in

Wat spelen we dit weekend? 2 en 3 maart

Ah, nee, he!? Begon ik eindelijk lekker een beetje op gang te komen deze week, is het alweer weekend. Zo kom ik nooit in mijn ritme. Nou ja, dan maar onderuit gaan zitten. Er zit niets anders op. Jammer, hoor.

Ik kan eromheen gaan draaien, maar deze week kwam Final Fantasy VII Rebirth uit, dus heel veel meer dan dat zal het waarschijnlijk niet gaan worden. Tenminste, als die nog geleverd wordt. Vooralsnog is-ie er nog niet, dus ik hoop uiterlijk morgen. En anders zal ik toch iets moeten gaan verzinnen, ben ik bang.

En jullie? Ga je terug naar de allereerste FPS met een vertical aim in Star Wars: Dark Forces Remaster? Red je je vader in Brothers: A Tale Of Two Sons Remake? Of speel je de Game Of The Year kanshebber Final Fantasy VII Rebirth? Let me know!

We zijn pas twee maanden onderweg, maar ik hoop dat Final Fantasy VII Rebirth gedurende het jaar nog flink wat concurrentie gaat krijgen. Dat zou betekenen dat we weer een erg mooi jaar zouden hebben. Bring it on!

Update! Ik krijg de game op zijn vroegst pas maandag binnen, dus ik zit hier effe lekker hardop te schelden. First world problems, ik weet ‘t, maar ik had toch gehoopt er dit weekend mee aan de slag te kunnen gaan.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
19 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 maand geleden

Deze week heb ik the The Last of Us 2 remastered en Captain Toad uitgespeeld. Van die laatste heb ik alle gems, pixel toads en challenges gehaald, behalve de Mummy-Me Maze Forever. Ik weet ook nog niet zeker of ik die ga halen, want volgens mij kost ie wel een kwartier en als je dan steeds opnieuw moet beginnen…. Maar wil nog wel een paar pogingen doen want ik kwam al wel een eind.

Vorige week had ik zin in iets nostalgisch, dus heb ik Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredders Revenge gekocht. Die bevalt me erg goed. Zojuist ook Dave The Diver aangeschaft. Ik heb nu al t gevoel dat t een verslavend spelletje gaat zijn.

Zondagochtend of liever gezegd zaterdagnacht vertrek ik voor een weekje naar Fins Lapland. In het vliegtuig kan ik dus even lekker duiken en vechten op de switch en wie weet even dat laatste bonus level van Captain Toad halen. Daarna verwacht ik een week geen switch aan te raken. En misschien ook zo min mogelijk telefoons. Hooguit om een foto te maken.

Komende week waarschijnlijk een keer geen stelling van de week.

Fijn weekend allen!

Luigi1985
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha thanks! Ben benieuwd.

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Hele fijne vakantie toegewenst! Final lapland klinkt wel gaaf om te zien!

Hoop dat je net zo kan genieten van Dave the Diver als ik heb gedaan. Maar dat komt vast goed.

Luigi1985
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ja vind het wel wat weg hebben van Stardew Valley, maar dan met een beetje humor. Dat werken in de sushi bar is ook wel geinig. Ben benieuwd naar de rest. Heb nu net iets van een half uurtje gespeeld.

Thanks.

Laatst bewerkt 1 maand geleden door Luigi1985
Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Fijne vakantie Luigi!

Luigi1985
1 maand geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Thanks 🙂

coola
1 maand geleden

Uiteraard Final Fantasy VII Rebirth en Skull and bones (een meer dan prima Piraten game) staat ook nog steeds in de planning.

Luigi1985
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Die FF rebirth is geen losstaande game toch? Daar moet je eerst andere delen voor hebben gespeeld lijkt me? Ziet er wel tof uit.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ja het is een vervolg op FF VII remake. Ook een heel leuke game!

Luigi1985
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Misschien moet ik me er ooit eens aan gaan wagen. Heel vroeger heb ik FF7 wel eens op de PSONE gespeeld. Maar ik denk dat ik toen nog niet de leeftijd had om geduldig een spel te spelen.

Lavalera
1 maand geleden

Ik zit in het laatste hoofdstuk van Like a Dragon Infinite Wealth. Ruim 100 uur zit er inmiddels in. Het idee is om het verhaal dit weekend af te maken en daarna een stapje terug te doen en een beetje de after game dungeon etc te gaan doen maar dan meer chill tussendoor. Als die klaar is kan de focus op de Xbox over naar Persona 3 reload.

Op de ps5 weet ik het eigenlijk niet. Die stond even stil ivm like a dragon en persona maar er komt nu weer een plekje vrij dus wie weet wat het gaat worden. In ieder geval geen ff7 want ik moet remake nog steeds spelen haha

Op de Legion go is het Last Epoch. Een vermakelijke arpg. Hopelijk zijn de server problemen een beetje voorbij dan kan ik een online character maken en met de vrouw spelen.

Fijn weekend allemaal! En mooi balen man dat je hem niet gehad hebt. Hopelijk heb je toch een goed weekend!

adutchman
adutchman
1 maand geleden

Rebirth is here! Tot nu toe één van de beste dingen die ik ooit heb gespeeld. Wellicht ook nog wat Helldivers

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden

Ik heb gisteren outer wilds uitgespeeld. Ik heb nog nooit een game als deze gespeeld. Het gevoel van ontdekken is ongeëvenaard. Het spel geeft je net genoeg richting om niet vast te zitten maar het voelt nog steeds of de ontdekkingen de jouwe zijn. Op papier lijkt het spel niets voor mij, maar na enkele uren greep het me beet en liet me niet meer los.

Ik ga nog even verder ermee om de platinum te halen. Daarna start ik ook meteen met de DLC!

Daarnaast speel ik misschien nog wat runs in Returnal, maar dat dacht ik vorig weekend ook en veel runs zijn er niet geweest!

Fijn weekend allemaal!

Stelling van de week: Comics zijn saai

Screenshot Sunday #145