in

Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 mei

The crap! Blijkbaar is het alwéér weekend. Door die extra vrije dag ben ik helemaal in de war. Niet waar hoor, maar ik moet toch érgens mee openen, ghehehe.

Dit weekend zijn er in ieder geval twee spellen die je via een beta of trial kan spelen. De eerste is The Division 2, die zelfs al sinds gisteren te spelen is. Ik heb het even een paar minuten bekeken (character creator niet meegeteld), maar dat bleek niet echt aan mij besteed. De andere is Street Fighter 6. Daarin kun je de battle hub uitproberen en het mooie is dat je er geen PS Plus ofzo voor hoeft te hebben. Je kan met acht karakters spelen, waaronder Ryu, Ken, Chun-Li en Kimberly. Deze ga ik zeker even uitproberen. Niet dat ik een online speler ben, maar dan kan ik in ieder geval even kijken of ik het lekker vind spelen.

Waarschijnlijk ga ik tussendoor lekker verder met Trials Of Mana en Trinity Trigger, die ik eerder deze week binnen kreeg. Mogelijk nog wat Fall Guys voor de afwisseling.

En jullie? Ook even de Street Fighter 6 open beta uitproberen? Lekker scheuren in LEGO 2K Drive? Of toch nog steeds bezig met Tears Of The Kingdom? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
45 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michael-Raymond-Clayton
10 maanden geleden

Ik heb mij na jaren van geheelonthouding in een zwak moment laten verleiden om Football Manager 2023 Console aan te schaffen. En ik vrees nu dat de kans bestaat dat ik de komende 3 jaar in deze rubriek steevast met hetzelfde bericht zal blijven komen: FM!!

Zucht, nu maar eens op zoek naar een afkickkliniek in de buurt…

Lavalera
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Lol deze is geniaal

Michael-Raymond-Clayton
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking
Michael-Raymond-Clayton
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Oh ja dat wil ik wel geloven. Had daar zelf niks mee, maar hoorde natuurlijk wel van mensen die heel zwaar hooked waren aan WoW. Goed dat je er overheen bent gekomen. Nu ik nog (weer) 😉

Lavalera
10 maanden geleden

Herkenbaar. Ik heb in het verleden ook meerdere momenten gehad dat ik veel cm speelde. Helemaal tijdens het thuis werken onder Corona. Op de eigen pc aan en tussendoor beetje klikken, dan weer werken etc lol. En dan proberen met een noob team de champion league Te winnen good times.

Michael-Raymond-Clayton
10 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

Haha, nice. Ik had dat tijdens mijn studie. Dan nam ik mij voor: uurtje studeren, kwartiertje CM, uurtje studeren, kwartiertje CM.
Het werd dan meestal: half uurtje studeren, rest van de dag CM. XD

Michael-Raymond-Clayton
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

4 uur ‘s nachts? Dan lag ik er net in (na een uur of 5 tegen mezelf te hebben gezegd: nog één wedstrijd)…

Lavalera
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Zo lang je maar noob moet zijn om het te spelen ben ik voor haha

Kunstschilder1987
10 maanden geleden

hier ook een fervent FM speler die al sinds Championship manager op de DOS computer speelt. heel uniek spel natuurlijk. ik speel m zelf niet graag op de console al zou die daar sneller op draaien, vooral omdat ik geen idee zou hebben hoe ik op xb1 de achtergronden, logos, fotos en andere graphics erin kan pompen. dat vind ik veel met de beleving doen 🙂
vandaag zat ik nog in een pot met Parma te spelen, waar ik mee gepromoveerd was naar de Serie A en dan gelijk 3x kampioen werd 😀
Achja, hoe dan ook een erg verslavend spel inderdaad!

Michael-Raymond-Clayton
10 maanden geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Klopt, op de console kun je bij mijn weten niet de logo-packs e.d. gebruiken en dat doet zonder meer afbreuk aan de beleving. Sommige clubnamen kloppen zelfs voor geen meter. Maar het speelt wel lekker weg. En wie weet… Na het behalen van de platinum ga ik wellicht over op de pc-versie…feed the addiction!!

Kunstschilder1987
10 maanden geleden

hahaha dat is natuurlijk het beste vooruitzicht. :p

Dragon_Martin
Dragon_Martin
10 maanden geleden

Niet veel kunnen spelen de laatste tijd, maar dit weekend heb ik wat meer tijd! Ik vermaak me wel met chivalry 2 en DiRT legends, toch weet ik niet of het genoeg zal blijven boeien. Misschien start ik wel Furi op als ik even nood heb aan iets anders.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Meestal kan ik pittig wel aan! Zo lang het spel me bevalt lukt het me wel.

Lavalera
10 maanden geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Bedoel je niet Grid legends toevallig? 😉

Dragon_Martin
Dragon_Martin
10 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

Juist ja! Het was toch een beetje onder buurt. Zelfde makers toch?

Lavalera
10 maanden geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Allebei van codemasters volgens mij ja. In ieder geval allemaal uit de stal van EA tegenwoordig.

Luigi1985
10 maanden geleden

Zelda weer. Moet er nog wel een beetje inkomen, terwijl ik al best wat uurtjes heb gespeeld. Vooral lopen klojo-en vooralsnog.

Luigi1985
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja ik heb het idee dat ik zomaar wat aan t doen ben, waar ik eigenlijk nog wat meer hartjes enz. voor nodig heb. Ben nu begonnen aan een missie:p. Ik was ook in een shrine en ik heb echt een uur zitten prutsen om een puzzel op te lossen. Het was gelukt maar toen ik later op YouTube keek, was t een typische: oh was het zo simpel.

Snoop213
Snoop213
10 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik denk dat ik al tegen de 30 uur aanloop. Maar maak nu wel vooruitgang map volledig vrijgespeeld 61 Shrines veel memories gehaald. 1 main quest gedaan. Maar nu nog armour, sidequests en andere shrines zoeken.

Verder ook nog Star Wars Jedi Fallen survivor gedaan vindt ik ook nog steeds vet. Dus lekker bezig.

Lavalera
10 maanden geleden

Star Wars Jedi Survivor op de Xbox. Lekker rustig aan verder spelen. Wil niet midden in een game zitten als diablo 4 straks uit komt. Daar zal ik straks samen met vrouwlief uren aan spenderen.

Op de ps5 heb ik Ryza even in de koelkast gezet. Even geen behoefte aan. Na het uitspelen van Guardians of the Galaxy begonnen aan een replay van Saints Row the third. Gewoon lekker domme humor en veel explosies. Verder zit ik helemaal in de Persona 4 dancing flow. Ik ga proberen om de platinum te halen, maar er zitten een paar pittige songs tussen dus hoop dat ik het red. Fijn weekend allemaal!

Michael-Raymond-Clayton
10 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

Cool om dat samen met je vrouw te kunnen doen. Die van mij komt alleen af en toe hoofdschuddend binnen als ik aan het gamen ben, haha. Ach ja, ze wist waar ze aan begon. Stom van haar om te denken dat ik wel groot zou groeien 😉
Jedi Survivor staat zeker ook op mijn lijstje. Diablo 4 is niet my cup of tea. Jij ook fijn weekend!

Michael-Raymond-Clayton
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Hahaha, ik zou het voor me houden. Anders blijft ze denkbeeldig! 😉

Lavalera
10 maanden geleden

Ik heb haar ook ontmoet in een mmorpg. Zij is nu 12 jaar geleden vanuit Denemarken hierheen verhuisd. Dus wat dat betreft Hadden we dat al gemeen. Tegenwoordig speelt zij veel dingen als grounded, subnautica en Ark en zo en ik meer action adventure rpg combis, maar diablo is nog wel 1 ding die we graag samen spelen.

En wat betreft je vrouw, gamer ben je voor het leven, dus als jij 80 bent en dan fm 2060 speelt moet ze het maar accepteren hoor :p

Michael-Raymond-Clayton
10 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

Amen!

Lavalera
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Perfect world internatuonal. Een Chinese mmorpg. Ontzettend pay 2 sin later. Toen we speelden was dat toch een stuk minder.

Lavalera
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Snap ik. Ik heb ook jarenlang alleen diablo op pc gespeeld. Maar omdat pc’s tijdens corona zo duur werden ben ik maar naar console over gestapt. Heb diablo 3 al met een controller gespeeld en dat speelde verbazing wekkens goed. Maar ik snap de voorkeur voor dat op de pc te spelen. Reisalin zal niet lang in de koelkast blijven denk ik hoor, merkte alleen dat ik even wat meer toe was aan wat actie spellen. Dus daar ga ik nog wel verder mee. Blijft een goed spel naar je moet ff zin hebben in een relaxed spel.

En tja persona dancing is een beetje een guilty pleasure, snap maar al te goed dat het voor de meeste niets is.

SteelSeries Apex 9 mini Review

Esports Team