in

Wat spelen we dit weekend? 21 en 22 november


Dennis mons

Ik stond niet vooraan in de rij om de next-gen-console te ontvangen, maar dat geeft niet. Bij mij staat die prio niet op een hoog pitje. Dat komt ook omdat ik merk dat ik juist meer behoefte heb aan mensen om me heen (al dan niet digitaal). Dus ik ga een leuke online pubquiz spelen met mijn vriendin vanavond en dit weekend zonder enige twijfel met een groepje vrienden Among Us spelen. En ik heb mijn zinnen weer gezet op het modden/tweaken van een PS Vita die ik nog heb liggen. Ik hou van dat soort projectjes en ik wil Metal Slug lekker smooth zien draaien op die handheld.

Among Us

marcel vroegrijk

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended, so the world might be mended.

Demon's Souls

lars cornelis

Astro’s Playroom, Spider-Man Miles Morales, Sackboy, Call of Duty, Assassin’s Creed Valhalla, Bugsnax… Games zat om uit te kiezen! Nu nog tijd vinden om al die next-gen goodness te spelen. Mag mijn weekend iets langer duren dit keer?

astro's playroom

michel musters

Het zijn drukke tijden voor gamers die het geluk hebben gehad beide nieuwe consoles te ontvangen! Ik zit op de Series X nog altijd erg diep in Assassin’s Creed Valhalla (een uur of 35 nu met het einde nog lang niet in zicht) en heb nog maar het begin van Gears 5 gespeeld. Op de PS5 speel ik vooralsnog elke dag een spelwereld van Astro’s Playroom en verken ik de multiplayer van Call of Duty: Black Ops Cold War. Spider-Man: Miles Morales, Sackboy en Demon’s Souls bewaar ik tot ik met bovenstaande games klaar ben. En dan komt Cyberpunk 2077 er binnenkort ook nog aan… chaos zeg ik je!

Black ops Cold War

thijs barnhard

Ik heb geen nieuwe consoles in huis en alsnog heb ik een berg games om te spelen. Op de PS4 onder andere Fuser, Pathless en Resident Evil 3 (momenteel in de aanbieding!). Op de Switch heb ik Pikmin 3 en Hyrule Warriors: Age of Calamity. Veel games!

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Jacco peek

Er is ZOVEEL om te spelen! Ik verdeelde mijn tijd aardig tussen Assassin’s Creed Valhalla en Call of Duty. Ik moet echter een pauze nemen om Miles Morales op de PS5 te spelen. Zonder een nieuwe MCU-film dit jaar is die game tot nu toe een perfect alternatief.

Spider-Man: Miles Morales

martin verschoor

Zo veel te spelen, zo weinig tijd! Maar eerst moet Spider-Man: Miles Morales uitgespeeld worden en dan ga ik denk ik de campaign van CoD: Black Ops Cold War doorspelen, die wordt afgewisseld met een potje Apex hier en daar. Zin in!

Black ops Cold War

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De dolfijn en de duiker in Balan Wonderworld

De verschillende systeemeisen voor de pc-versie van Cyberpunk 2077