in

Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 januari

– <Knock knock>
– Who’s there?
– Weekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeend!!!

Afgelopen donderdag heb ik Prince Of Persia: The Lost Crown binnen gekregen. De demo beviel me uitstekend, dus hier wil ik wel wat tijd in gaan steken. Daarnaast ben ik opnieuw aan Final Fantasy VII Remake begonnen ter voorbereiding aan Rebirth. INTERmission wil ik ook nog een keer spelen en misschien de Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion remaster nog als ik het red. Daarnaast misschien nog Trials Of Mana en Anno 1800. Carnifex z’n schuld, hahaha.

En jullie? Ga je het mysterie rond de dood van je vader proberen op te lossen in Another Code Recollection? De avonturen van Ellie beter bekijken in 4K in The Last Of Us Part II Remastered? Of ga je proberen om de prins te redden in Prince Of Persia: The Lost Crown? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
25 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden

Ik ga verder met Yakuza: Like da dragon natuurlijk! Het hoofdverhaal zit er sinds gisteren avond op maar er is nog redelijk wat te doen. Ik ben er nog niet zeker van of ik deze keer voor de platinum ga gaan. Blijkbaar is er voor een van de trophies een lange grind nodig en daar heb ik niet echt zin. Tja… ik zie wel.

Na dit weekend zal er een weekje niet gegamed worden omdat ik op reis ben. Dus misschien denk ik er dan na een weekje pauze anders over.

Fijn weekend allemaal!

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Als het die eind toren is die je bedoelt daar heb ik ook verhalen over gehoord. Dan moet je de juiste jobs naar 99 levelen en schijnt echt niet makkelijk te zijn.
Veel plezier op reis!

Michael-Raymond-Clayton
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

Praat me er niet van. Nog steeds nachtmerries. Hoewel, na RDR2 viel het met terugwerkende kracht enorm mee 😉

CarnifeX
1 maand geleden

Haha. Ook ik zal nog wat anno spelen waarschijnlijk. Daarnaast verder met uncharted. Ben halverwege het tweede deel.
Zondag met een vriend waarschijnlijk samen wat levels van world war z en astroneer

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  CarnifeX

Hoe is deel 2 van Uncharted tov deel 1? Ik heb een paar maand terug deel 1 voor het eerst gespeeld en die viel toch een beetje tegen. Teveel hordes enemies en te weinig klim klauter en puzzel werk zeg maar. Of het kan zijn dat ik meer Tomb Raider verwachte en dit meer actie is.

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Thanks dan zet ik hem toch maar op het lijstje. Het is op zich ook niet dat ik een probleem heb met de actie op zich het voelde alleen als ene beetje overdaad aan actie voor het type spel

Laatst bewerkt 1 maand geleden door Lavalera
CarnifeX
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Deel twee is mijn favoriete deel en is een stuk beter dan het eerste deel. Vettere set pieces en actie speelt soepeler. Ook veel klimmen, maar echt puzzelen zit er niet in.

adutchman
adutchman
1 maand geleden

Ik ga beginnen met The Last Of Us Part II Remastered. Verder op de Series X: F1, Forza en Fifa met lekker Spotify op de achtergrond.

coola
1 maand geleden

Als ik niet nog zieker word dan ik nu al ben wil ik Red Dead Redemption 2 voor de 8ste keer uitspelen. Maar ik denk dat het vooral uitzieken wordt.

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Dankjewel.

Ik ben overigens blij dat ik weer terug ben.

Lavalera
1 maand geleden

Hier nog alles een beetje hetzelfde rustig aan wachtende tot Like A Dragon 8 die volgende week komt. Kan niet wachten!

Xbox is Avatar Frontiers of Pandora in coop met de vrouw als ik haar achter palworld vandaan kan trekken haha.
Ps 5 is Asterigos of Nier Replicant. Maar net even welke stijl game ik zin heb.
Legion Go is vooral Fate/Samurai Remnant.
Misschien dat ik na het zien van de Xbox Direct nog Hellblade een keer speel. Deel 2 ziet er echt super vet uit en heb deel 1 wel eens een stukje van gespeeld maar nooit uitgespeeld. Dus voor mei wil ik deel 1 nog eens spelen.

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja een hoofdtelefoon maakt het een extra ervaring, dat heb ik wel gemerkt met het stuk wat ik gespeeld heb. Ik weet niet wat je al van de game weet en zal dus niet zeggen waarom je die nodig hebt, maar het is een ervaring op zich een game die vele malen beter is met een hoofdtelefoon inderdaad

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja dat dus. Ben altijd een beetje voorzichtig met dat soort opmerkingen want het kan een mogelijke spoiler zijn. Maar ja die stemmen geven een extra dimensie over je hoofdtelefoon. Het is dan net alsof jij in je hoofd stemmen hoort.

CarnifeX
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

Pal world heb ik vandaag even een uurtje geprobeerd op gamepass stijltje heeft wel iets, maar ik vond het nog heel erg early access. Over een jaartje ofzo zou het best wat kunnen worden

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  CarnifeX

Ja snap ik helemaal hoor. Ben zelf ook niet echt een super fan van dat type early access game. Vrouwlief maakt dat wat minder uit die speelt ook Ark, Grounded en Sub nautica ed. En ze is Pokemon fan dus echt een game voor haar. Maar ja ik snap ook dat mensen weg blijven bij EA. Games omdat ze nog te buggy of onaf voelen

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden

Hades, double dragon, FM 24 en Forza zullen allemaal wel ergens dit weekend aan geslingerd worden.

Verder werd ik erg enthousiast van de trailers turnip boy Robs a bank en Palworld. Dus die wil ik uit proberen.

Daarnaast heb ik Resident Evil 2 gedownload van Gamepass heb er nog nooit een seconde van gespeeld, maar de films zijn wel een guilty pleasure van mij. Lekker nergens aan denkend weg kijken naar een lekker ding die de wereld red.

Dus het word een weekend van vele smaken, ergens hoop ik dat 1 van de drie nieuwe gamepass games ik hooked aan raak.

Luigi1985
1 maand geleden

Ik loop tegen het einde van RE Village dus die wil ik proberen af te maken. Daarnaast wat Captain Toad. Als ik RE uitspeel, begin ik ook aan TLOU2 remastered.

Boardgame review: Everdell

Review: Resident Evil Village: een sterke horrormix