in , , ,

Wat spelen we dit weekend?

We zitten nog middenin de droge gamezomer: geen blockbusters, maar veel leuke indies. Bovendien komt Gamescom er bijna aan, dus wie weet is dit wel het laatste weekend dat we ongestoord kunnen gamen. Maar wat spelen we?

Lars Cornelis

Ik start Assassin’s Creed Valhalla maar weer eens op, want de nieuwe DLC is uit! Op naar Parijs dus om daar een beetje de Viking uit te hangen. Daarnaast wil ik weer eens een Halo marathonnetje doen nu Infinite dichterbij kruipt. De vraag is alleen: begin ik met Reach, of gewoon met Combat Evolved?

Jacco Peek

Ik heb met m’n stomme hoofd nog steeds niet Metroid: Zero Mission uitgespeeld, dus dat wordt dit weekend prioriteit. Verder ga ik vooral met vrienden hangen, dus misschien starten we een potje Mario Kart op of beginnen we aan What If…? op Disney Plus. Fijn weekend!

Thijs Barnhard

Axiom Verge 2! As we speak ben ik deze game aan het downloaden en ik heb er zin in. Het eerste deel is een moderne klassieker en ik ben benieuwd of deze een beetje in de buurt kan komen.

Lucas May

Dit weekend ga ik even goed zitten voor art of rally (inderdaad zonder hoofdletters geschreven). Deze racegame was vorig jaar verschenen voor pc, maar is net uitgebracht voor onder andere Switch, waar ik hem op speel. De game heeft de simpelste graphics die ik in tijden heb gezien. Ik denk dat de game zelfs op de N64 wel kan draaien. Echter blinkt deze game uit in de sublieme race-physics. Eerst is het enorm wennen en vlieg je om de haverklap de bocht uit, maar dit verandert al na een paar races doorzetten. De manier waarop je je auto in controle moet houden is bijzonder verslavend, dus vandaar dat ik goed aan de rally ga de komende dagen!

Maarten van der Vlugt

Ik ga dit weekend weer de nodige uren dumpen in Total War: Warhammer 2! Die game blijft me in z’n greep houden. Daarnaast heb ik ook wel zin om vanavond weer eens m’n Oculus aan te sluiten en wat nummers in Beat Saber te spelen. Ten slotte zullen er hoogstwaarschijnlijk de nodige potjes Tekken 7 en Guilty Gear Strive gespeeld worden!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
2 jaren geleden

Ik zit erg lekker in Skyward sword. Sommige punten herinner ik me weer van de eerste playtrough, maar ik wist niet meer dat de kerkers enzo zo geweldig in elkaar zaten.

Na Breath of the Wild had ik enkel Link’s Awakening gespeeld en ik vond t contrast toen super groot met de eerstgenoemde. Was een beetje bang dat ik dat met SS ook zou krijgen, maar dat is totaal niet zo.

Daarnaast ben ik nog bezig met Demon’s Souls. Ik heb er al uren inzitten, maar ben nog helemaal niet ver. Heb al wel veel dingen verkend, shortcuts gecreëerd en m’n personage wat sterker gemaakt, maar heb slechts een eindbaas verslagen tot nu toe. Wie weet kom ik dit weekend verder.

StefanKock
StefanKock
2 jaren geleden

Ooit begonnen aan Assassins’s Creed Origins, maar nooit uitgespeeld. Nu weer opnieuw begonnen en van plan hem helemaal uit te spelen inclusief alle DLC’s.

coola
2 jaren geleden

Begonnen aan Assassin’s Creed Valhalla: The siege of paris. En damn wat een sfeer heeft die game heerlijk

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Ratchet & Clank: Rift Apart. Tot nu toe bevalt ie prima!

Rainking
2 jaren geleden

Deze week heb ik Maus binnen gekregen, een persoonlijk verhaal over een joods gezin tijdens de tweede wereldoorlog. Het is een graphic novel waarin de joden afgebeeld worden als muizen, de duitsers als katten, de polen als varkens en de amerikanen als honden. Ik ben nu halverwege, maar wil het zeker proberen uit te lezen dit weekend.

Ik ben tien jaar geleden in de wereld van de (voornamelijk) superhelden comics gedoken, maar Maus is een titel die ik in die tijd regelmatig tegen kwam als aanrader. Het heeft een Pulitzer gewonnen en dat is natuurlijk niet voor niets. Deze week besloot ik eindelijk eens tot de aanschaf over te gaan. Normaal gesproken koop ik dingen en dan kom ik er ooit eens aan toe, maar deze wou ik meteen lezen.

Tot nog toe heb ik er zeker geen spijt van. Het komt er eigenlijk op neer dat de zoon (de schrijver van de strip) het leven van zijn vader wil vastleggen. Beide zijn joods (vandaar de titel) en stukje bij beetje vertelt zijn vader hoe hij het overleefd heeft.

Sorry dat ik er “Wat lezen we dit weekend?” van heb gemaakt, maar het moest gewoon even.

comment image

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Art of Rally wil ik dit weekend spelen op de Switch, maar wil ook wat tijd besteden aan een paar nieuwe shmup games zoals Cotton Reboot, Darius Burst en StarHunter DX.

Rainking
2 jaren geleden

Iets met een geclaimde game waar een review over geschreven zou moeten worden…

Mistory
Mistory
2 jaren geleden

Even een korte pauze met Bloodborne (Ng+ en de DLC zijn me even te frustrerend moeilijk ), dus dan maar even aan een tweede ronde van TLOU2 begonnen. Ziet er toch mooi uit op de ps5. Ik kijk wel uit naar een goede ps5 game. Lang gewacht op de console, maar zonder spellen ben ik er niet veel mee.

wiebeamalur
wiebeamalur
2 jaren geleden

Waarschijnlijk bijna alleen maar Final Fantasy 14. Ik speel al maanden bijna niks meer anders dan dit. Nooit van MMO’s geweest, maar door alle goede verhalen (en als FF fan in het algemeen) toch maar gaan proberen. Was liefde vanaf de eerste minuut xD

Tussendoor wil ik ook nog wat verder komen in Persona 5 Royal!

Rockstar werkt mogelijk aan een GTA remaster-trilogy

Jackbox-sale