in

Wat spelen we dit weekend? 2 en 3 januari


michel musters

Spider-Man: Miles Morales is inmiddels ook uitgespeeld en nu zit ik middenin Sackboy’s Adventure. En ik heb het lang uitgesteld, maar ik zal er vroeg of laat toch aan moeten beginnen: de remake van Demon’s Souls. Ik ben namelijk niet de beste speler van soulslikes, dus dat wordt afzien. Wel ben ik erg benieuwd naar de graphics!

Demon's Souls

Martin verschoor

Ik zit weer helemaal in Warzone. Een win halen is bijna onmogelijk, want die laatste cirkel zit je soms nog met vijf teams in, maar de spanning blijft ongekend. Ik zit nu websites af te speuren wat de beste setups zijn en de beste plekken zijn om te droppen. Ondertussen ben ik een game aan het spelen die in 2021 gaat uitkomen en dus echt heel veel zin in heb. Daar over later meer.

Warzone.jpg

lars cornelis

Ik zit nog steeds heel diep in Cyberpunk 2077, al begin ik wel het einde te naderen. Ik denk dat ik de game dan even wegleg en de sidequests verder bewaar voor als de game beter geoptimaliseerd is. Daarna ga ik eens kijken welke backlog game nu aan de beurt is. Kan van alles zijn, geen idee nog!

Cyberpunk 2077

Thijs barnhard

Ik had eerder deze week het geniale plan om eindelijk eens aan Final Fantasy VII te beginnen. Nee, niet de remake maar de port van een paar jaar geleden met wat aardige extra’s. Zo kan je de random encounters uitzetten of de gevechten 3x zo snel laten afspelen. Zo is die game ook in 2021 ook nog prima speelbaar.

Final Fantasy 7

jacco peek

Ik heb Cyberpunk 2077 uitgespeeld na een uur of 50. Momenteel ben ik bezig met een ander einde, dat naar mijn mening iets beter is dan degene die ik had, dus daarmee rond ik die game voorlopig af. Ik wil voorkomen dat ik maar wat aan ga klooien in Pokémon, Animal Crossing of CoD, dus wellicht is het verstandig om direct in de volgende game te duiken. Valhalla staat nog op me te wachten en het wordt ook tijd dat ik begin aan Immortals of Hyrule Warriors. Ik kom deze dagen wel door!

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

2021: EEN AANTAL IG-LEDEN KIJKT VOORUIT

WTF Update: glitchend 2021 in