in

Wat spelen we dit weekend? 18 en 19 november

Het beste gedeelte van de week is weer aangebroken, namelijk het einde ervan. Hoe je dat gaat invullen moet je helemaal zelf weten, maarreeeeee… ik zou ‘t wel weten.
 
Dit weekend speel ik voornamelijk Demon’s Souls en Star Wars Jedi: Survivor. De eerste had ik gewoon weer eens zin in. Zo af en toe heb ik zin om mezelf te pijnigen. De andere wilde ik eens serieus voor gaan zitten, omdat ik het vorige deel, Fallen Order, erg gaaf vond. En mogelijk wordt er tussendoor nog wat Marvel’s Spider-Man 2 en Super Mario Bros. Wonder gespeeld.
 
En jullie? Strategische zetten aan het maken in Persona 5 Tactica? De Smithy Gang tegenhouden in het hier oorspronkelijk nooit uitgebrachte Super Mario RPG? Of loop je lekker door de wizarding wereld in Hogwarts Legacy op de PS3? Wat? Oh sorry,  de Switch. Let me know!
 
Oh, en mocht je Super Mario RPG opgepikt hebben, dan ben ik erg benieuwd of de europese versie ook een gebruiksaanwijzing in het doosje heeft zitten.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
29 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
13 dagen geleden

Demon souls … vet hoor, maar in mijn optiek wel de meest frustrerende souls game.

Ik ben de hele week al ziek en was te beroerd om te gamen. Heb samen met m’n vriendin alleen maar simpele tv-series gekeken (zij is ook ziek), dus wel gezellig verder. Probeerde gister Super Mario Wonder maar daar had ik nog teveel hoofdpijn voor.

Gaat nu wel weer de goede kant op dus ik denk dat ik weer verder ga met Wonder en met Pikmin 4. Denk dat ik bij beide games wel redelijk in de laatste fase zit en dan de eventuele extra’s nog.

Super Mario RPG koop ik als ik met de andere games klaar ben.

DanTheGameKingNL
DanTheGameKingNL
13 dagen geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Beterschap beide!

Kunstschilder1987
13 dagen geleden
Antwoord aan  Luigi1985

uiteraard beterschap luigi!

aRc
13 dagen geleden

Deze week is de 6de job advancement voor Maplestory uitgekomen.
Nu heb ik dat een bepaalde periode vrij intensief gespeeld, de laatste paar jaar niet echt meer maar leek me wel leuk om te kijken wat er allemaal veranderd is.

Nu blijkt dat ik bij lange na nog niet op het level zit voor die job advancement dus dan zou ik eerst nog behoorlijk wat moeten “grinden”. Dus nou ja ik zie wel hoe ver ik er dit weekend mee kom.

Goed weekend toegewenst allen.

adutchman
adutchman
13 dagen geleden

Ik heb ff opgezocht wat je bedoelt met de handleiding van Super Mario rpg… Helaas ik heb de nl versie zonder, waarschijnlijk alleen in Japan.

Dit weekend wordt het de campaign van cod mw2 (mw3 is klaar en imo niet zo slecht als de reviewers beweren), Alan Wake 2 en dus Mario rpg.

Prettig weekend!

adutchman
adutchman
13 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

Alan Wake is erg leuk, wel intens. Ik speel telkens korte stukjes en het liefst overdag. Iets met ouder worden denk ik #angsthaas 🙂

Kunstschilder1987
13 dagen geleden
Antwoord aan  adutchman

ik ben dan alleen van de cod 2e wo games, waar ik de campagne van doorspeel, maar ik snap de appeal dus wel degelijk. veel plezier ermee man 🙂

DanTheGameKingNL
DanTheGameKingNL
13 dagen geleden

Hey mannen! Na een hele lange tijd ben ik weer terug, iets met de gezondheid en het kwijtraken van mijn inloggegevens 🙁

Gelukkig kon ik altijd wel meelezen met mijn favoriete topic “wat spelen we dit weekend”!
Terwijl iedereen helemaal gehyped is door de nieuwe SteamDeck OLED speel ik heerlijk door op mijn oud en vertrouwde lcd versie, nu wel met 3.5.5 update! Ik ben al een aardig eind opweg met mijn replay van GTA4, wat een heerlijk spel is dat toch, Liberty City ademt echt ‘big City’ uit en het verhaal en de personages zijn eigenlijk on-GTA’s goed uitgewerkt.

Verder rij ik mijn kilometers in ATS en ETS2, gek genoeg vind ik dat zo enorm ontspannend om met een lekker muziekje op kilometers te vreten.

Iedereen een heel goed weekend en geniet van het gamen!

DanTheGameKingNL
DanTheGameKingNL
13 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

Nee, veels te lang geleden, maar weer terug van weg geweest! ETS2 en ATS zijn inderdaad truck simulators, ik kan me daar erg mee vermaken, maar ben ook zeker niet vies van andere genres.

Kunstschilder1987
13 dagen geleden
Antwoord aan  DanTheGameKingNL

hopelijk dat je gezondheid de goede kant op blijft gaan 🙂
gta 4 is een leuke game, maar blijf ik helaas wel 1 van de mindere uit de franchise vinden.

DanTheGameKingNL
DanTheGameKingNL
12 dagen geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Bedankt man! Over de gezondheid zullen we het maar niet hebben 🙁

GTA4 is als je kijkt naar alle andere GTA’s in de reeks wel een echt buitenbeentje, de sfeer is werkelijk anders, Rockstar wilde duidelijk een serieuzere kant op met dit verhaal en dat is naar mening redelijk gelukt. De stad vind ik erg levendig en voelt echt als een grote stad in Amerika waar de meeste mensen aan het overleven zijn en vooral met zichzelf bezig zijn, maar wat een GTA een echte GTA maakt is toch de vaak wat ‘over the top’ actie, de satire en grote wereld met verschillende omgevingen en dat ‘mist’ in GTA4 zeker t.o.v. GTAV. Heb soms het idee dat Rockstar zich meer wilde onderscheidde van Saints Row en de meer serieuze kant op ging. Day hebben ze in GTAV op een goede manier weer goedgemaakt en ben benieuwd naar het volgende deeltje.

Ik vind het verhaal van GTA4 erg boeiend en hou ook wel van de manier waarop de auto’s in dit deel bestuurd worden, de knoppen-layout is dan duidelijk verouderd waardoor ik toch menigmaal perongeluk de hotdog-verkoper heb neergeschoten in plaats van een hotdog besteld 🙂

Kunstschilder1987
11 dagen geleden
Antwoord aan  DanTheGameKingNL

ik heb met name moeite hoe de auto’s bestuurd worden in dit deel hahaha, zie je ook hoezeer dat soort dingetjes persoonlijk kan zijn. overigens, zouden hotdogs vergoedt moeten worden in het basis pakket 😉

Luigi1985
12 dagen geleden
Antwoord aan  DanTheGameKingNL

GTA 4 was ook best goed. Wat ik me alleen t meest herinner is dat de save- en checkpoints tijdens missies een beetje ongelukkig lagen, waardoor je soms steeds maar weer opnieuw lange saaie stukken moest spelen.

DanTheGameKingNL
DanTheGameKingNL
12 dagen geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Klopt inderdaad, in GTAV kan je (buiten missies) op elk moment saven en daar later weer doorgaan, in GTA4 begin ik elke keer weer in dat smerige appartement en moet ik sommige stukken weer helemaal opnieuw rijden of spelen.

Kunstschilder1987
11 dagen geleden
Antwoord aan  Luigi1985

dat staat me ook vaag bij inderdaad, de savepoint-struggle…

Lavalera
13 dagen geleden

Like a Dragon Gaiden. Wat een spel is dat weer zeg. Een heerlijke typische Like a Dragon spel die ik maar niet ana de kant kan leggen. Heb nog wel even te gaan voor de 100% achievements, maar dat is niet erg. Als ik er mee klaar ben heb ik ook gelijk toegang tot de Infinite Wealth demo. Gelijk een mooi voorproefje voor januari . Daarnaast uiteraard ook nog wat Diablo 4 samen met vrouwlief.

Ik ben ook nog steeds druk met de trophies in Star ocean the 2nd story r. Ook echt een fijne game. Is wel een 2e playthrough voor nodig en misschien zelfs een 3e maar dat is geen straf in dit spel. Daarnaast zal er ook nog wel wat uurtjes aan Tales of Arise gespendeerd worden.

Persona 5 Tactica staat wel klaar maar omdat ik nog zo druk ben met de rest en de vakantie er weer op zit, stata die even in de wachtkamer.

Lavalera
13 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

De demo van Infinite Wealth speel je vrij als je het verhaal hebt afgerond van Gaiden. Reden dat ze dat gedaan hebben is omdat gaiden uitlegt hoe Kiryu in Infinite Wealth terecht komt. Dus het is logischer dat je eerst gaiden uitspeelt voor je de demo speelt van Infinite wealth. Maar neem aan dat die later ook nog wel vrij te spelen is voor mensen die gaiden niet gespeeld hebben. Maar zie dit meer als een bonus

Kunstschilder1987
13 dagen geleden
Antwoord aan  Lavalera

sorry hoor maar jij hebt het veel te druk om geen vakantie meer te hebben! een beetje werkgever moet je toch meer snipperdagen geven lijkt me zo als ik dit zo lees! hahaha nee te gek hoor, leuk dat je zoveel lekker door elkaar speelt en mee vermaakt vooral.

Kunstschilder1987
13 dagen geleden

ik was aan het wachten op prison city… een soort spiritueel vervolg op shatterhand, ook deze is in 8bit stijl en speelt heerlijk.
gisteren na lange tijd enkel op steam ook op consoles, echter, zelfs nu, een volle dag na releasedate is ie niet in de nederlandse ps store (wel enkele buitenlandse). nou, ik was t zat en heb m net maar op xb1 gekocht, gelukkig was ie daar wel al gisteren gewoon. stom gedoe.

maar de game is awesome, nes hard en daar wordt kunst weer hard van 😀
verder met lufia op de snes op de anbernic en met conkers bad fur day op de anbernic aan het amuseren.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
13 dagen geleden

In de loop van de week de dead space remake uitgespeeld, hij leek meer open dan dat ik me herinnerde van het origineel. Veel plezier aan gehad dus het is wel een geslaagde remake.

Nu ben ik bezig aan NFS Unbound. Ik weet niet goed wat ik er van moet vinden, houdt zich heel erg aan de zelfde formule als de vorige games. Ook zijn ze wel heel gierig met prijsgeld waardoor je toch goed moet sparen voor een nieuwe wagen of upgrades.

Maar veel zal er niet gespeeld worden komende dagen. Vanaf morgen ben ik een dikke week op reis naar Turkije!

Fijn weekend allemaal!

Ruaidri1981
Ruaidri1981
12 dagen geleden

In FM 24, komt de eerste zomer periode er bijna aan. Kampioen in de competitie. Beker finale tegen AZ en sta in de halve finale van de euroleague. In de winterstop Taylor verkocht voor in totaal 70m aan Bayern, leuke biedingsoorlog tussen Chelsea en Bayern. En toen nog wat spelers verhuurt. Waaronder Medic en Avila. Speelde toch nauwelijks. Kaplan en Aartsen kunnen die paar invalbeurten ook wel aan.

Zomer periode vind ik altijd het leukst. Dus dat wordt lekker verder van het weekend.

Daarnaast aan het racen in de nieuwe Forza Motorsport. Online vind ik wel erg moeilijk, groot verschil met de carrière modus waar ik doorheen vlieg.

Daarnaast twijfel ik nog of ik iets anders ga spelen. Twijfel of ik double dragon aan zal schaffen.

Stelling van de week: Een live action Zelda-film kunnen we beter niet doen.

Review: Geometry Wars 3