in

Wat spelen we dit weekend? 22 en 23 april

Het weekend is weer gearriveerd. Maar het wordt nog beter, want komende donderdag is het Koningsdag en grote kans dat je dan ook weer vrij bent. Als je slim bent, heb je de vrijdag erna ook vrijgenomen, waardoor je een lekker lang weekend hebt. Ik ben niet slim, dus dat wordt gewoon doorbuffelen.

Ik las net dat er een demo van Street Fighter 6 van PSN te downloaden is, dus dat heb ik meteen gedaan. Helaas is de keuze aan vechters erg beperkt, maar ik wil toch even kijken hoe het speelt. Daar zal ik vast wel wat potjes aan slijten.

En jullie? Ook de Street Fighter 6 demo checken? Zombies slopen in Dead Island 2? Misschien wel geavanceerd oorlogvoeren op de Switch? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.3/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Ik zit in chapter 15 in de Resi4 Remake nog heel even en dan ben ik klaar. Daarna wil ik de Mercenaries mode checken en ga ik starten met HFW the Burning Shores. Fijn weekend allemaal!

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Vet ik zit bij chapter 11 geloof ik, dus ik moet ook een eind komen dit weekend. Ja dit spel is wel echt een sterke remake. Ik was een klein beetje bang dat t verouderd zou gaan voelen, maar het speelt zo lekker zonder dat t het ongemakkelijke en benauwde van resident evil verliest.

Mercenaries ga ik zeker ook proberen als ik klaar ben.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden

Ik ga verder met Sackboy: A big adventure. Het is een beetje een kopie van de Mario 3d land/world games. Maar de besturing van Mario is toch verfijnder, ondanks dat is het wel leuk.

Kunstschilder1987
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Kort gespeeld, zeker leuk gemaakt! Al ben ik groter fan van de 2.5d little big planet games persoonlijk đŸ™‚

SenseNL
1 jaar geleden

Zojuist rolde de credits van Ghost of Tsushima over mijn scherm. Heb de laatste twee missies even open laten staan de afgelopen dagen. Doelbewust. Ik heb wat zij-missies en collectibles gedaan en speciaal tot vandaag gewacht om het gevecht aan te gaan met de Mongoolse leider Genghis Khan. Vriendin is niet thuis, dus de gordijnen gingen even dicht, geluid hard. Genieten hoor. Zal kijken of ik wat screenshots instuur voor zondag.

Ik denk dat dit weekend nog even verder ga met Ghost. Ik heb nu 47 uur op de klok staan, maar omdat het de Director’s Cut is kan zit er ook nog een DLC bij van een uurtje 5-10. Verder kan ik ook nog wel even door met de zij-missies en collectibles als ik voor de Platinum wil gaan. Twijfel daar nog een beetje over. Heb er nog steeds wel plezier in, maar genoeg andere leuke games om te spelen… Hoe doen jullie dat?

Gisteren heb ik The Last of Us part 2 (PS4) voor een tientje opgepikt bij de GameMania hier in het centrum. Vond de eerste geweldig (speelde de remaster op de PS4) en de tweede moet ik nog steeds spelen. Weet niet of ik dat op korte termijn ga doen, maar voor 10 euro kon ik hem simpelweg niet laten liggen. Spelen wil ik hem sowieso. Ken het verhaal al, maar wil het zelf beleven.

Ik denk dat ik GoT nog even lekker doorspeel de komende week en dat ik misschien voor het eerst in jaren een nieuwe game op release koop: Star Wars Jedi Survivor. Heb mij enorm vermaakt met Jedi Fallen Order en het is ook wel weer eens leuk om een nieuwe game te spelen en een beetje mee te hypen, haha. Dat wordt geen gewoonte hoor, vind het heerlijk om een ‘patient’ gamer te zijn en pareltjes jaren na release op te pikken. Maar je mag je zelf ook weleens kietelen.

Anyhow, fijn weekend allemaal!

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Allereerst, fijn weekend allemaal en game ze.

Voor mij wordt het Dead Island 2 co op met mijn zoon of zaterdag of zondag en ga ik verder met Horizon Forbidden West.

Kunstschilder1987
1 jaar geleden

Ik ga aan het retrogamen met een a500mini pas in huis. De oude ducktales daarop is prachtig

Lavalera
1 jaar geleden

Op de xbox is her verder gaan met Tales of Symphonia remastered. Ben nu denk ik over de helft. Snap de negatieve indrukken om dat spel niet zo. Geen enkele bug twgn gekomen en het is het type spel waarbij je 30 of 60 fps totaal niet merkt. Maar goed ik vermaak me nog prima er mee.

Op de ps5 ben ik begonnen aan niet 1 maar 2 spellen. De eerste is Atelier Ryza 3. Vind het een heerlijke relaxte serie. Daarnaast begonnen aan Cult of the Lamb. En net nadat ik er aan begonnen was hoorde ik dat die gratis dlc krijgt. Dus dat is toeval en wel fijn

Luigi1985
1 jaar geleden

Verder met re4.

Heeft iemand Advanced Wars al gekocht?. Ik wil eigenlijk weten in hoeverre deze de moeite waard is als je ook beide ds delen al hebt. De GBA originelen heb ik nooit gespeeld. De meeste reviews geven daar geen antwoord op.

Dokter Caspari
1 jaar geleden

Mijn tweede speelronde van The Evil Within (een onverwacht b-film feeling meesterwerkje)ooit, wel weer genieten, maar die game draait nog slechter op PS4 dan op Xbox 360. Verder; wie weet wat Rocket League en TES Online.

Mijn vriendin speelt veel Coral Island op pc, dit is een soort 3D Stardew Valley in EA (het jat enorm veel van de titel van Concerned Ape, maar het is wel een toffe game die voor EA aardig wat content heeft en al behoorlijk gelikt speelt). Dus mocht je dit genre een warm hart toedragen ; ik raad hem van harte aan en helemaal voor deze prijs, geen idee hoe duur hij wordt wanneer het een officieel release opgelabeld krijgt.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Dokter Caspari
Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Afgelopen week Life is Strange geplatinumd. Nu begonnen aan Tchia. Zal wel niet voor niks klinken als tja, want tja, wat zal ik ervan zeggen. Heel best voor tussendoor. Niet spectaculair. Fijn weekend allemaal!

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Horizon forbidden West dlc.. Maar ik merk dat ik gamen op dit moment niet zo kan boeien. Dus hopelijk komt dat snel terug

Twijfels bij Zelda : Tears of the Kingdom

Screenshot Sunday #102