in

Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 februari

Het wordt lekker weer dit weekend, maar alsnog zullen we waarschijnlijk grotendeels binnenshuis spenderen. Dus: wat spelen we dit weekend?

DENNIS MONS

Had stiekem gehoopt dit weekend tot de 4K-crew te mogen behoren, maar dat laat nog even op zich wachten, dus ik duik waarschijnlijk wat ‘oude games’ in. Hoogst op mijn lijstje staat PGA Tour 2K21 omdat ik wel weer golfkriebels kreeg van Mario Golf: Super Rush. Ik snap dat golfgames niet bij iedereen goed scoren, maar ik word er (over het algemeen) verdraaid zen van… tot ik een birdie verkloot. ANGRY!

PGA Tour 2K21

MICHEL MUSTERS

Het is niet echt spannend, maar ik speel nog altijd Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Elke dag een (half) wereldje, en zo nu en dan tussendoor Bowser’s Fury. Dat is het – naast de gebruikelijke oefeningen in Ring Fit Adventure – op dit moment wel zo’n beetje. Ik heb het iets te druk om uitgebreid drie verschillende spellen tegelijk te spelen op dit moment!

mario 3d world

THIJS BARNHARD

Ik ben deze week begonnen aan Observation. In dit spel speel je de AI aan boord van een ruimtestation. Er gebeuren vreemde dingen aan boord. Tot nu toe is het een beetje creepy en best wel spannend. Een hele slimme computer ben ik nog niet, maar ik ben erg benieuwd naar waar het verhaal heengaat. Verder speel ik net zoals Michel dagelijks kleine beetje Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Die laatste game heb ik al uitgespeeld, maar ik wil voor de volle 100% gaan.

Observation

JACCO PEEK

Natuurlijk speel ik Mario. Het duurt iets langer omdat ik hem volledig in co-op speel – en in de tussentijd solo Bowser’s Fury. Gisteren moest ik weer huilen van het lachten, dus voorlopig ben ik nog niet klaar met die game. De demo van Project Triangle Strategy staat ook op m’n Switch, dus die wordt sowieso ook even gecheckt. Waarschijnlijk ben ik er megaslecht in, maar tegen die grafische stijl kan ik geen nee zeggen.

CODY VAN DEN BOGERT

Deze tekst komt je waarschijnlijk bekend voor, maar het is echt precies wat ik zou gaan typen. Dus voila: Natuurlijk speel ik Mario. Het duurt iets langer omdat ik hem volledig in co-op speel – en in de tussentijd solo Bowser’s Fury. Gisteren moest ik weer huilen van het lachten, dus voorlopig ben ik nog niet klaar met die game. De demo van Project Triangle Tactics staat ook op m’n Switch, dus die wordt sowieso ook even gecheckt. Waarschijnlijk ben ik er megaslecht in, maar tegen die grafische stijl kan ik geen nee zeggen. 

mario 3d world bowsers fury

MARTIN VERSCHOOR

Ik wil dus heel graag aan Jedi Fallen Order beginnen. Maar ik ken mezelf ondertussen ook wel een beetje en zal waarschijnlijk alleen Apex, Warzone en Hearthstone spelen. Yep, ik heb de fout gemaakt om die weer op m’n telefoon te zetten. En Hearthstone is net als fietsen, dat verleer je niet.

Hearthstone

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
21 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
2 jaren geleden

Weinig tijd om te gamen dit weekend, maar de tijd die ik heb steek in Watch Dogs: Legion.

MonsterCrab
2 jaren geleden

De Roller Champions-beta heeft me goed te pakken. Hopelijk kan ik flink wat potjes in dit weekend proppen! Verder wordt m’n GBA SP goed gebruikt sinds hij een nieuw IPS-scherm heeft. Goed weekend all!

Luigi1985
2 jaren geleden

Ik speel ook Mario. Ik had m al op de Wii U maar ik was vergeten dat ie ZO goed was. Bowsers fury bewaar ik voor erna.

Daarnaast ben ik begonnen met Nier Automata. Het stoort me een klein beetje dat je de proloog moet uitspelen zonder te kunnen saven. Heb al twee keer het loodje gelegd bij de eindbaas. Hoop dat ik dit weekend de tijd en motivatie kan vinden om verder te gaan. Eerste indruk buiten het niet saven is namelijk wel erg goed.

The Decider
The Decider
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ja, heel lang stuk. Bij mij ging het destijds in één keer goed maar dat is ook meer geluk dan wijsheid.

WijvanWCeend
WijvanWCeend
2 jaren geleden

Ik ga me bezig houden met Rage 2. Deeltje 1 heb ik vrij veel gespeeld maar deeltje 2 trok me niet zo. Maar nu ie gratis van de Epic store te trekken is ga ik er toch maar ‘s wat tijd in laten zinken.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Super Mario 3D World, Forza Horizon 4 en Farm Together.

MeesterGeekInstagram
2 jaren geleden

Hier staat ook Mario 3D World op het menu samen met mijn vrouw en solo ga ik aan de slag met Immortals!

RuanMoleman
2 jaren geleden

Zojuist act III begonnen in Ghost!

PS_App_20210215_054849.jpeg
Paxopoxo
Paxopoxo
2 jaren geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Toevallig ook weer begonnen met Ghost, nu net in Act II haha.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden

Death Stranding. Nooit gedacht dat pakketjes rondbrengen zo leuk zou zijn.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Dit belooft voorlopig het laatste game-loze weekend te worden… Ik ben inmiddels gemeld door Game Mania dat ik mijn PS5 binnenkort kan komen ophalen. Jeuj!! Mijn vrouw moet nog maar even van mijn aanwezigheid genieten, want vanaf binnenkort is het AC Valhalla voor en AC Valhalla na!

Avs
2 jaren geleden

Ben in 2019 begonnen en vrij snel gestopt met days gone vanwege de bugs en glitches. Ben vorige week weer begonnen en moet zeggen dat het een stuk beter speelt dan toen. Zit er helemaal in en vind het echt een top game. Zal dit dus waarschijnlijk het meest spelen miss nog een potje warzone tussendoor.

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Bowsers Fury! En heb Skelattack gekocht in de eshop sale.

wiebeamalur
wiebeamalur
2 jaren geleden

Nog steeds Yakuza Zero voor mij! Tussendoor nog wat Monster Sanctuary op de Switch. Moet nog wat grinden voor de boss fight bij de Sun Palace.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden
Antwoord aan  wiebeamalur

Monster Sanctuary speel ik ook in korte bursts. Best een leuke game.

LarsCornelis
2 jaren geleden

Lekker spelletjes spelen! Het jeukt hier eigenlijk om Immortals aan te schaffen. Maar eigenlijk heb ik al zoveel om te spelen, dus waarom extra geld uitgeven. Misschien dat ik dit weekend eens begin aan Ori and the Will of the Wisps 😉

Rainking
2 jaren geleden

Deze week Astro’s Playroom uitgespeeld. Heel leuk spel. Dit weekend verder met Sackboy: A Big adventure en mogelijk nog Bugsnax en als ik het op kan brengen misschien nog Maiden.

xevulutionx
xevulutionx
2 jaren geleden

Dus hier hangt iedereen nu. Ziet er fraai uit. Vond ig.nl al zo uitgestorven en zag een comment van Luigi dat men nu hier zat.
On: Ik ga niet echt gamen denk ik, het is eindelijk weer om daadwerkelijk wat gas te kunnen geven met mn auto aankoop van vorige maand. Dus ik speel wel wat in real life dan, plus een mooie boswandeling ofzo.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door xevulutionx
The Decider
The Decider
2 jaren geleden

Gisteren begonnen aan Astrologaster (voor een review). En aan Wreckfest op gamepass (voor de fun). Tussendoor ook nog een nieuwe campagne aangemaakt voor Xcom 2 op Switch. Teveel dus..

Dokter Caspari
2 jaren geleden

Ik ben opnieuw begonnen met Stardew Valley, sinds de nieuwe update kent deze split-screen en ben ik samen met mijn vriendin bezig een nieuw agrarisch bedrijfje op te zetten.

In bed speel ik op de Switch sinds kort Spiritfarer. In eerste instantie had ik niet verwacht deze game leuk te vinden, want wat het uitstraalde sprak mij niet erg aan. Maar nu ik inmiddels een beetje bezig ben, haal ik ontzettend veel ontspanning uit deze titel. Het is heerlijk om de kleurige en unieke spelwereld rond te varen. Want met een headset op heb je mede door de audio/visuele vormgeving echt het idee je op een kalme zee te begeven. Een lekker frisse en ongedwongen game met prachtige emoties en hele vlotte maar indrukwekkende animaties. Onverwacht pareltje dit.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Dokter Caspari
slayer1slayer
slayer1slayer
2 jaren geleden

Het Trackmania virus heeft mij te grazen genomen. Ik ga ook de Roller Champions-beta checken. Op zondagavond staat er altijd een Dugout-Online (voetbalmanager) wedstrijd op het programma.

Streamer pakt onzichtbare hacker in warzone

Als je Warzone iets te serieus neemt

in

Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 februari


Ook laten weten wat je speelt? Kijk dan op het gloednieuwe Inside.Gamer!

Dennis mons

Had stiekem gehoopt dit weekend tot de 4K-crew te mogen behoren, maar dat laat nog even op zich wachten, dus ik duik waarschijnlijk wat ‘oude games’ in. Hoogst op mijn lijstje staat PGA Tour 2K21 omdat ik wel weer golfkriebels kreeg van Mario Golf: Super Rush. Ik snap dat golfgames niet bij iedereen goed scoren, maar ik word er (over het algemeen) verdraaid zen van… tot ik een birdie verkloot. ANGRY!

PGA Tour 2K21

michel musters

Het is niet echt spannend, maar ik speel nog altijd Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Elke dag een (half) wereldje, en zo nu en dan tussendoor Bowser’s Fury. Dat is het – naast de gebruikelijke oefeningen in Ring Fit Adventure – op dit moment wel zo’n beetje. Ik heb het iets te druk om uitgebreid drie verschillende spellen tegelijk te spelen op dit moment!

mario 3d world

thijs barnhard

Ik ben deze week begonnen aan Observation. In dit spel speel je de AI aan boord van een ruimtestation. Er gebeuren vreemde dingen aan boord. Tot nu toe is het een beetje creepy en best wel spannend. Een hele slimme computer ben ik nog niet, maar ik ben erg benieuwd naar waar het verhaal heengaat. Verder speel ik net zoals Michel dagelijks kleine beetje Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Die laatste game heb ik al uitgespeeld, maar ik wil voor de volle 100% gaan.

Observation

Jacco peek

Natuurlijk speel ik Mario. Het duurt iets langer omdat ik hem volledig in co-op speel – en in de tussentijd solo Bowser’s Fury. Gisteren moest ik weer huilen van het lachten, dus voorlopig ben ik nog niet klaar met die game. De demo van Project Triangle Strategy staat ook op m’n Switch, dus die wordt sowieso ook even gecheckt. Waarschijnlijk ben ik er megaslecht in, maar tegen die grafische stijl kan ik geen nee zeggen.

Cody van den bogert

Deze tekst komt je waarschijnlijk bekend voor, maar het is echt precies wat ik zou gaan typen. Dus voila: Natuurlijk speel ik Mario. Het duurt iets langer omdat ik hem volledig in co-op speel – en in de tussentijd solo Bowser’s Fury. Gisteren moest ik weer huilen van het lachten, dus voorlopig ben ik nog niet klaar met die game. De demo van Project Triangle Tactics staat ook op m’n Switch, dus die wordt sowieso ook even gecheckt. Waarschijnlijk ben ik er megaslecht in, maar tegen die grafische stijl kan ik geen nee zeggen. 

mario 3d world bowsers fury

martin verschoor

Ik wil dus heel graag aan Jedi Fallen Order beginnen. Maar ik ken mezelf ondertussen ook wel een beetje en zal waarschijnlijk alleen Apex, Warzone en Hearthstone spelen. Yep, ik heb de fout gemaakt om die weer op m’n telefoon te zetten. En Hearthstone is net als fietsen, dat verleer je niet.

Hearthstone

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tarsier Studios is klaar met Little Nightmares-games na overname Embracer Group

Kijk hier naar de openingsceremonie van Blizzcon