in

Wat spelen we dit weekend? 2 en 3 juli

Het is weer tijd voor het weekend. Je kent het waarschijnlijk wel. Het is dat stukje van de week dat op de één of andere manier maar vijf minuten lijkt te duren.

Ik wil dit weekend Stranger Things seizoen 4 afkijken. Benieuwd hoe het afloopt. Hopelijk komt er morgen een platenspeler binnen, zodat ik de plaatjes die ik de afgelopen paar jaar heb gekocht eindelijk kan afspelen. En ja, ik weet dat dat de verkeerde volgorde is.

Qua games ben ik nog steeds wat spellen van PS Plus Premium aan het doorspitten, om te kijken of er wat leuks tussen zit. En jullie nog plannen?

@Inside.Gamer: Ik heb nog wel een aantal World Of Warcraft karakters over om elke week een andere te tonen, maar hebben jullie hier te weinig tijd voor, of schiet het erbij in? Eerlijk gezegd, ik vind het wel grappig om er een topic voor te maken, maar ik wil ook weer niet meteen de hele site overnemen, hahaha.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
41 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden

Voor mij ook Stranger Things natuurlijk. Verder heb ik afgelopen week Life Is Strange: True colors doorgespeeld en moet eerlijk bekennen dat ik nog aan het bijkomen ben, wat een vet verhaal en wat zat het goed in elkaar zeg! Zo mooi hoe je echt het verhaal wordt ingetrokken.

Voor dit weekend wordt het sowieso What Remains of Edith Finch en voor de leuke afwisseling de Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredders Revenge, leuke oldskool side-scroller! En natuurlijk, het wordt afgezaagd: SnowRunner, zit nu eindelijk in de sneeuw (de Alaska map) en zit met sjaal en handschoenen in mijn P16 dikke boomstammen te vervoeren.

Goed weekend allemaal en veel plezier met wat je gaat ondernemen.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door DanTheGameKing
DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha! Snow Runner, een vaag spel over een hardloper in de sneeuw…..heeeel raar!
Ja, de sfeer in het dorpje was erg prettig, mooi om te zien dat eigenlijk bijna het hele verhaal zich afspeelt in het park en de winkelstraat, mooi gedaan!

De Turtles zijn lekker hysterisch, kwam het tegen op de Gamepass en zat er gelijk lekker in, voelde me gelijk weer helemaal terug in de good-old 80’s.

What remains of Edith Finch is wel even wennen, pakt me nog niet helemaal bij de lurven, maar wie weet komt dat nog. Niet alles is zo goed als Firewatch, Lake en Life is Strange…..

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  DanTheGameKing

Life is strange true colors was ook mijn eerste lis game en wat een game. Had nooit verwacht dat ik het zo ver zou vinden. Heb deel 2 een keer in een sale gehaald die is ook de moeite waard en deel 1 haal om de remastered versie wel een keer in de sale.

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Leuk om te horen, was ook mijn eerste LIS en ik vond het echt zo gaaf, de muziek was ook echt fantastisch (helemaal mijn muziek die indie-muziek). Heb niet vaak dat ik emotioneel wordt geraakt door een spel maar dat is LIS zeker gelukt.

Luigi1985
1 jaar geleden

Ik ga als ik tijd heb weer verder met Elden Ring. Ik heb na een hoop gestuntel eindelijk godrick de grafbek verslagen en ik ga nu dus weer op verkenning uit. Ik vond het kasteel voorafgaand aan deze baas echt super vet in elkaar zitten.

Verder ga ik weer Mega Man 11 spelen. Moet nog een paar levels. Speel steeds een kwartiertje ofzo. Mocht het lukken om m uit te spelen dit weekend, dan komt de cuphead dlc.

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Oeh ja, Cuphead, die intrigeert me ergens wel…..

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Volgens mij hou jij van uitdagende spellen Elden Ring en cup head, spellen die ik snel links laat liggen omdat het me te snel frustreert haha

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Heb ik geprobeerd met dark souls 2 en sekiro beiden waren geen succes. Ga returnal, demon souls en bloodborne nog wel proberen op ps plus, maar of het blijft hangen is een 2e, merk aan mezelf dat ik gefrustreerd kan raken als ik vast zit in een spel en normaal gooi ik de moeilijkheid dan omlaag, alleen kan dat met dit soort spellen neit echt en dat maakt het lastig, maar proberen doe ik ze sowieso wel

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Op zich het type spel bevalt me prima heb ook kena, final fantasy origins en jedi gespeeld wat ook souls likes zijn alleen waren die op sommige momenten na best te doen. Ik zal nog wel even testen scheelt dat met ps plus de meeste van die spellen wel te proberen zijn dus wie weet kom ik er wel in

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha! Ik ben eigenlijk ook best een loser-gamer hoor, ik begin ook vaak spellen die veels te moeilijk of te frustrerend zijn (zoals Ray-man of Metal Gear Rising: Revangeance ), ik denk dan dat ik dat wel kan maar de frustratie spuit na een paar missers al snel door de poriën waardoor ik het spel wegleg en niet meer oppak, zonde want vaak is het ook de ervaring waardoor je beter wordt en het dus ook leuker wordt!

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  DanTheGameKing

Ik probeer de echt toffe spellen altijd zo moeilijk mogelijk, omdat je er dan lekker lang over doet. The last of us 2 heb ik ook op t hoogst gedaan, dus sommige stukken moest ik wel 30 keer proberen. Maar dat geeft wel soort van voldoening.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Haha ja klopt. Ik kan me wel in dat soort spellen vastbijten. Al doe ik er vaak wel veel te lang over, omdat ik per speelsessie misschien maar een paar pogingen mijn concentratie er echt bij kan houden.

Toch vind ik het heerlijk om steeds ff iets verder te komen en m uiteindelijk te halen.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ja lijkt me wel fijn als je je kop er bij kan houden, op den gegeven moment begint de frustratie te overheersen en dan heb ik er al snel geen zin meer in. Maar goed niet iedere spel is voor iedereen 🙂

coola
1 jaar geleden

Nog steeds Cyberpunk 2077.

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Een heel stuk beter. De Xone/Ps4 versie crashte in een speel sessie van 2 uur 50x , en ook de framerate was slecht. De ps5 versie loopt echt smooth, nul crashes in de 20 uur dat ik de game nu hen gespeeld en een stabiele 60 fps.

xcollin
1 jaar geleden

Ik ben begonnen deze week aan Plague Tale. Deze week ben ik ook begonnen aan ziek zijn dus die game is bijna uit (vermoed ik). Wat een toffe zeg! Zeker een aanrader. Dit weekend zal ik alleen niet veel gamen, ik ga naar mijn vriendin. Wellicht de Switch meenemen en eindelijk Pokemon en Hyrule Warriors AoC uitspelen.

xcollin
1 jaar geleden
Antwoord aan  xcollin

P.s. natuurlijk Stranger Things kijken. Kan niet wachten!

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  xcollin

Ben al over de helft, supergoed!!

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  xcollin

Beterschap trouwens, ziek zijn is ruk, maar geeft Gametechnisch wel mogelijkheden (zolang je niet de hele dag boven de pot hangt natuurlijk!!).

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  xcollin

Beterschap! Hoop dat je snel weer opgeknapt bent

xcollin
1 jaar geleden
Antwoord aan  xcollin

Bedankt voor de beterschapswensen! Hang gelukkig niet boven de pot maar een zomergriepje. Geeft veel game/serie mogelijkheden.

Lavalera
1 jaar geleden

Op mijn xbox is het nog steeds dq11. Wel echt een ontzettend chille game. De art style en muziek zijn over het algemeen heel vrolijk en ook al is het verhaal dat niet altijd de rest haalg de vrolijkheid en her chill gevoel omhoog. Echt een topper van een jrpg.

Op mijn ps5 speel ik de dlc van Spiderman, heb van de week de platinum gehaald van de game en nu nog ff de dlc door. Als ik die van het weekend af krijg dan moet ik evn kijken of ik begin met Miles Morales of dat ik ook een jrpg begin op de ps5 en Ys 9 doe.

Stranger things ga ik ook nog wel kijken de komende week nu alle afleveringen er zijn blijft een heerlijke serie.

En inderdaad rainking de laatste weken mist het topic, voorheen was het strak om 1700 op vrijdag nu vergeet ik vaak te checken omdat het niet meer op de gamer front page staat

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

We kunnen de site beter inside rainking gaan noemen :p misschien moet je eens salaris gaan vragen bij de gamer directie haha

rpenning
rpenning
1 jaar geleden

Ik heb dying light 2 gekocht. Ik wou altijd al een keer deel 1 spelen maar nooit aan toegekomen. Dus dan maar deel 2 want hij was in de aanbieding.
Van de eerste paar uur wat ik heb gespeeld is het wel tof! Het verhaal moet nog op gang komen maar daar maak ik me geen druk om want de openwereld is wel goed gedaan.
Het is alleen enger als dat ik dacht, dat klinkt misschien stom maar als je snachts door die wereld heen loop word ik net zo paranoia van al dat geschreeuw van die zombies!

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  rpenning

Haha!! Dat wordt dus overdag, vol in de zon, spelen! 🙂 Hetzelfde had ik met de Last of Us, hoorde dat gemurmel van die zombies s’avonds nog, niet echt chill! 🙂

CarnifeX
1 jaar geleden

Dit weekend ga ik mij verdiepen in stellaris. Heb het al jaren, maar nog nooit goed voor gaan zitten.
Daarnaast waarschijnlijk ook nog een paar ritje in Euro Truck. Lekker BigRigFM aan en karren maar.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Afgelopen week Artful Escape gespeeld. In het begin vond ik het echt heel leuk, daarna bleef het gewoon veel van hetzelfde. Maar als je van rock muziek houdt best een aanrader.

Nu Hellblade: Senua’s Sacrifice aan het spelen. Best een toffe game en ziet er goed uit. Van de makers v Heavenly Sword, een ps3 game die ik way back gespeeld heb.

Met m’n oudste wil ik A Way Out uitspelen, gok dat we ergens op de helft zitten.

Verder heb ik m’n Steam account opgegraven om Vampire Survivors te spelen. De game werkt inderdaad verslavend. Stream dit naar’n telefoon via Steam Link en heb ook een controller van Razer (Kishi) gekocht, waardoor je telefoon een soort switch wordt.

We zitten allemaal thuis met corona, dus veel tijd om te gamen en om Stranger Things te kijken.

Goed weekend!!!

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Beterschap en maak er het beste van samen! (Maar dat lukt wel met Stranger Things en gamen!).

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  DanTheGameKing

Thanks, dat gaat zeker lukken.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Thanks gaat wel lukken. Niet zo zwaar dat een ziekenhuis opname noodzakelijk was, maar heb toch best last v m’n longen, geen energie enzo. De eerste keer, in augustus 2020, was ik er wel echt goed ziek van. Al met al gaat het met ons 3en gewoon goed komen.

De transitie van Assassin’s Creed – Deel 1

De top 50 van Rainking part 3: #30 – 21