in

Wat spelen we dit weekend? 19 en 20 augustus

De wasmachines staan weer boven, de vaatwassers zijn ingebouwd, dus het weekend kan beginnen! Maar ja, met de oneindige keuze die er is, wat gaat het worden?

Bij mij zal het voornamelijk weer World Of Warcraft Classic worden. Ondertussen is mijn paladin level 37, dus ik ben voorlopig nog niet in Outland. Ik doe ook veel low level quests tussendoor, gewoon om ze gedaan te hebben, dus dat remt ook behoorlijk af. Maakt niet uit, slow and steady wins the race.

En jullie? Lekker chaos aan het creëren in Moving Out 2? Word je opgejaagd door een madman in The Texas Chain Saw Massacre? Of misschien ben je wel lekker aan het RTS-en met Gord? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
adutchman
adutchman
1 maand geleden

Red Dead Redemption en genieten van de nieuwe zwarte plates op mijn ps5

Lavalera
1 maand geleden

Een beetje hetzelfde als vorige week.
Op de Xbox beetje Diablo afgewisseld met beetje fable
Op de PlayStation is het vooral final Fantasy 14. Net als onze Rainking ben ik weer helemaal in de wereld van de mmo gezogen. Heb er weer enorm veel plezier in.Ik ben nu level 40 geloof ik en nog een stukje te gaan voor a realm reborn klaar is. Daarnaast beetje Theathrhytm en Yakuza als afwisseling.

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

klinkt als weer een mooi gevarieerde screenshot sunday in de maak! 😉 haha mooi man!

Luigi1985
1 maand geleden

Weinig tijd, maar als ik tijd heb zal t wederom Zelda worden.

Luigi1985
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja dat kan je komende maanden gerust doen. Ik ben gewoon een langzame speler van dit soort spellen. Zo’n Metroid Dread kost me ook gewoon zo een maand of anderhalf, maar dat is rechttoe rechtaan aan. Hier ben ik soms twee uur aan t spelen en dan heb ik een paar shrines gedaan, hier en daar een zijmissie en onderweg vanalles zitten verzamelen. Ik zie dan weer een grot ofzo en dan moet ik kijken:p.

DarkraverX
DarkraverX
1 maand geleden

Pillars of Eternity 2.

En Atlas Fallen.

Lennardodin
Lennardodin
1 maand geleden

Ik ben van plan wat meer af te gaan wisselen tussen grote games die nog in m’n backlog staan, zodat ik hopelijk eindelijk eens goede progressie kan gaan boeken zonder dat het burn-out wordt en het fun blijft :p

Voor nu is het plan AC Valhalla en Horizon Forbidden West en op de Switch wellicht nog verder met Pokemon Violet

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Lennardodin

ik hoor aardige dingen van horizon van deze 3 titels. zelf heb ik ze alle 3 niet gespeeld, ik game vooral op vorige generaties platformen 🙂 veel plezier met alles!

Lennardodin
Lennardodin
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Thanks, jij ook met wat je gaat spelen!

Kunstschilder1987
1 maand geleden

beetje laat antwoord maar hopelijk tellen die ook! ik ga wellicht wat verder aan ‘a hat in time’ en ben nog altijd niet in de sydney hunter collectie gedoken op de evercade, terwijl ik daar wel zin in heb.
Het is voor mij vooral aftellen naar wrestlequest, daar heb ik echt zin in!

Fijn weekend allemaal, ook al is ie al halverwege wens ik het jullie toch 🙂

Michael-Raymond-Clayton
1 maand geleden

Ik ben weer een eindje gevorderd met Red Dead Redemption 2. Ik geloof dat ik langzaamaan het einde van chapter 2 nader. Slow and steady past ook wel bij deze game, Rainking!
Verder heb ik er nu na dat ellendige rondje op Spa dat ik nog altijd binnen 2.25 moet zien te halen voor de laatste trophy bij Gran Turismo 7, nog een tweede schier onmogelijke laatste trophy voor een platinum bij: de String it together-trophy van Sackboy. De Hel.
Maar goed, heb er meer vertrouwen in dan GT7. Oefening baart kunst etc.

Kunstschilder1987
1 maand geleden

pfffff van sackboy weet ik dat je een doorzetter ben, hahaha. ik ben blij dat ik me niet zo verbonden voel met de trophy’s! 😀

Screenshot Sunday #118

Screenshot Sunday #119