in

Wat spelen we dit weekend? 21 oktober en 1 november


bert de vries

Nog twee afleveringen en ik heb The Haunting of Bly Manor volledig gekeken. Niet de meeste enge serie, maar goed geacteerd en best intrigerend. Leuk zo rond Halloween. Maar gelukkig zijn er ook nog een aantal meer spooky games om te spelen. Onlangs kon je Layers of Fear 2 voor nop krijgen en die ik na een half uur spelen al een heel stuk interessanter dan het eerste deel. Ook de nieuwe Amnesia moet nog uitgespeeld worden. In tegenstelling tot de meesten vind ik die game best wel heel cool. Op Game Pass speel ik momenteel Blair Witch nog eens door, wat een toffe game blijft. Mocht het allemaal wat te veel worden, dan heb ik het altijd fijne Ni No Kuni voor de Switch achter de hand. Allemachtig wat is die game lang!

blair witch

Lars cornelis

Ik speel een beetje van alles door elkaar. Ik heb een beetje het gevoel dat ik nog wat dingen moet afmaken en afronden voordat de nieuwe generatie begint. Tegelijkertijd voel ik een drempel om nog te beginnen aan games die straks mooier en beter draaien op m’n nieuwe Xbox of PlayStation. M’n eerste doel is de Fate of Atlantis DLC voor Assassin’s Creed Odyssey uitspelen. Dat wil ik namelijk afgerond hebben voordat Valhalla verschijnt, next-gen of niet.

Jacco peek

Ik ben nog lang niet klaar met The Crown Tundra voor Pokémon Shield. Er zijn nog een hoo legendarische pokémon te vangen én ik ben nog bezig met m’n team aanpassen. Een vriend wil dit weekend namelijk bewijzen dat hij de betere trainer is, dus ik moet even een goede Garchomp en Metacross zien te fixen. Ook is het dit weekend natuurlijk Halloween en gaan we op Twitch.tv/powerunlimited Arizona Sunshine VR spelen!

Pokemon

Cody van den bogert

Dit weekend zal wederom in het thema staan van Spelunky 2. Hoewel ik zaterdag een leuk streampje mag doen op kantoor voor Halloween, net als Jacco. Ik ben van plan om Spelunky 2 op de moeilijke manier uit te spelen dit weekend, via de geheime eindbaas dus. Mijn overige vrije tijd steek ik The Mandalorian, tijd om seizoen 1 weer te bingen in aanloop voor het tweede seizoen!

martin verschoor

Volgens mij weet je dondersgoed wat ik naast de televisie heb staan en wat er dan gespeeld gaat worden mag ik helaas nog niet zeggen…Maar he, ik kan je aanraden dit ergens half november ook te gaan doen! Daarnaast hebben morgenavond een speciale Halloween-stream en gaan we Arizona Sunshine spelen. Dat wordt lachen en wat ook lachen is, is dat jij een Oculus Quest 2 kunt winnen. Dus kom gezellig hangen.

thijs barnhard

Ja natuurlijk speel ik nog steeds Spelunky 2 maar wat valt er nog meer over deze absolute GOTY te zeggen? Laat ik dan maar ook even melden dat ik Watch Dogs Legion bijna uitgespeeld heb en dat ik dit weekend de laatste paar missies van deze game afrond. Zoals wel vaker bij games van Ubisoft voelt het hele spel als een grote checklist en ik heb het inmiddels wel een beetje gezien. Ik heb daarom veel meer zin om aan iets nieuw te beginnen. Wat te denken van alle indies de afgelopen dagen op Xbox Game Pass zijn verschenen? Van al het nieuws trekt ScourgeBringer misschien nog wel het meest mijn aandacht…

watch dogs legion

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Spelers kunnen haptic feedback PlayStation 5-controller uitschakelen

Plunderen en slopen in Assassin’s Creed Valhalla