in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 augustus

Bewolking, regen en vochtige lucht. Per-fect gameweer. Waarom we telkens het weer erbij pakken de laatste tijd? We zijn Nederlanders. Dit is wat we doen. We hebben wel nieuwe games erbij gekregen! Zo verscheen vandaag Madden 23, kregen we gisteren Thymesia en kregen we vorige week nog het succesvolle Cult of the Lamb. Welke ga jij spelen?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
21 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Sowieso (weer) Elden Ring en Cuphead. Daarnaast heb ik vorige week, omdat ik graag weer wat DS-games wil spelen en de reguliere 3DS een klein prutsding vind, een New 2DS XL gekocht. Hier ben ik nu ook een game op aan het spelen. Welke laat ik nog even in t midden, want misschien wil ik er een artikel aan wijden. Hij staat niet in m’n top 50.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Mooi dat je eindelijk aan Captain Toad: Treasure Tracker bent begonnen.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha nee die ga ik toch een keer op de Switch doen.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

I am Rainking and I approve this message.

Mr.Saturn91
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Oeh de New 2DS XL, nice! Waar gekocht en voor hoeveel (als ik het vragen mag)? Ben benieuwd welke game je speelt. Ben momenteel ook weer m’n oude DS aan het gebruiken voor wat pareltjes die ik destijds gemist heb. Maar dit weekend gaat het stof van de PS3 voor GTA V en Skate 3 🙂

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Mr.Saturn91

Het is eigenlijk een tweedehands new Nintendo 2DS. Bij reway gekocht. Was 129 euro en dan heeft ie vier sterren vd Max vijf omdat ie lichte gebruikerssporen heeft.

Heb even geneigd om op een SNES of Metroid editie van de 3DS te bieden via marktplaats maar dat werd me toch iets te duur. Die SNES edities gaan voor meer dan 400€.

Oké oké ik ben Castlevania Dawn of Sorrow aan t spelen.

GTA V heb ik op de PS3 ook flink veel gespeeld. Later weer verkocht en op de ps4 opnieuw aangeschaft, maar toen had ik t wel gezien eigenlijk. Skate nooit gespeeld.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

“Oké oké ik ben Castlevania Dawn of Sorrow aan t spelen.”

Cool, die heb ik een keer op een beurs gekocht. De verkoper was alleen al enthousiast over de intro video. Ik heb ‘m eerlijk gezegd zelf nog niet gespeeld, maar die zou best goed moeten zijn. Ik ben ook wel benieuwd naar Order Of Ecclesia, maar die is over het algemeen wel een poepie duurder.

Mr.Saturn91
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Prima prijs, zeker voor die 4/5-staat, thanks voor de toelichting! Ik twijfel tussen deze of de originele 2DS. Die laatste heb ik ooit gehad, maar verkocht, net als de originele 3DS. Lesje geleerd: nooit je Nintendo-spul verkopen 🙂 Die SNES editie zit er ook heel vet uit

Rainking
1 jaar geleden

Gisteren Thymesia binnen gekregen, dus die zal ik wel even proberen. Verder waarschijnlijk weer Fall Guys, The Quarry en Death’s Door.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Nice Ben wel benieuwd naar die eerste.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Hij was 30 euro, dus ik dacht al dat ik geen Bloodborne hoefde te verwachten en dat klopt wel. Ik ben nog helemaal niet ver, dus ik kan er nog geen echte uitspraken over doen, maar voor een budget Souls titel lijkt het me wel aardig.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Afgelopen week de platinum van Death’s Door binnengehaald. Nu begonnen met Beyond a Steel Sky. Vindt het tot nu toe matig. Met name omdat de opties in de dialogen pas grijs worden (van ‘uitgeput’) nadat je ze eerst nog drie keer als reguliere optie kunt gebruiken. Soms krijg je dan nieuwe info, maar soms krijg je dan een geïrriteerde reactie in de trant van ‘moet ik het nu blijven herhalen?!’ terwijl ik dan denk: je hallo, de optie was toch ook nog gewoon zwart?!
Misschien beetje vaag verhaal, maar hopelijk snappen jullie wat ik bedoel. The jury is still out.

Lavalera
1 jaar geleden

Op de xbox verder met Solasta crown of the magister, begin redelijk het einde te naderen denk ik. Prima game alleen de battles duren soms zo lang in die isometrisdhe rpgs. Verder stukje verder prutsen in Elden Ring denk ik. Op zich een prima spel maar niet mijn persoonlijke game of the year of zo.

Op de ps5 verder met God of War. Ben een heel eind met de plat, muspelheim en nifelheim zijn klaar en 3 van de 9 valkyries down. Nu de collect trophies doen en de laatse 6 valkyries en dan ist klaar. Hopelijk dit weekend nog en dan ist verder naar de volgende game. Twijfel nog even welke. Kan zijn dat ik mee ga op de hype en cult of the lamb haal of toch een jrpg begin weer. We zullen zien

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

De laatste valkyrie kan nog wel eens een ‘leuke’ uitdaging worden, ghehehe.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Dat geloof ik best. Die in muspelheim en niflheim was ook ff paar keer proberen tot ik de patterns door had denk dat die laatste nog een stuk lastiger is. We zullen het zien

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Nachtmerries!!!!

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Horizon forbidden West 2e playtrough. Hopelijk is het nu vetter. Verder multiversus erg toffe fighting game .

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden

En weer een week voorbij, maar gelukkig is er altijd weer een nieuw weekend!

Ik heb in SnowRunner Alaska 100% afgerond, dus nu even een korte pauze inlassen. Daarnaast ben ik lekker bezig in Metal Gear Solid 2 en ik heb in voorbereiding op de Steam Deck alvast een keer Euro Truck Simulator 2 opgestart en ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ben ‘hooked’, het is onverwacht leuk om over de Franse snelwegen te rijden met een muziekje op en je vrachtjes af te leveren, ik heb blijkbaar iets met vrachtwagens en ‘slow’ gaming, heerlijk relaxed!

Allemaal een heel mooi weekend!!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Xenoblade Chronicles 1 voor mij. Hopelijk ook Norco uitspelen. Zoek nog een game op de Xbox voor ernaast, maar ben er nog niet over uit. Two point campus bleek niet “my cup of tea” the zijn.

Dokter Caspari
1 jaar geleden

Ben bezig met Darkwood, naargeestig spelletje die ik ben gestart op ‘normal’ mode. Maar er bekroop mij het gevoel dat de game te vergevingsgezind was voor wat ik ervan gehoord heb, op normal verlies je namelijk enkel inventaris bij doodgaan die je elk moment terug kunt krijgen. Doodgaan verliest hierdoor zijn ladig, dus ik heb hem herstart op Hard = je krijgt wat levens, maar dood is dood. Geloof mij dat als je dit pixelige spel in het holst van de nacht in je bed speelt, dat hij behoorlijk creepy is. Al snap ik nog geen zak van de daadwerkelijke werking van dit spel. De regels en wetten zijn mij nog niet duidelijk, maar tot dusver geniet ik er met volle teugen van.

Trouwens ook This War of Mine gespeeld, die titel is best aardig als je de besturing voor lief neemt. Wel een traag spel, dat dan weer wel.

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dokter Caspari

This War of Mine heb ik al tijdje geleden gespeeld. Vond het indrukwekkende titel, werd echt meegezogen in de setting.
Echter na 1 playthrough, lukte een tweede keer spelen echt niet, terwijl het toch totaal anders ging.

Zag dat Hades eerdaags van Gamepass gaat, dus die ga ik nog een paar keer spelen, twijfel of ik hem zal kopen. Heb zo’n beetje alles wel gehaald, enkel paar visjes mis ik nog. En 2 volledige connecties, ook een paar van de extra verzwarende challenges heb ik nog niet. Maar ondanks dat, blijft de gameplay gewoon ontiegelijk leuk en Hades verslaan blijft lastig.

Verder was ik begonnen met Ninja Gaiden, die tijdje geleden geplaatst was op gamepass, maar mijn kinderen schrikken enorm van het bloed, dus kan het enkel spelen als ze slapen en dat is tegenwoordig niet zo gek veel eerder meer dan papa.

Physical vs Digital Gaming: de eeuwige discussie!

Screenshot Sunday #68