in

Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 april

Jeuj, het is weer weekend! Tenminste, ik ben beide dagen een tijdje van huis, dus het wordt wat minder gamen, maar wel met plezier.

Vandaag heb ik Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes binnen gekregen. Die zou komende dinsdag pas uit moeten komen, maar mij hoor je niet klagen. Dus ja, dikke kans dat daar de nadruk op gaat liggen dit weekend.

En jullie? Geniet je van de aparte stop-motion game Harold Halibut? Schiet je jezelf een weg door de monsters in Sker Ritual? Of ga je op avontuur in de prachtige wereld van Europa? Let me know!

In Tilburg is er deze zondag weer een retro game beurs, dus mocht je in de buurt wonen of het je gewoon wat lijken, dan is het wel tof om daar een bezoekje aan te brengen.

Zelf loop ik ook weer in de rondte, dus mocht je een flinke baardaap met onderstaand shirt zien lopen, schroom dan niet om even gedag te zeggen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
21 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden

Sea of stars is sinds vorig weekend volledig uit. Als iemand het ooit gaat spelen kan ik alleen maar aanraden om voor volledige completion te gaan. Niet alleen is het spel hierbij heel behulpzaam, je wordt er ook echt voor beloond!

In de loop van de week The artful escape ook uitgespeeld. Het was niet helemaal mijn ding, maar het was wel ok voor tussendoor.

Nu ben ik bezig aan superliminal. Een soort van puzzelspel waarbij alles draait om perspectief. Het spel heeft wel een paar leuke en unieke mechanics, maar je moet geen breinbrekers verwachten. Er zijn een paar speedrun trophies en die passen wel bijzonder goed bij dit spel. Super satisfying om door het spel heen te knallen als je de puzzels al een beetje kent.

Daarnaast start ik vast met Minit. Ik weet enkel dat het opzet is dat elke minuut het spel zou resetten.

Super veel zal ik niet kunnen gamen komende dagen. Zondag vertrek ik een weekje op reis en dan laat ik met plezier de controller even liggen.

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Fijn om te horen dat Sea of Stars toch goed is bevallen. Bij mij staat die nog op het lijstje maar heb even wat andere games die prio hebben nu. Het is ook wel het type game dat ik vaak uitspeel dus goed om te horen dat je daarvoor beloond wordt. Fijne vakantie en geniet ervan!

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Hoe lang heb je erover gedaan?

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden
Antwoord aan  Ruaidri1981

Over Sea of stars? Moet ongeveer 40 uur zijn geweest.

adutchman
adutchman
1 maand geleden

Ik heb een mooie nieuwe laptop en speel dit weekend vooral Modern Warfare 3. Eindelijk kan ik hem spelen met muis en toetsenbord!

Lavalera
1 maand geleden

Op de Xbox ben ik bijna bij het einde van Evil West, mooi op tijd klaar voor als Eiyuden Chronicles released op dinsdag. In tegenstelling tot onze Rainking mag ik nog een paar dagen wachten maar dat geeft me mooi de ruimte om de vorige game af te maken.

Op de PlayStation is het Ff14 wat zeker opgestart wordt en eventueel Sakuna, maar die is nog niet helemaal zeker.

Op de Legion Go is het net zoals afgelopen mijn hoofd game Trails in the Sky. Inmiddels ben ik bij het laatste hoofdstuk.blijft een geniale game. Daarnaast is van de week de early access live gegaan van de nieuwe game van de Ori makers No rest for the Wicked. Beetje een mix tussen Diablo en een soulslike. Erg mooie game schijnt wel moeilijk te zijn maar wat ik er van gespeeld heb is het nog te doen. Het spel heeft wel veel potentie dus zal het tijdens de early access hier en daar spelen.

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Suikoden heb ik niet gespeeld. Wil ik wel gaan doen als ooit die remasters uit komen maar is een beetje stil daarom heen geworden.
Ik heb wel Chronicles gespeeld en ik weet dat die totaal anders is maar die beviel me wel dus daarom wil Hundred Heroes ook graag proberen. Denk ook wel dat ik het leuk ga vinden . Als er maar een beetje guidance in zit, ik merk soms in die oudere jrpgs dat er geen questlogs, markers etc zijn zodat je maar moet gokken wat je nou weet moet doen. Nou snap ik dat er vroeger guides daarvoor waren die je daarmee mee hielpen maar tegenwoordig wil ik gewoon een game spelen zonder dat ik op moet zoeken waar ik naar toe moet. Maar ik vermoed omdat deze nieuw is er wel veel meer logica in zit en in ieder geval iets heeft zoals trails heeft, ga naar dat gebied via..

Luigi1985
1 maand geleden

Ik ga voor Dave the diver weer. Nog een klein stukje vermoed ik. En misschien weer verder met Majora’s mask. Deze week niet zoveel kunnen spelen.

Zondag ben ik er ook. Denk na de lunch. Het is immers slechts 1,5 km bij me vandaan. Vond t vorige erg tof. Een grote snoepwinkel :p

NeetenDreek
NeetenDreek
1 maand geleden

Ik ga dit weekend weer verder met Ghost of Tsushima. Tot nu bevalt het goed Fijn weekend allemaal!

DarkraverX
DarkraverX
1 maand geleden

Zaterdag eerst naar de Comic Con en dan in de avond verder met Like a Dragon Infinity Wealth.

Zondag, tja zondag zitten we in de kuip dus wordt er niet gegamed.

coola
1 maand geleden

Nog steeds Assassin’s Creed IV Black Flag voor m’n Youtube channel en misschien dat ik ook nog wat Helldivers 2 ga doen.

aRc
1 maand geleden

En toen waren er wat complicaties met mijn hoofd gaming systeem 🙁
Dus zit nu in afwachting van een onderdeel wat opgestuurd is voor controle/reparatie.
Dus Red Dead Redemption 2 is voorlopig gepauzeerd.

Maar gelukkig heb ik wel wat andere gaming apparaten op voorraad. In de tussentijd heb ik Celeste opnieuw gestart op de Steam Deck met een nieuwe save file.

Was hier een aantal jaar geleden aan begonnen en ergens in hoofdstuk 4 blijven hangen omdat na mijn inziens de moeilijkheidsgraad toen wel erg stijl toenam.

Is kijken hoever ik nu kom.

Goed weekend toegewenst allemaal.

Het zijn de kleine dingen die het doen in Dave the Diver

Mijn neefs verjaardag deel 3