in

Wat spelen we dit weekend? 21 en 22 januari

Weekeeeeeeeeeeeeeeeeeend!!! En het zou eens tijd worden. Vandaag zat bijna alles tegen op werk, dus ik ben net op m’n gat gaan zitten en ik kom er maandagochtend pas weer vanaf.

Sowieso ga ik nog wat Elden Ring spelen, maar verder weet ik het nog niet zeker. Ik heb eerder deze week Fairy Tail opgestart. Misschien dat ik daar nog mee verder ga.

Jullie nog wilde plannen? Ik gok dat er een paar mensen met One Piece: Odyssey bezig zijn en iemand anders ook met Elden Ring, al hoef je daar waarschijnlijk geen helderziende voor te zijn, hahaha.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
32 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
10 maanden geleden

Hier een One Piece Odyssey speler. Oh en ik ben inmiddels ook aan beland bij Assassin’s Creed 2 voor m’n youtube channel. Dus ik zal overdag wat One Piece Odyssey spelen en savonds een uurtje of 2 besteden aan AC2 dit weekend.

coola
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik geniet nu in ieder geval al 30 uur lang van One Piece Odyssey ( en zit in begin chapter 4)

Dragon_Martin
Dragon_Martin
10 maanden geleden

Ghost of Tsushima! Vooral leuk door de mooie setting en sfeer! Daarnaast zijn Fox den misschien wel een van mijn favoriete collectibles geworden! Niets beter dan een digitaal vosje te kunnen aaien nadat die je heeft geholpen.

Lavalera
10 maanden geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Ze zijn dan ook wel kawaii die vosjes. Ik aaide ze ook standaard

Dragon_Martin
Dragon_Martin
10 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

Het is verplicht om ze te aaien! Altijd eigenlijk als eender welk spel de mogelijkheid geeft omdat te doen.

Lavalera
10 maanden geleden

Op de xbox is het vooral Sword and Fairy Together Forever. Chinese Rpg. Redelijk standaard rpg. Reis heen en weer en vermoord een monster hier en praat met npc xdaar. En toch is het door de Chinese setting en muziek vermakelijk. De boss battles kunnen soms een beetje pittig zijn maar het is te doen. One Piece Odyssey zal ik ongetwijfeld ook nog wel een stukje spelen. Nog niet heel veel gespeeld omdat ik vooral sword and fairy heb gespeeld.

Op de Ps5 ben ik bij de laatste missie van Marvel Midnight Suns. 80 uur verder en ben er nog lang niet klaar mee. Ook al is het verhaal bijna klaar, van de week komt de Deadpool dlc die ik graag wil spelen, dus zal lekker rustig op zoek gaan naar de trophies voor de platinum als ik het red. Even kijken of ik het vol hou met het spel tot 7 februari dan komt hogwarts in de early acces

Lavalera
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Zo te zien is die idd niet fysiek te krijgen. Alleen import en dan betaal je er aardig voor. 55 euro bij de nedgame terwijl die digitaal 32 was in de sale. Is dan ook zonde inderdaad.

Midnight suns ben ik nu een maandje mee bezig. Met kerst gekocht. Probeer even rustig aan te doen wil niet liever niet war nieuws starten omdat hogwarts in de pre order staat en die over 2 weken uit komt. Maar het is ook wel echt ene spel waar je uren zoet mee kan zijn.

Michael-Raymond-Clayton
10 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

Klopt het dat je die game vooral niet moet spelen als je geen die hard superhelden dan bent? Ik heb er niks op tegen, maar ben ook geen die hard fan. Heb me goed vermaakt met games als Spiderman en Batman en weet uit mijn jeugd nog wel wie de Hulk is en heb geloof ik ook nog eens een Iceman ergens rond zien surfen, maar die Marvel films nooit gezien en daar ook geen interesse in. Maar die xcom games vond ik wel vet. Vandaar mijn twijfels bij deze game. Wat zou jouw advies zijn?

Lavalera
10 maanden geleden

De game is vooral gebaseerd op de comics en niet zo zeer op de films. Ik ben zelf nooit zo’n fan geweest van comics lezen dus daar weet ik ook niet zo veel van af. Ik ken alle helden wel, vooral van de films, maar de lore is ook niet echt mijn ding. In mijn optiek hoef je geen kenner te zijn van het Marvel universum om het spel te snappen if er van te kunnen genieten. Dat is ook wel wat ik gelezen heb op de subreddit van xcom fans die geen Marvel fans zijn.
Het sterkste punt is vooral het battle gedeelte, dus als je houdt van Xcom vind je dat ook echt goed. Het punt waar sommige mensen meer moeite zullen hebben is het social sim/ explore gedeelte. Niet iedereen houdt van door gesprekken heen gaan of door de wereld te lopen om materialen te verzamelen of puzzels te doen etc. Je kan redelijk snel door de gesprekken heen klikken als je ze niets vind en cinematic kan je skippen als je het vehraal niets vindt. In de battles zelf zit meer dan genoeg fun ook al vind je de rest niets.
Mijn advies is dan ook als het social sim gedeelte je interessant klinkt of in ieder geval niet klinkt als afknapper zou ik het zeker willen aanraden.

Michael-Raymond-Clayton
10 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

Thanx, dan houd ik m op mijn wishlist!

adutchman
adutchman
10 maanden geleden

Ben van plan High on Life af te ronden en daarna door met A Plaque Tale. Ook een beetje Witcher 3 en Back 4 Blood.

Luigi1985
10 maanden geleden

Haha ja je hebt gelijk. Er komt geen eind aan haha. Maar ik ben er nu echt bijna. Van de week weer een dikke boss verslagen en daarna ging de hele spelwereld apeshit wat er op duidt dat t einde nadert. Tevens verklapte het tussenfilmpje al een en ander. Nee het zal geen maanden meer duren. Hoop stiekem binnen de komende twee weken klaar te zijn, al voorzie ik dit weekend en komende week weinig tijd om te gamen.

Luigi1985
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Frustratie valt wel mee. Natuurlijk wel wat scheldkanonnades, maar over t algemeen was t prima te doen.

Als ik m’n top 50 opnieuw zou maken zou dit doel wel wat stijgen. Zeker een plekje in de top 10.

DarkraverX
DarkraverX
10 maanden geleden

Ik ga zaterdag de demo van Forspoken nog een kans geven, daarnaast ben ik opnieuw begonnen met RDR2 en ben ik bezig met Diofield Chronicle.

Echter dit alles kan misschien toch nog veranderen mocht PostNL mijn zending van Dead Space Remake niet verkloten. 🙂

Veel plezier met Elden Ring (vind het een super mooie game maar gewoon veel te moeilijk voor mij, geen geduld voor), en veel plezier met Fairy Tail.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
10 maanden geleden

Verder met Eastward. Hoop deze dit weekend af te ronden. Game heeft een mooi stijltje maar man wat wordt er veel gepraat in deze game. Voor m’n gevoel ben ik alleen maar naar tekst ballonnen aan het kijken. Ben toch benieuwd naar het plot vd game en de gameplay is zo slecht nog niet.

Daarna een nieuwe game uitkiezen waar ik nog niet over uit ben. Wordt het er 1 uit de backlog of ga ik voor 1 van de nieuwe games?

Fijn weekend!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Zag hem een keer in een direct en in bonuslevel hadden ze het ook over de game. Hij stond ineens op gamepass, dus kon hij van m’n switch wishlist af. Zit nu op 18 uur, denk dat hij zo rond de 20 uur zal zijn.

Snoop213
Snoop213
10 maanden geleden

Ik had voor een tientje online op de Ps5 re2 remake gekocht alleen vind hem niet super spelen

Snoop213
Snoop213
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik vindt het vooral kut dat Zombies echt meerdere schoten nodig hebben

Michael-Raymond-Clayton
10 maanden geleden

Forgive me fellow gamers, for I have sinned… twice…

A Plague Tale: Requiem heb ik uitgespeeld, maar ik moet nog twee trophies die je alleen kunt halen in een tweede playthrough. Desondanks ben ik alvast aan een volgende game begonnen. Dat is mijn eerste zonde (ga die platinum later natuurlijk nog wel binnen roeien).

De reden van mijn misstap heeft te maken met mijn tweede en nog veel grotere zonde: een van de games die ik al heel lang wilde spelen (Kena: Bridge of Spirits) vereist voor de platinum een volledige tweede playthrough op ook nog een insane moeilijkheidsniveau. Nu zag ik dat er een glitch is waarmee je die tweede playthrough kunt omzeilen, maar hoe lang het duurt voordat die glitch is gefixt, is onbekend. Ben dus snel met Kena aan de slag gegaan (hij is tof!) en ga straks dus cheaten voor die platinum. Schaam ik mij trouwens niks voor, want dan moet je als ontwikkelaar maar geen meerdere playthroughs verplichten. Zo kinderachtig!

Overigens zag ik dat er gisteren een nieuwe update werd gedownload… Ik was nét op tijd om die te pauzeren en te deleten (geen idee of de glitch daarna nog zou werken namelijk) en heb nu zekerheidshalve de internetverbinding uitgeschakeld totdat ik die platinum binnen heb.

Ja, het is heel sneu, maar ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om straks één titel op mijn lijstje te hebben staan zónder platinum. En ben ook blij dat ik de game toch heb aangeschaft, want vermaak me er kostelijk mee. Maar zou er niet aan moeten denken dat ik alles nog eens overnieuw zou moeten doen. Prima zo dus.

Michael-Raymond-Clayton
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik vrees het ook 😉

aRc
10 maanden geleden

Dit weekend niet heel veel gegamed, eigenlijk sinds begin dit jaar weinig uren er aan besteed.
Maar ben nog bezig met The Legend of Heroes: Trials from Zero.
Zit nu als ik het goed heb bij het laatste hoofdstuk, alleen een paar zij missies vergen nogal wat verzamel /grind items. Dus had wat minder motivatie om daar mee verder te gaan.

Wel Command and Conquer Remasterd Collection online met een kameraad gespeeld, was tof.

edwinkox
10 maanden geleden

Ik heb vrijdag Battlefield 2042 maar die game lijkt hersendood, dus maar spelen tegen bots. Een gewoon potje tegen echte spelers werkt niet.

Musical Monday: A Balladeer – Panama

Screenshot Sunday #89