in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 21 juli en 1 augustus

Het is nog steeds komkommertijd… Al is er natuurlijk nooit een gebrek aan oudere games om te spelen. Daarom weer de vraag: wat spelen we dit weekend?

Lars Cornelis

Ik hoop dat ik dit weekend aan de slag kan met de Technical Preview van Halo Infinite. Momenteel blijft ‘ie helaas de hele tijd op ‘pending’ staan en lukt het downloaden dus niet. De servers zijn gesmolten ofzo, dus iedereen heeft er last van. Nou ja, daar is zo’n testsessie ook voor zullen we maar denken. Als Halo niet lukt, ram ik gewoon Flight Simulator weer aan. Waar zal ik nu eens naartoe vliegen?

Jacco Peek

Ik ben nog steeds bezig met Zelda, dus het wordt tijd dat ik weer wat meters ga maken. Door Pokémon Unite ben ik niet echt aan de game toegekomen deze week, wat natuurlijk ook geen straf is, want het is best een leuke game! Tot slot heb ik Metroid Zero Mission geleend van Lucas ter voorbereiding op Metroid Dread. Heel benieuwd hoe die game speelt anno 2021.

Michel Musters

Ik zit ook nog altijd in Zelda: Skyward Sword en ik vermaak mij er meer mee dan met de oorspronkelijke versie op de Wii – mede dankzij de knoppenbesturing. Verder heb ik deze week eindelijk eens Hellblade aangeschaft. Ik heb zoveel goede dingen over die game gehoord, maar ben er nog niet aan toegekomen, dus het werd de hoogste tijd – zeker voordat het vervolg uitkomt!

Thijs Barnhard

Ik ben een heel end gevorderd in Yakuza: Like a Dragon deze week dus ik weet vrij zeker dat ik met die game verder ga dit weekend. Ik ben momenteel in hoofdstuk 12 en daarin unlock je eindelijk de battle arena. Reken maar dat ik daar dit weekend een paar rondjes doorheen ga vechten. Verder ben ik eindelijk begonnen aan Olija. Ik heb vernomen dat die game niet zo lang is dus wie weet heb ik die dit weekend al uitgespeeld.

Martin Verschoor

Ik ben dus lekker aan het vliegen in Flight Simulator op Xbox Series X. Een beetje over Nederland vliegen, beetje kijken, beetje stunten. Het is natuurlijk geen game, maar het is heel rustgevend en verrassend leuk. Dus als je dit weekend een vliegtuig laag ziet overvliegen, grote kans dat ik dat ben.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Spikrislayer
Spikrislayer
16 uren geleden

Ik ben bij de eindbaas van Deaths Door dus die wordt vanavond verslagen. Wat een goed spel is dat zeg. Voor de rest weinig gamen me jaloezien komen morgen en zondag me 2e vaccinatie.

Luigi1985
15 uren geleden

Ik ben lekker bezig met skyward sword. Vind het echt een leuke game. Wist ik stiekem al natuurlijk maar was t vergeten.

En met demons souls.

Michael-Raymond-Clayton
12 uren geleden

Ik ga net als Thijs weer ‘vrolijk’ verder met Yakuza: Like A Dragon. Maar nu echt de laatste loodjes. Ik ben aan het einde van het laatste chapter. Daarna nog wat ontbrekende trophies scoren. Al vrees ik dat daarvoor toch nog behoorlijk wat uurtjes voor nodig zijn… Ach ja

Gourami
Gourami
11 uren geleden

Pokemon Unite, Zelda Skyward Sword, Samurai Warriors 5, Monster Hunter Stories 2.

Rainking
11 uren geleden

Ik ga lekker verder met CrisTales en ik zal zeker Death’s Door nog opstarten.
Verder staat de tweede prik morgen gepland, dus even afwachten hoe die valt.

Mistory
Mistory
1 uur geleden

Verder met Bloodborne. Zeer verslavende gameplay weet iemand of je het aantal gamen overs ergens kunt bekijken? Ben de tel al weken kwijt.

Pre-orders voor Playdate starten bijna