in

Wat spelen we dit weekend? 19 en 20 juni

We hebben een knetterdrukke E3 achter de rug, dus nu wordt het tijd om eindelijk weer even wat games te spelen. Maar welke?

MICHEL MUSTERS

Nu E3 voorbij is en ik dit weekend hopelijk wat meer ademruimte heb om ook ontspannende dingen te doen, vind ik het de hoogste tijd worden om Ratchet & Clank: Rift Apart te halen en mij daar dit weekend in onder te dompelen. Ik ben sowieso fan van platformers, en wie houdt nou niet van prachtige graphics? Ik verwacht dan ook dat er weinig mis kan gaan met deze aankoop. Zin in!

MARTIN VERSCHOOR

Beetje van alles gaat er gespeeld worden. Beetje Warzone, beetje Apex en een beetje Sea of Thieves. Daarnaast nog een beetje kijken wat Game Pass in de aanbieding heeft en dan staan er nog twee afleveringen Loki op me te wachten. Lekker lekker.

JACCO PEEK

Ik zal vooral bezig zijn met een geheime game, terwijl ik ook Ratchet & Clank: Rift Apart verder wil spelen. Hopelijk vind ik er de tijd voor, maar anders duik ik er volgend weekend helemaal in!

CODY VAN DEN BOGERT

Het leeuwendeel van mijn weekend zal ik slapend doorbrengen, ik heb nog wel wat in te halen na die knotsgekke week in L.E. Verder pak ik lekker de tijd om Ratchet & Clank: Rift Apart te verkennen. Ik ben van plan om deze game op mijn dooie gemakkie uit te spelen en wil er niet te gehaast doorheen gaan. Natuurlijk wordt er ook voetbal gekeken, want ik houd van het EK.

Ratchet and Clank: Rift Apart

LARS CORNELIS

Ik ben lekker bezig met Ratchet & Clank. In een rustig tempo kam ik iedere planeet helemaal uit om alles te vinden en te ontdekken, dus ik zal er dit weekend nog wel even zoet mee zijn. Daarna wil ik Metro Exodus weer eens opnieuw spelen, aangezien die game nu een next-gen update heeft gekregen.

Metro Exodus

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
21 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Ik heb er de eerste twee chapters van Yakuza: Like A Dragon opzitten. Daar kan ik voorlopig dus nog wel mee vooruit.

Luigi1985
2 jaren geleden

Gisteren heb ik mijn PS5 met Ratchet & Clank eindelijk kunnen ophalen. Gisteravond bezoek gehad, vandaag hele dag op pad geweest en zo direct naar vrienden toe, morgen een nachtje weg, dus buiten tien min Astro’s Playroom heb ik nog niet kunnen testen en dat gaat er voor zondagmiddag ook niet meer van komen.

Astro’s Playroom is al best wel ‘wow’ dus ik ben benieuwd of ik me kan inhouden, zodat ik niet gelijk met r&c bezig ga. Wil eigenlijk Sekiro eerst uitspelen.

Trouwens, ik vind de PS5 echt veruit de lelijkste en lompste console die ik ooit in bezit heb gehad. Had er nog geen gezien in t echt, maar het is echt een hondslelijke toevoeging aan de woonkamer. Ben echt benieuwd hoeveel drugs ze ophadden tijdens de meeting om het design af te tikken.

coola
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik vind het persoonlijk een van de mooiste consoles ooit. Vind hem ook echt niet misstaan op de tv meubel.
comment image

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Vergeleken met die bende er omheen is ie best mooi, ja 😉

coola
2 jaren geleden

Geen zin om die kabels te fixen, ps4, ps5 , switch, delta tv , laptop en beamer kabel te veel gedoe om dat weg te werken.

Luigi1985
2 jaren geleden

Die schuine plant vind ik best kunstzinnig en out of the box 😉

Ik snap t wel. Ik had ook nooit zin om de kabels zelf te fixen. Toen ik laatst mijn tv heb gekocht heb ik m laten ophangen door een poppetje van de tv winkel anders was t bij mij ook zo geweest.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Out of the box is het zeker, haha. Alsof het allemaal net out of the box komt… Moet Coola lekker zelf weten (zonder echtgenote zag het er bij mij ook zo uit), meer door te zeggen dat iets in die bende niet misstaat, bevestig je juist alleen maar hoe afzichtelijk die PS5 is. Vond ik wel ironisch that’s all.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Tof dat je hem eindelijk hebt! Veel plezier ermee, zal zeker wel lukken! En ik vind hem ook niet zo fraai, maar hij staat toch niet in de huiskamer (maar op mijn bureau in de ‘werk’kamer). Maakt dus niet zo uit.

xevulutionx
xevulutionx
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Haha ja ik vind m ook niet fraai (die controller daarentegen juist wel. Had al na 1 week besloten de console te wrappen dis heb m zwart gemaakt. Staat nu prima op het meubel. Ene kant de series x en andere zijde de PS5. Overigens kon astro mij echt totaal niet boeien. Ik hoorde zoveel lof maar enige wat ik leuk vond was ontdekken van de controller opties en de trip down memory lane maar vond t veel te weinig om dan de dikkere titels even te laten liggen.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  xevulutionx

Helemaal eens! Al die onzin over die glorified tech demo! Astro is prima om je die controller te laten ervaren, maar that’s it. Opmerkingen dat het een van de beste platformers is, zijn ronduit lachwekkend. Het was prima speelbaar, een snelle platinum in de pocket, maar kap met die hypetrain.

Luigi1985
2 jaren geleden

Nouja ik vind t wel een gezellige game om mee te beginnen en het ziet er mooi uit wat ik heb gezien in een klein half uurtje.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Zeker. Prima gezellig. Niks mis mee. Ik zeg ook niet dat jij in superlatieven over die game praat, maar er wordt soms net gedaan alsof het een van de beste spellen voor de PS5 is of van 2021 en dat slaat echt nergens op.

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Geniet van je PlayStation 5! 🙂

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

Thanks. Gaat denk ik wel goed komen.

TommyNL
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Nou mijn broertje heeft er ook 1 en ik vind het allemaal wel meevallen allemaal. Ja hij is niet klein maar dat heeft ook een reden. Maar voor de rest valt het allemaal wel mee l. Maar dat is mijn mening. Ik vind het zelf altijd belangrijker wat een console allemaal kan ipv het uiterlijk.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  TommyNL

Zeker maar het was toch fijner geweest als ie lekker bij het interieur had gepast.

Mister Frowdo
2 jaren geleden

Ratchet and Clank: Rift Apart! Wat een game! 🙂

wiebeamalur
wiebeamalur
2 jaren geleden

Niet heel veel, ben dit weekend bijna alleen maar aan het werk. Ben al wel aardig ver in Miitopia nu, dus verwacht die binnenkort uit te spelen. Daarnaast zit ik helemaal in Final Fantasy XIV.

Ooh ja en ik heb morgen eindelijk een PS5 in bezit, dus daar ga ik ook mee aan de slag 🙂

TommyNL
2 jaren geleden

Ik zou willen zeggen Ratched and Clank, maar heb nog geen PS5. Dus heb Biomutant gekocht en wat een toffe game is dat zeg! Heel veel te doen en ziet er mooi uit. Zelf op mijn goood old ps4.

Rainking
2 jaren geleden

Mogelijk niet veel. Ik wil de woning eens een beetje uitmesten en het één en ander wegmikken.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Denk dat het voor mij een mix wordt van Destiny 2, EDF World Brothers en Monster Hunter Rise.

Abandoned-trailerapp lanceert dinsdag op PS5, aankondiging via Keighley volgt

WTF Update: Nintendo wint E3

in

Wat spelen we dit weekend? 19 en 20 juni


Wat speel jij? Laat het weten op Inside.Gamer.nl!

Michel musters

Nu E3 voorbij is en ik dit weekend hopelijk wat meer ademruimte heb om ook ontspannende dingen te doen, vind ik het de hoogste tijd worden om Ratchet & Clank: Rift Apart te halen en mij daar dit weekend in onder te dompelen. Ik ben sowieso fan van platformers, en wie houdt nou niet van prachtige graphics? Ik verwacht dan ook dat er weinig mis kan gaan met deze aankoop. Zin in!

Martin verschoor

Beetje van alles gaat er gespeeld worden. Beetje Warzone, beetje Apex en een beetje Sea of Thieves. Daarnaast nog een beetje kijken wat Game Pass in de aanbieding heeft en dan staan er nog twee afleveringen Loki op me te wachten. Lekker lekker.

Jacco peek

Ik zal vooral bezig zijn met een geheime game, terwijl ik ook Ratchet & Clank: Rift Apart verder wil spelen. Hopelijk vind ik er de tijd voor, maar anders duik ik er volgend weekend helemaal in!

Cody van den bogert

Het leeuwendeel van mijn weekend zal ik slapend doorbrengen, ik heb nog wel wat in te halen na die knotsgekke week in L.E. Verder pak ik lekker de tijd om Ratchet & Clank: Rift Apart te verkennen. Ik ben van plan om deze game op mijn dooie gemakkie uit te spelen en wil er niet te gehaast doorheen gaan. Natuurlijk wordt er ook voetbal gekeken, want ik houd van het EK.

Ratchet and Clank: Rift Apart

lars cornelis

Ik ben lekker bezig met Ratchet & Clank. In een rustig tempo kam ik iedere planeet helemaal uit om alles te vinden en te ontdekken, dus ik zal er dit weekend nog wel even zoet mee zijn. Daarna wil ik Metro Exodus weer eens opnieuw spelen, aangezien die game nu een next-gen update heeft gekregen.

Metro Exodus

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nintendo: ‘Bayonetta 3-ontwikkeling loopt op rolletjes’

Abandoned-trailerapp lanceert dinsdag op PS5, aankondiging via Keighley volgt