in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 19 en 20 maart

De redactie liep vorige week te slapen en plaatste de Q&A in plaats van “Wat spelen we dit weekend?”. Luigi regelde gelukkig een artikel nog voordat de redactie wakker werd, waarvoor dank! We zijn inmiddels weer een weekje verder. GTA 5 is verschenen op current-gen consoles, Mario Kart 8 heeft nieuwe tracks erbij en de Zelda-like Tunic is ook beschikbaar. Ga jij één van deze games spelen?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
19 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
2 jaren geleden

Ik heb de platinum van horizon forbidden west gehaald van de week. Dus ben nu door naar Ghost of Tsushima. Daarnaast ook enorm veel lol met strangers of paradise final fantasy origins. Heerlijke actie game wat je moet spelen puur voor de actie, grafisch is het ok en het verhaal is er maar is ook alles mee gezegd, maar ik kan er door heen kijken en er veel lol aan beleven

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Lavalera

Stranger Of Paradise gaat hier ook zeker in huis komen. De demo’s waren wel tof.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Heb net Horizon Zero Dawn afgerond. Komend weekend ga ik aan de slag met Cyperpunk 2077! Zin in!

Bart81
Bart81
2 jaren geleden

Van vrienden begreep ik dat Cyberpunk 2077 helaas nog steeds veel bugs kent, na de laatste patch. In een missie bijvoorbeeld ineens dood uit het niks en meer vreemde dingen. Ik wacht nog even.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Bart81

Oei.. nou, ik ben benieuwd…

TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden

Was bezig met legends: Arceus. Moet de laatste battle nog winnen.

Maar zat al een tijd naar mass effect legendary edition te kijken op game pass. Onwijze fan van deze serie en voelde echt de behoefte om opnieuw aan de trilogie te beginnen. Inmiddels bij deeltje 3 aanbeland. Wilde alleen de main quests doen , maar toch merk ik dat ik ook de side quests aan het doen ben. Wat een game is Mass Effect 2 toch.

Wil er wel even snel doorheen want Elden Ring staat te wachten en ook het pareltje, als ik iedereen moet geloven, Tunic. Ben daar ook echt super nieuwsgierig naar.

Rainking
2 jaren geleden

Bij mij staat het weekend in het teken van een uiltje en een vosje. Dat vosje is niet zo moeilijk te raden, maar waar komt dat uiltje vandaan?

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rainking
Lavalera
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Hootle! Voor mij was die niet zo moeilijk te raden haha. Hoe bevalt tales of Arise?

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Lavalera

Hahaha, na je reactie van vorige week had ik kunnen weten dat het voor in ieder geval één iemand hier geen geheim zou zijn.

Ja, bevalt uitstekend. Het verhaal is voorlopig top en alle gesprekken diepen het allemaal goed uit. Ik probeer ook een hoop sidequests te doen. Ik zit nu op bijna vijftig uur en ik denk nog wel een paar tientallen uurtjes bezig te zijn.

DarkraverX
DarkraverX
2 jaren geleden

Triangle Strategy, GTA V (gaat niet vervelen).

Luigi1985
2 jaren geleden

Verder met horizon en ik heb ook net de dlc van Mario kart binnengehaald.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Bevallen die baantjes een beetje?

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja ik vind ze wel tof. Er zit een nieuwe bij geloof ik en de rest is allemaal al eens eerder uitgebracht maar wel aangepast voor MK8, maar veel van de banen ken ik sowieso nog niet. Heb eigenlijk alleen de MK games vanaf de Double Dash echt gespeeld.

Heb iig van t weekend al wat uurtjes met m’n vriendin zitten schelden voor de tv. Met name zij dan, omdat ik nog wel eens een rood schild wil gooien als ze voor me rijdt.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Luigi1985
Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik heb ze wel allemaal, maar de spellen die ik het meeste gespeeld heb zijn Super Mario Kart, Double Dash en 8 (Deluxe). Double Dash was ook errug leuk.

Kan het zijn dat die ene baan van de mobile game is? Dat is trouwens de enige die ik niet heb. Daar heb ik geen interesse in.

Mario Kart is natuurlijk al jaren de ultieme relatie stresstest. Zo te zien zijn jullie er door gekomen.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Ninja Hideaway blijkt toch van Tour te zijn idd. Dat staat er volgens mij niet bij.

Maargoed.

rpenning
rpenning
2 jaren geleden

Ik heb dit weekend is even in de aanbieding gekocht code vein een soort anime dark souls, ik moet zeggen dat het dat ook zeker is meisjes in te korte rokjes en te dikke tieten xd.
En ik zag dat asereto Corsa 6 euro was dus die ook maar opgepikt.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  rpenning

Code Vein is wel tof. Ben er nog niet ver mee, maar het speelt erg lekker.

Snoop213
Snoop213
2 jaren geleden

Mario kart 8 deluxe DLC. Maar hebben meer mensen last dat de DLC tracks als je online speelt niet verschijnen?

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Snoop213
AgeQned
AgeQned
2 jaren geleden
Antwoord aan  Snoop213

Dat kan wel kloppen want dat is pas vanaf 22 maart.

De gamereleases van deze week

Review: Guitar Hero: Metallica (PS3)