trainingscenter om maar tegen T-Rex te vechten. Wat elke keer als ik hem versla toch weer voldoening geeft.

En natuurlijk een van de leukste minigames, vind ik in welke game ook de triple triad. Geen idee hoe lang het gaat duren, maar ik heb echt de intentie om hem uit te spelen en zoveel als mogelijk de side quests te doen.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Ik kreeg woensdag Anno 1800 binnen voor de PS5, echter wilde ik toch eerst zeker weten of dit wat is voor mij op de PS5 (oude Anno`s grijs gespeeld), ik vond het helaas helemaal niets op de console dus heb hem retour gestuurd.

Sinds gisteren begonnen aan Diablo 4 en wat een game, lekker als vanouds genieten van de geweldige gameplay, dit wordt een instant buy.

Daarnaast ga ik ook verder met Wasteland 3 op de PS5 want ik vind hem geweldig.

Geniet van de Bacardi cola Rainking, ik hou het bij de Duitse of Italiaanse wijn (niet de bocht uit dit bananenland, bestel het ook in Italie of bij Schumacher Duitsland), goed weekend allemaal.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Nog niet, eerst zien of de PC het aan kan, dus morgen ff binnen halen om de try before buy uit te proberen.

Lavalera
1 jaar geleden

Diablo 4 open beta. Als het ten minste lukt on in te loggen. Er zijn zoals gebruikelijk server problemen. Dan morgen naar poging 2 samen met de vrouw. Gaan tot level 20 dan krijg je de mount en titel al. We hebben toch al de closed beta gespeeld dus voor de rest wachten we wel tot juni.
Ik heb wel even zitten gluren naar Anno 1800 die een week gratis te spelen is, maar dat lijkt me iets te veel simcity en niet genoeg richting civilisation of aoe. Dus die sla ik over.

Op de Xbox wordt het naast Diablo verder met Persona 4 golden. Die is wat pittiger dan Persona 5, maar wel net zo vermakelijk. Denk dat deel 3 en p5 strikers ook nog wel gespeeld gaan worden. Arena vechters zijn niet mijn ding dus ultimax sla ik over denk ik.

Op de Ps5 is het Atelier Ryza 2. Ryza 1 was een vermakelijke chill game. Ik zag dat deel 3 volgende week ook komt en had spontaan zin in Ryza weer te spelen dus deel 2 maar opgestart. Het is allemaal nog iets gestroomlijnder qua gameplay dan 1. Tot nu toe weer heerlijk. Soms heb ik even behoefte aan een relaxter spel en dan pak ik of zoiets of een life is strange achtige game. Binnenkort ook maar deel 3 kopen en verder geduldig wachten tot de andere games in de sale komen. Koei Techmo is zoals veel Japanse bedrijven zuinig met sales, dus ik hoop rond april mei als de Golden week sale is nog een paar Atelier games en Fairy tail te kunnen oppikken.

Fijn weekend allen

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ach ik ben het wel gewend van Blizzard. Met de closed beta liep ook niet alles vlekkeloos met de server. Maar is niet zo erg als die het maar een uurtje of 2 doet ergens dit weekend dat neit genoeg zijn voor level 20 en anders hebben we volgende week nog.
Ik weet dat er van p3 2 versies zijn en de versie die we nu op ds huidge console kunnen spelen de portable versie is. En dan zal fes wel de ps3 versie zijn oid?
Fairy tail is van dezelfde studio als de Atelier games dus denk idd dat die wel wat voor mij is. Zeker aangezien de Anime echt geweldig is ook. Zit er aan te denken als die de komende paar maand niet in de sale komt toch maar de volle mep te betalen. Denk wel dat de game het waard is. En uiteraard de screenshots volgens zodra ik hem heb, uiteraard in bikini modus :p

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Hey Ranking bedankt voor de Anno 1800 tip. Ik ga ook even kijken of die op m’n laptop draait. Ik denk dat ik dit weekend sowieso pc minded zal zijn, eindelijk Black Mesa uitspelen.

Screenshot Sunday #96

Screenshot Sunday #97