in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 21 en 22 mei

We hebben een een zonnige week gehad die nu afgesloten wordt met veel regen. Hoewel het zonnetje een gemis is, is regen een goed teken om binnen te gamen. Ga je lekker looten en shooten met wat vrienden of duik je in een lekkere indie? Deze week waren er geen grote releases, behalve Vampire: The Masquerade – Swansong. De game heeft tot nu toe matige reviews gekregen, ga jij checken of het écht zo tegenvalt?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
The_Stifmeister
The_Stifmeister
1 jaar geleden

Van de week begonnen met Eiyuden Chronicle: Rising. Geinige RPG. Het is dat ‘ie op de Game Pass staat, anders had ik er nooit van gehoord.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  The_Stifmeister

Die wil ik ook nog wel een keer kopen. Ik kijk alleen meer uit naar het ‘hoofdspel’, Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, wat een spirituele opvolger van de Suikoden spellen is. Rising is een prequel.

Turambar
Turambar
1 jaar geleden

Er is een aantal fraaie vliegtuigen verschenen, de afgelopen periode: Kodiak 100, PGDM B737-700 en de Fenix Airbus 320; dat wordt genieten en vliegen.

coola
1 jaar geleden

Zit alweer een uurtje of zes in Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of ragnarok. Tot nu toe een geweldige dlc.

The_Stifmeister
The_Stifmeister
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Ik zag dat Evil Dead: The Game ook uit was en redelijk goede recensies krijgt. Ga je die nog spelen? Of is het niet jouw type spel?

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  The_Stifmeister

Ik houd van evil dead maar pvp multiplayer is totaal niet mijn ding dus ik sla deze over. Als ze ooit weer een singleplayer evil dead maken dan wordt het een day one aankoop.

Lavalera
1 jaar geleden

Ys 8 is gisteren uitgespeeld. Voor de fans van jrpgs een echte aanrader. Echt alles aan dat spel is geweldig. Met rustig aan doen een drukke 70 uur mee bezig geweest. Daarvoor in de plaats is het nu Lego Skywalker Saga op de ps5. Even nerd modus aan en genieten.

Op de xbox is het verder met cyberpunk 2077. Op zich een prima spel maar niet zo gaaf als ik gehoopt had. Komt denk ik omdat ik normaal meer van de fantasy settings ben. Het is nou ook weer niet zo slecht dat ik hem niet uit ga spelen maar voor mij niet meer dan een kleine 7. Daarnaast was ik op gamepass begonnen met eiyuden chronicles. Lekker relaxte 2d rpg met metroidvania elementen. Niet te moeilijk ook.

Even kijken hoeveel ik überhaupt kan spelen morgen met het team de hele dag naar 020 toe dus dan komt van gamen niet veel terecht

Luigi1985
1 jaar geleden

Ik ga ervoor om Horizon uit te spelen. Ben er bijna volgens internet. Ik heb een heel grote machine verslagen nadat ik eerst tal van kleine machines moest verslaan en dat was wel epic.

Morgen de stad in, dus ik ga dan denk ik alvast Elden ring kopen.

Rainking
1 jaar geleden

Ik zit eraan te denken om morgen nog wat spellekes in te slaan en die worden dan vaak op zijn minst even uitgeprobeerd.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Outward Definitive Edition en The Dungeon Of Naheulbeuk.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door DarkraverX
TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Afgelopen week Pokemon legends arceus uitgespeeld. Had de game een tijd laten liggen. Nu Volo verslagen, de hele pokedex gevuld en de allerlaatste battle gedaan.

Daarna begonnen aan Okami HD, heb er een uurtje in zitten.

Misschien nog een beetje Elden Ring.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Uiteindelijk is het niet Outward geworden maar op de PC Warhammer 40K Chaos gate Deamonhunters en wat is die geweldig.

Japanse ontwikkelaar richt Hamster-afdeling op

ps plus juni 2022