in

Wat spelen we dit weekend? 12 en 13 augustus

Vrijdagmiddag! Dat betekent weekeeeeeeeeeohnee, toch niet! Morgen moet ik nog even een extra dagje. Ach ja, niet erg. Ik moet alleen het sprietlopen missen, maar dat is er volgend jaar ook wel weer. Wat? Sprietlopen. Hoe bedoel je, nog nooit van gehoord!? Wacht even, ik laat de bekende stem van vroeger het wel even uitleggen.

Ik ga meestal ook maar iets van een uurtje kijken, maar dan wel als de ‘spriet’ met zeep is ingesmeerd. Dat blijft toch het leukste. Mocht je je vervelen en je bent in de buurt, dan is het best leuk om een keertje te zien.

Ik denk dat ik maar één spel kan noemen dit weekend. Je zal het misschien wel aan de thumbnail gezien hebben, maar het wordt waarschijnlijk alleen maar World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King Classic. Nou, dan ben je wel van de straat.

En jullie? De gok gewaagd en Atlas Fallen aangeschaft? Heb je braaf op de fysieke versie van Tunic gewacht? Of ben je voor de Return To Castlevania Edition van Dead Cells gegaan en vraag je je nu af wat een man is? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kunstschilder1987
1 maand geleden

ik heb deze week een langverwachte modded en custom mega man themed gamecube ontvangen… en ben begonnen aan Legend of zelda, the windwaker. die heb ik al eens uitgespeeld. verder ben ik ook “gun” erop aan het spelen die erg aan red dead redemption 1 doet denken, of voorloper red dead revolver – hoe u wil πŸ™‚

op de evercade zit ik aan de sydney hunter collectie die vandaag binnenkwam als pre-order, en op de ps4 heb ik superepic en de turrican collectie disc binnen o.a.. kortom, zelfs wanneer we op modern gaan, zal retro weer de klok slaan!
Kunstje is coming home! πŸ˜€

FIJN WEEKEND ALLEMAAL!

Luigi1985
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Vet laat die GameCube eens zien :p

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

U vraagt wij draaien! ik begreep bij meerdere foto’s dat ik het per foto in een reactie moet zetten. ik had zelf al een originele controller omgetoverd tot een mega man controller, en een MM cable guy erbij gezet. dit maakt het helemaal af.

mooie details met de gele klepjes voor memory cards bvb
comment image

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

het setje compleet:

comment image

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

en wanneer je m aanzet krijg je een geel licht en hebben ook de vier controllerports verlichte leds erin verwerkt, in matching kleur.

comment image

ik ben er superblij mee, vind het echt de tofste manier om GC te spelen. voor het gemak heb ik een moderne wireless retrofighters gamecube controller die ik gebruik πŸ™‚ i’m ready to save hyrule! πŸ˜€

Luigi1985
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Super tof zeg. De GameCube heeft voor mij echt iets speciaals. Misschien omdat t de eerste console was die ik zelf kocht, maar ook omdat er zoveel vette spellen waren op t apparaat. En het is een leuk ding.

Een vriend van me had altijd zo’n Metroid versie. Die was ook zo tof.

Wat kost zo’n ding als ik vragen mag?

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Tuurlijk mag je dat vragen, je kunt op ebay even zoeken naar ‘tanukimasta’. je zit incl verzenden rond de 150 te kijken, beetje afhankelijk van het model dat je uitzoekt en derg.
er zit een picoboot in zodat het gelijk naar swiss gaat (je kunt ook gewoon originele games afspelen) en er zit een sp2sd adaptertje bij. alle kabels, een sd kaartje (gevuld met games en software, maar kan je met die laatste helpen als het nodig is) en een eventuele controller en hdmi adapter zul je echt los ervan moeten rekenen. nu had ik een afgetakelde oude gamecube die ik van alles heb beroofd om dit project af te ronden πŸ˜€

je moet wel even geduld hebben, hij is nog een tijdje op vakantie en als je eenmaal besteld heeft ie ongeveer een maandje nodig voor te verzenden… en vanuit frankrijk duurt het dan nog 2 weekjes bij mij. hou daar wel rekening mee πŸ™‚

mocht je vragen hebben mag je me ook even direct contacten hoor, nooit n probleem πŸ˜‰

Luigi1985
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Valt wel mee dan. Ik heb t even opgeslagen. Als ik dan een keer zin heb om iets leuks te kopen, dan heb ik een mooie optie.

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

ik snap trouwens wel dat je de gamecube bijzonder vindt, het heeft jou de grote doorbraak gegeven in je mansion πŸ˜‰

Michael-Raymond-Clayton
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Klinkt goed. Ik blijf ook actief in het Wilde Westen met RDR2. De kop is eraf.

Luigi1985
1 maand geleden

Ik ga weer lekker verder met Tears of the Kingdom.

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

over hyrule redden gesproken πŸ˜‰

Lavalera
1 maand geleden

Op de Xbox is het Diablo 4 en fable. Diablo doen we lekker casual uurtje hier en daar. Daarnaast dus fable. Blijft een fijne game.

Op de ps5 ben ik bezig met de laatste trofeeΓ«n voor Fairy Tail en Metal Hellsinger. Beide verwacht ik wel dit weekend te halen. Metal Hellsinger is wel echt een fijne game. Had hem al eens op gamepass getest maar hij was nu in de aanbieding met dlc erbij. Kruising van doom en een ritme spel met je raad het vast niet Metal muziek. Alhoewel in de dlc ook muse en gorillaz ed zitten haha.
Misschien als ik die klaar heb nog even snel stukje theatrythm, p4 Arena of Yakuza 0 als zij games. Of toch gebruik makdn van de 14 dagen gratis login van ff14. Weer het nog niet

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

you had me at fable πŸ˜€

DarkraverX
DarkraverX
1 maand geleden

Late reactie, gisteren hele dag gezellig wezen BBQ dus niet kunnen gamen.

Vandaag hele middag Atlas Fallen gespeeld en ik vind hem geweldig, daarnaast nog wat Baldur`s Gate 3 gespeeld.

Fijne avond verder allemaal.

Stream Deck Mk1

Game pass code give away