in

Wat spelen we dit weekend? 19 en 20 december


Martin verschoor

Dit weekend ga ik kijken of ik een win in de wacht kan slepen op de nieuwe map in Warzone. Mocht dat niet lukken dan ga ik sowieso een paar potjes rammen in Apex Legends, want dat moet.

Rebirth Island

Lars cornelis

Ik heb early access tot een nieuwe game van CD PROJEKT RED. De code is zo early access, dat er geen codes beschikbaar zijn voor PlayStation en de game op oudere hardware heel moeizaam draait. Nee even alle gekheid op een stokje, ondanks al het gedoe zit ik gewoon best lekker in Cyberpunk, dus dat is wat ik dit weekend speel. Daarnaast wil ik de Hivebusters-uitbreiding van Gears 5 wel even aan de tand voelen.

Cyberpunk 2077

michel musters

Ik val enorm in herhaling de laatste weken, een beetje zoals de game die ik dus al weken speel… Assassin’s Creed Valhalla gáát maar door. Ik zit er inmiddels bijna honderd uur in, maar hoop dit weekend wel het einde te bereiken, zodat ik met de feestdagen eindelijk eens wat andere games kan spelen!

Assassin's Creed Valhalla

jacco peek

Mijn dubbele gevoel bij Cyberpunk 2077 wordt steeds groter. Enerzijds moet ik nog steeds vechten met de game om progressie te maken, anderzijds ben ik inmiddels zo verbonden met personages dat ik ze bel om te kijken of het goed met ze gaat. Dat is een behoorlijke prestatie van CD Projekt. Dus vanzelfsprekend ga ik dit relatief rustige weekend lekker verder in Night City.

Cyberpunk 2077

Thijs barnhard

Ik heb zomaar het idee opgepakt om verder te gaan met Gears of War 5. Vorig jaar begon ik direct na deel uitgespeeld te hebben aan die game en daardoor was ik het nogal snel zat, maar ik ben nu wel weer klaar voor meer hurken en knallen. Als ik de Xbox dan toch weer eens opstart kan ik meteen kijken wat er allemaal nieuw is op gamepass.

Gears 5

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rainbow Six: Siege draait de klok terug in speciale gamemodus

Yule-evenement in Assassin’s Creed Valhalla begonnen