in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 22 en 23 februari

Na deze turbulente week is het eindelijk weer weekend! Deze week kwamen er best een aantal interessante titels uit. Zo kwam Ubisoft met Rainbow Six Extraction, verscheen Nobody Saves the World van DrinkBox en bracht Dotemu eindelijk Windjammers 2 uit. Dus: wat speel je dit weekend?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
34 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
1 jaar geleden

Vanavond en morgen laatste stukje van Assassin’s Creed Origins: The Curse of the Pharaohs en dan hopelijk zondag beginnen aan AC Odyssey.

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Vandaag Max Payne 1 t/m 3 en Timesplitters 1 en 2 gekocht in een sale. Daar ben ik wel even mee bezig maar tussendoor speel ik ook Lost in Random wat verassend goed is.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Ja, lost in random vind ik ook wel aardig qua sfeer. Leuk tussendoortje. Veel plezier ermee!

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Nu alleen Future Perfect nog en de set is compleet. De eerste TimeSplitters is zo’n spel dat nog op een cd staat in plaats van een dvd.

adutchman
adutchman
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

O ja die was ik vergeten. Die hou ik nog in de gaten!

edit: net even gekeken en blijkt dat ik niet deel 1 maar future perfect en deel 2 heb.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door adutchman
Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Ah, tof. De cutscenes van Future Perfect kan ik blijven kijken. Geweldig spel.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Timesplitters 2 was zo tof. Alleen die eerste missie al… en we hebben die multiplayer zo ontzettend veel gespeeld vroeger. Met z’n vieren op een klein kut tv-tje in split screen.

MeesterGeekInstagram
1 jaar geleden

Eind februari waarschijnlijk Horizon Forbidden West (zie titel)

Maar dit weekend Banjo-Kazooie en Ori and the Will of the Wisps!

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  MeesterGeekInstagram

Hahaha, was me geeneens opgevallen. En de schrijver blijkbaar ook niet.

Luigi1985
1 jaar geleden

Toch proberen verder te gaan met Deathloop en ik heb al een deel van mijn gift card gespendeerd aan Death’s Door. Die begon gelijk goed.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Hou vol! Heus, het wordt de moeite waard!

HanTheMan
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ben benieuwd waar je tegenaan loopt bij Deathloop.
Vond het vooral leuk toen ik een goede loadout had verzameld en lekker kon teleporten.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  HanTheMan

Ik denk dat ik niet zo ver ben. Ik heb net een keer een visionary neer gemaaid, maar ik vind t zoveel into steeds. Ben een beetje de draad kwijt van wat er allemaal gebeurt en ik ben bang dat ik straks op t eind allerlei clues niet weet en m daardoor niet kan afmaken.

Op de een of andere manier lukt t mij gewoon niet om m’n hoofd erbij te houden. Als ik t eenmaal speel (het schieten, sluipen enz) vind ik t wel leuk, maar heb geen idee waar ik nu echt mee bezig ben. Er zit geen gedachte achter zeg maar. Ik volg gewoon een willekeurig oranje bolletje.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Luigi1985
HanTheMan
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Het wordt wel duidelijker, gelukkig krijg je een soort van geanimeerde cutscene na een belangrijk stukje van de puzzel waardoor je wel snapt wat je volgende move gaat zijn.

Je wordt iig altijd bij de hand gehouden dus hoe open het ook lijkt eigenlijk zit er wel een lineaire lijn doorheen.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  HanTheMan

Dat is mooi. Gelukkig heb ik nog een maand (Horizon) om m uit te spelen. Moet lukken.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Mooi dat-ie aanslaat.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Wat ik niet speel is the Witcher 3. Die eindelijk na 143 uur uitgespeeld inclusief de dlc’s. Is blood and wine de beste dlc die ooit uitgebracht is?

Zal voor de rest verder gaan met Forza 5 en een keuze maken uit de backlog die ik heb op verschillende consoles.

Nog steeds heel erg tevreden met de series s en game pass!!

Goed weekend!

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Goed bezig geweest.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja man. Was mijn 2e playthrough. De eerste keer de game gerushed vanwege de backlog. Nu lekker de tijd voor genomen, namelijk begonnen in oktober maar ik zat er lekker in deze keer.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Ik heb altijd moeite om goed te gaan zitten voor open world spellen, maar ik heb wel eens de eerste paar uur daarvan gespeeld en dat zag er behoorlijk goed uit.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik kan me er zo heerlijk in verliezen. Kies de franchises wel wat zorgvuldiger uit tegenwoordig (gezin, werk, minder tijd), daar ik in het verleden echt elke nieuwe release kocht.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Ik heb Life is Strange: True Colors uitgespeeld. Beviel toch best wel goed, die nadruk op de verhaallijn. Ik dat kader heb ik in de january-sale Oxenfree aangeschaft voor nog geen euro… Dat zou de indiehit van 2016 zijn… Ben er nu bijna doorheen en tot nu toe vind ik het echt helemaal niks… En het erge is: voor de platinum zijn 3 playthroughs nodig…
Verder in diezelfde sale toegegeven aan een guilty pleasure uit een ver verleden: een nieuw avontuur van Leisure Suit Larry! Het is duidelijk geen AAA-productie, maar ik vermaak me er toch best mee. Onnozel vermaak.
Na deze twee games ga ik trouwens toch aan de slag met Death Stranding: ik ben omgepraat. Het is nogal een risico, want ik zit er 150 uur aan vast… Duim voor me!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Oh dude, ik heb ook Oxenfree gekocht voor een euro in de sale. Iedereen was zo positief over die game. Ga hem wel proberen. Maar dan schuif ik hem wat verder naar achteren in m’n backlog.

Death Stranding vond ik echt super tof, maar ben wel een beetje een Kojima fanboy.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Net klaar met de eerste playthrough… Gast, we hebben een euro weggegooid… Ik ben ook hardleers met die indiemeuk. Ik moet dat ook gewoon niet meer doen. Maar dan lees je al dat enthousiasme en laat je je toch verleiden… Het is een beetje als met van die prestigieuze filmprijzen voor films (Berlijn, Cannes etc.) Dan weet je eigenlijk op voorhand al: saaie prutfilm. Voorlopig weer lekker mainstream games voor deze jongen…

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Hahahah. Ik ben benieuwd. Zal deeltje 2 dan ook niet aanschaffen denk ik.

Luigi1985
1 jaar geleden

Haha ja dat zijn van die films waarbij je je bijna gaat afvragen of je het niet snapt, of iets niet ziet, omdat de zelfbenoemde kenners m zo goed vinden. Wij zijn per slot van rekening maar simpele hollywood prut liefhebbers 😉

Meestal zijn het gewoon dodelijk saaie films die geprezen worden om een manier van filmen of vertellen. Roma is daar zo’n voorbeeld van. Ongekend saaie film die 96 Metascore op IMDb krijgt.

Rainking
1 jaar geleden

Ik zal duimen. En anders… F.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Expeditions Rome

Rainking
1 jaar geleden

Grote plannen dit weekend!

1: Een bepaald spel uitspelen waar ik een stukje over wil schrijven.
2: Oefenen met een fighting game karakter waar ik een (semi) pro mee wil proberen te verslaan als die op een uitdaging in zou gaan. Waarschijnlijk zou ik alle hoeken van de digitale kamer te zien krijgen, maar eerst maar eens oefenen voordat ik stoer ga lopen doen, ghehehe.
3: The Settlers closed beta uitproberen. Gisteren even snel opgestart en ik was in ieder geval blij om te zien dat-ie soepel loopt op mijn aardappel.
4: De standaard spellen van de afgelopen tijd (Guardians, Kena, Arietta)

Drukdrukdruk!!!

aupslegend
aupslegend
1 jaar geleden

Verder met Pokemon legends. Ik ben tot nu toe nog niet echt overtuigd… nu een uurtje of drie in zitten. Maar man man man, wat is de start traag zeg!! Tot nu toe lijkt het voornamelijk om de Pokédex te gaan. Maar we gaan het zien!

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  aupslegend

Ik dacht dat die volgende week pas uitkwam.

AgeQned
AgeQned
1 jaar geleden

Ik weet niet welke tijd jullie leven maar hier is het nog geen februari haha.

Ik verder met Hurule Warriors AoC en ben bezig met Windjammers 2

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 jaar geleden

Het is alweer zondag, maar toch nog even. Ik speel dit weekend Hades, heb in run 76 voor het eerst de eindbaas verslagen, maar zoals verwacht is dit nog lang niet het einde.

Nu in run 83 en het blijft leuk. Het zijn voor mij vooral de kleine verhaaltjes tussendoor die het luchtig houden, het blijven zoeken naar de optimale boons die passen bij het wapen en mijn speelstijl.

Heb even Windjammers 2 opgestart, maar dat kon mij nog niet pakken.

Lync
Lync
1 jaar geleden

Na letterlijk bijna een jaar niet te hebben gegamed (behalve sporadisch de familie games als vrienden langs kwamen), ben ik dit weekend met Terraria begonnen op de Switch (eerste keer). De controls waren wennen maar deze had ik na ruim 2 uur eindelijk door. Ik moet zeggen, ik ben verslaafd.

Bedrijven kopen is een hoop werk

Coola’s ranking van de AC Franchise (worst to best) deel 1.