in , , , ,

Wat spelen we dit weekend? 2 en 3 april

Met dit koude weer is het alleen maar tijd om te gamen met een warme kop koffie, thee of chocolademelk. Afgelopen week zijn er weinig bijzondere games uitgekomen. Weird West is nu beschikbaar voor PS4, Xbox One, PC én op Game Pass of ga je het vreemde Terrorbane checken op Switch? Natuurlijk zijn er nog genoeg andere games om te spelen. Laat ons weten welke game jouw tijd gaat opslurpen dit weekend!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
21 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
1 jaar geleden

Ik ben er nog niet helemaal uit. Op de nominatielijst staan Scarlet Nexus, Tunic en Horizon: Forbidden West. Mij kennende wordt het waarschijnlijk iets heel anders, hahaha.

UPDATE: Het is CrisTales geworden, ghehehe.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

The Mass Effect trilogy afgerond. Was bijna alles van deeltje 3 vergeten. Eigenlijk verrast dat het zo’n goede game is. Ben ook verrast dat deze game ten tijde van de release niet zo indruk op mij gemaakt heeft. Of in ieder geval geen blijvende indruk heeft achtergelaten. Nu dus wel. Deel 2 is altijd mijn favoriet geweest en is dat nog steeds, maar deel 3 is daar veel dichterbij gekropen voor mij persoonlijk.

Verder beginnen aan guardians of the galaxy, maar Elden Ring kriebelt al sinds de release. Bij elke powerpraat wordt ik steeds enthousiaster over deze game. Wilde hem eigenlijk links laten liggen omdat ik dacht dat het niks voor mij zou zijn, maar het enthousiasme van Ron, Florian en Wouter heeft mij doen besluiten de game toch aan te schaffen en is op het moment van schrijven aan het downloaden.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door TheGoldenKid
Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Zowel Elden Ring als Guardians Of The Galaxy keur ik goed. Veel plezier!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Zit in chapter 8 van Guardians of the Galaxy, maar Elden Ring dude…… Ben bang dat ik me hierin ga verliezen

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Ik snap wat je bedoelt. Het eerste weekend heb ik er bijna dertig (!!!) uur aan besteed. Voornamelijk aan het verkennen van de wereld.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Hahahaha Holy Shit kinderen zo naar bed en dan kan papa even z’n gang gaan. Ben benieuwd.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Go forth, adventurer. Your quest awaits!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Nog geen idee wat ik aan het doen ben haha. Ben maar een beetje aan het verkennen. Vermaak me er nu al prima mee

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Have fun. Ik heb ook echt zin om die game te gaan spelen. Dat wordt de game die ik koop nadat ik horizon uit heb.

Moet eigenlijk deathloop ook nog uitspelen, maar dat zien we dan wel weer.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Zit er nu 4,5 uur in. “YOU DIED” al een paar keer op m’n scherm verschenen. Ik heb items in m’n inventory waarvan ik niet weet wat ik er mee kan. Ben gewoon aan het verkennen totdat ik iets tegenkom wat ik (nog) niet aan kan. Probeer dan m’n runes terug te pakken en ga dan weer een andere kant op haha

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Niks ‘eigenlijk’, gewoon even doorzetten. Kan ie daarna van je lijstje. Moet je eens zien hoeveel voldoening dat geeft! 😉

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Ik ga weer vrolijk verder met Cyberpunk. Ik vind het het hoofdverhaal en de zij-missies van/voor de belangrijkste karakters erg tof tot nu toe (en nader volgens mij het einde). Bepaalde scènes hebben qua verhaal en delivery echt impact. Zoals een goede speelfilm.

Maar wat mij erg tegenstaat is de schier eindeloze reeks meer generieke zij-missies en activiteiten. Opvulling die de indruk moet geven dat er heel veel te doen is qua gameplay… Helaas wel nodig voor de platinum. Ik ben voorlopig dus nog wel even zoet.

Lavalera
1 jaar geleden

Tiny tina, ghost of tsushima en Ghostwire Tokyo. Die laaste is wel een beetje een love it or hate it game, maar ik vind hem echt geweldig. Hou wel van het aparte Japanse sfeertje

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ghost Of Tsushima is sowieso erg tof. De andere twee lijken me ook wel leuk. Genoeg leuks te doen, dus.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja zeker weten. Ghost is echt geweldig. Ik voel me echt als een Samurai als ik dat spel speel. Enige echts minpuntje vind ik dat de lipsync op Engels is. Ook als is de sub erg goed ik speel Japanse games liever in het Japans, geeft vaak net een andere dimensie aan een game vind ik. Maar verder mooie realistische wereld goed verhaal leuke side content top game. Ben nu in laatste gebied voordat ik naar iki ga maar eerst ff wat zijdingdn doen voor platinum

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Waar kan je Tokyo het best mee vergelijken?

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik kan zo even niet 1,2, 3 een andere game noemen waar het mee te vergelijken is. Het is eigenlijk een soort van verhalende mythologische shooter (maar dan met magic attacks) in een open wereld Japanse setting. Dat is even de beste omschrijving die ik kan geven.
Ik denk dat als je door de trailers en de gameplay beelden nog niet gepakt bent je beter kan wachten op een sale om het te kopen of als je gamepass hebt te wachten tot het volgend jaar op gamepass komt.
Voor mij persoonlijk is het mythologische sfeertje, waarin je dingen als yokai en oni tegen komt, de winkels beheerd worden door katten en honden rond lopen die je loot geven of je helpen met quests een welkome afwisseling.

COSMIC_TSAR
1 jaar geleden

Ik hoop Tunic uit te spelen dit weekend, super game! Alles zit verstopt in plain sight, het exploreren is echt verwonderend. Ben denk ik best een eindje en heb eigenlijk ook wel zin om hem uit te spelen, want Weird West staat ook klaar om in te duiken. Fijn weekend!

Luigi1985
1 jaar geleden

Horizon weer. Ik zit nu wel op het punt dat de zijmissies enz. me gaan vervelen dus mss ga ik binnenkort enkel nog voor de main game. Het begint namelijk een beetje een sleur te worden.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ah, da’s jammer. Dat vind ik ook meestal het gevaar van open wereld-spellen. Hopelijk trekt het nog aan.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Idd net eventjes gespeeld en als je dan zon hoofdmissie speelt, dan is het ook echt wel super vet gemaakt en tof om te spelen. Van de zijmissies vond ik dat in t begin ook maar mss heb ik er teveel gespeeld.

Ook ik ben overstag

Chrono Cross is de beste game ooit