in

Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 maart


Thijs barnhard

Curse of the Dead Gods is misschien geen Hades, maar ik blijf toch steeds terugkeren naar deze roguelike. Dat komt vooral door de uitstekende combat. Ondoden en monsters aan stukken hakken in Mayaanse tempels voelt echt heerlijk. Sinds kort staat de eerste Dishonored ook op Game Pass en ik ik realiseer mij dat ik die nog nooit heb gespeeld heb. Van het vervolg en Death of the Outsider ben ik een groot fan dus ik heb zin om met het origineel een begin te maken.

Curse of the Dead gods

jacco peek

Ik ben Champion geworden in Pokémon Platinum (heeft even geduurd), dus waarschijnlijk ga ik aan de slag met legendaries vangen voordat ik doorga naar een volgende Pokémon-game. Ook start ik Warzone en Animal Crossing op, maar eigenlijk heb ik ook wel behoefte aan iets nieuws. Maar valt qua releases toch een beetje tegen…

Warzone

michel musters

Ik ben nog altijd via Game Pass door Halo: The Master Chief Collection aan het lopen. Een stuk of vijf games speel je immers niet in een weekje tijd uit – althans, ik niet. De eerste Halo is inmiddels wel geklaard, en daar heb ik mij erg mee vermaakt ondanks behoorlijk wat herhaling in leveldesign en gameplay. Ik zit nu middenin Halo 2 en die is een stuk gevarieerder, maar gek genoeg merk ik dat de eerste Halo nu mijn voorkeur geniet – het leveldesign is daar naar mijn mening veel iconischer. Hoe dan ook vermaak ik me opperbest.

lars cornelis

Ik speel niet echt een vaste game op dit moment, maar wel van alles door elkaar. Dirt 5 en PES2021 voornamelijk, maar er was ook weer wat nieuws toegevoegd aan Assassin’s Creed Valhalla, dus dat wil ik ook even checken. Hoe dan ook genoeg te doen.

cody van den bogert

Ik zal dit weekend niet heel veel tijd hebben om te gamen, helaas. De tijd die ik wel heb, zal ik voornamelijk steken in Marvel’s Spider-Man Remastered. Ik heb de Platinum inmiddels binnen van het spelletje en heb zelfs 100 procent gehaald op alle dlc. Toch ben ik nog niet klaar, ik wil namelijk 100 procent op alle trophies hebben en dat betekent dat ik nog effe een complete New Game+ moet doorlopen. Daarna? Miles Morales!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eilandsimulator Cozy Grove komt op 8 april naar PlayStation 4

Ik kan geen 30 fps meer zien op PS5

in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 maart

Het begint langzaam lente te worden, maar dit weekend is er vast wel ruimte voor een spelletje. Wat ga jij spelen?

THIJS BARNHARD

Curse of the Dead Gods is misschien geen Hades, maar ik blijf toch steeds terugkeren naar deze roguelike. Dat komt vooral door de uitstekende combat. Ondoden en monsters aan stukken hakken in Mayaanse tempels voelt echt heerlijk. Sinds kort staat de eerste Dishonored ook op Game Pass en ik ik realiseer mij dat ik die nog nooit heb gespeeld heb. Van het vervolg en Death of the Outsider ben ik een groot fan dus ik heb zin om met het origineel een begin te maken.

Curse of the Dead gods

JACCO PEEK

Ik ben Champion geworden in Pokémon Platinum (heeft even geduurd), dus waarschijnlijk ga ik aan de slag met legendaries vangen voordat ik doorga naar een volgende Pokémon-game. Ook start ik Warzone en Animal Crossing op, maar eigenlijk heb ik ook wel behoefte aan iets nieuws. Maar valt qua releases toch een beetje tegen…

Warzone

MICHEL MUSTERS

Ik ben nog altijd via Game Pass door Halo: The Master Chief Collection aan het lopen. Een stuk of vijf games speel je immers niet in een weekje tijd uit – althans, ik niet. De eerste Halo is inmiddels wel geklaard, en daar heb ik mij erg mee vermaakt ondanks behoorlijk wat herhaling in leveldesign en gameplay. Ik zit nu middenin Halo 2 en die is een stuk gevarieerder, maar gek genoeg merk ik dat de eerste Halo nu mijn voorkeur geniet – het leveldesign is daar naar mijn mening veel iconischer. Hoe dan ook vermaak ik me opperbest.

LARS CORNELIS

Ik speel niet echt een vaste game op dit moment, maar wel van alles door elkaar. Dirt 5 en PES2021 voornamelijk, maar er was ook weer wat nieuws toegevoegd aan Assassin’s Creed Valhalla, dus dat wil ik ook even checken. Hoe dan ook genoeg te doen.

CODY VAN DEN BOGERT

Ik zal dit weekend niet heel veel tijd hebben om te gamen, helaas. De tijd die ik wel heb, zal ik voornamelijk steken in Marvel’s Spider-Man Remastered. Ik heb de Platinum inmiddels binnen van het spelletje en heb zelfs 100 procent gehaald op alle dlc. Toch ben ik nog niet klaar, ik wil namelijk 100 procent op alle trophies hebben en dat betekent dat ik nog effe een complete New Game+ moet doorlopen. Daarna? Miles Morales!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
19 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
1 jaar geleden

Ghost of Tsushima mits ik aan gamen toe kom dit weekend.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Die is heel fijn, ja. Eerste spel dat ik ooit ‘geplatinumd’ heb 🙂

coola
1 jaar geleden

Dit word mijn 2de playthrough. Blijft een prachtige game. Mijn GotY van vorig jaar.

Heb er vorig jaar een member content “review” van gemaakt.

Skuerke
1 jaar geleden

F1 2020 nog eens opgestart. Zag een nieuw seizoen van Drive to Survive op Netflix en kreeg er direct weer zin in.

Daarnaast nog wat AC Valhalla.

Nol
Nol
1 jaar geleden

Ik vond het al zo rustig op insidegamer, maar iedereen zit hier. Zat zelf nog in de oude omgeving…. Maar Watch Dogs Legion gaat het dit weekend worden voor mij.

Luigi1985
1 jaar geleden

Dat is vroeg vandaag. Ik heb nog geen weekend. De helft van de vrijdagen moet ik wel werken, maar helaas behoort deze tot de verkeerde helft.

Anyway. Ik heb besloten om toch nog even verder te gaan met NieR: Automata.

Daarnaast ben ik NOG steeds niet klaar met SMB3DW. Ik speelde afgelopen week ongeveer 1-2 leveltjes per dag, dus zo’n vaart zit er niet in. Zit nu in wereld vuurbloem ergens op het eind. Heb wel zin in Bowsers Fury, maar ik moet van mezelf eerst deze uitspelen, anders ga ik dat voorlopig niet meer doen. Vind het overigens nog steeds erg leuk, alleen weinig tijd gehad afgelopen week.

jo_joost
1 jaar geleden

Moet het weekend werken dus weinig gamen helaas.
Hooguit wat Rocket leauge.

Gourami
Gourami
1 jaar geleden

Ik heb Marvel Avengers gekocht en een klein beginnetje gemaakt en tot zover vind ik het wel leuk.

Daarnaast nog wat Animal Crossing, Forza en Destiny 2

LeegBlikjeWater
1 jaar geleden

Ik ben sinds kort gedoken in Days Gone via de PS Plus Collection. Daar ben ik voorlopig nog wel zoet mee!

TiRamySu
TiRamySu
1 jaar geleden

Spiderman remasterd PS5

dave-013
dave-013
1 jaar geleden

Het is me gelukt om vandaag een ps5 te scoren bij mediamarkt dus het is heel hard hopen dat de bezorging lief is en dat is er morgen mee aan de slag kan. Eerst oefenen in astro’s playroom en daarna ga ik eens kijken of the last of us deeltje 1 en 2 en fifa 21 nu echt lekkerder spelen op de ps5

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  dave-013

Beter! Erg mooi apparaat. Astro’s Playroom kan ik je echt aanbevelen. Naast dat het een erg leuke ervaring is met de DualSense, zit het hele spel gewoon goed in elkaar. En mocht het je boeien, de platinum is goed te doen.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Assassin’s Creed: Valhalla natuurlijk!! Wat een toffe game is dat toch. Ben nu 44 uurtjes onderweg. Ik vrees dat ik de komende maanden op deze plek dus steevast met hetzelfde antwoord zal komen. #likeaviking!!

SamuraiPizzaCat
1 jaar geleden

Als ik een beetje tijd kan maken: Miles Morales, Apex Legends, Cyber Shadow

Ook Guilty Gear gekocht op PSN in de uitverkoop voor 1 euro. Die ga ik ook ff proberen.

Rainking
1 jaar geleden

Drie maal is scheepsrecht, zeggen ze wel eens. Zou dit dan het weekend worden waarin Maquette eindelijk wordt opgestart? Verder komen morgen Hades en Fire Emblem: Three Houses binnen, dus die zullen wel even aangezwengeld worden. Beetje riskante aankopen, want allebei de genres zijn normaal gesproken niet helemaal mijn ding. Hades schijnt een geweldig spel te zijn en Three Houses vind ik er echt prachtig uit zien, dus toch maar proberen.

Kiekmgoan46
Kiekmgoan46
1 jaar geleden

Doom Eternal DLC 2. Doomguy heeft nu een hamer tot z’n beschikking!

Mister Frowdo
1 jaar geleden

Ik heb Assassin’s Creed: Valhalla volledig uitgespeeld, dus ik ga beginnen met Watch Dogs: Legion!

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Mister Frowdo
xevulutionx
xevulutionx
1 jaar geleden

Ik heb wat potjes fifa erop zitten en richt me nu op mijn van de week aangeschafte ps5. Ik was t wachten zat na talloze faalacties met naast de pot pissen. Dus helaas een scalper 150 winst geschonken, het zij zo.
Het is een mooi apparaat en ben wat verder gegaan met god of war. Nu op 60fps is dat wat verleidelijker geworden.
Voor de andere mensen die al ps5 hebben staan, is het normaal dat ik elke 2 3 seconden een klikgeluid hoor in de controller? Hij doet t op de secondes zo. Sec 1 klik, sec 2 klik, seconde 3 stil. Ik erger me er aan ook al is het een zacht geluid.

LosPilotas
LosPilotas
1 jaar geleden
Antwoord aan  xevulutionx

Shame on you, dat je scalpers gewoon zit te supporten. De ps5 is totaal geen 650 waard. En van dat klinkend geluid, wilt zeggen dat je controller defect is.

Zijn game verfilmingen altijd slecht?

Square Enix-rpg Project Athia krijgt officiële naam: Forspoken