in

Wat spelen we dit weekend? 22 en 23 juli

Wederom is er een week voorbij
En zijn we weer twee dagen vrij
Elke keer scheur ik naar huis
Kom ik aan, start ik de buis
En als ik dan een controller pak
Nadat ik een spel in de console kwak
Dan weet ik, dit weekend wordt weer strak

Als ik The Lord Of The Rings: Gollum nog niet zat ben, dan start ik die nog even op dit weekend. Ook wil ik nog verder gaan met Octopath Traveler II. En verder zie ik het wel.

En jullie? Al die tijd gewacht op de fysieke versie van Tchia? Lekker je Pikmin opdrachten aan het geven? Of ga je helemaal terug naar de jaren ’90 met de remake van Atelier Marie?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 6 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
20 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
adutchman
adutchman
10 maanden geleden

Eindelijk FFXVI uitgespeeld, was vet! Nu begonnen aan Gotham Knights het eerste uurtje was leuk iig

Kunstschilder1987
10 maanden geleden
Antwoord aan  adutchman

ah nice, mooi dat t nieuwe avontuur al klaar staat, hopelijk gaat t bevallen!

adutchman
adutchman
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Nightwing sprak me het meeste aan. Dacht eigenlijk dat ik nog wel kan wisselen gedurende het verhaal?

adutchman
adutchman
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Daar ging ik ook voor. Wel jammer, had Robin en Batgirl ook wel willen spelen

Lavalera
10 maanden geleden
Antwoord aan  adutchman

Je kan wisselen in het hoofdkantoor zeg maar ben ff de naam kwijt. Elke keer als je daar bent kan je wisselen wie van de 4 je bent.

adutchman
adutchman
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Zeker, thnx voor de info Lavalera

Luigi1985
10 maanden geleden

Ik ga weer verder met Zelda. Van de week had ik ineens zin om sonic te spelen na het zien van sonic origins. Echter had ik Mania enkele jaren geleden vrij snel verkocht omdat ik het simpelweg niet meer lekker vond spelen t.o.v. hoe ik dacht dat t speelde. Dus heb ik voor de gein sonic rush voor de ds opgestart. Na drie zones was ik het wel zat en toen ben ik super Mario 3D land gaan spelen. Daar zit ik nu ook wel weer lekker in. Dus die speel ik misschien ook nog wel in t weekend. Wat Sonic betreft heb ik er altijd goede en warme herinneringen aan, maar als ik eens in de zoveel tijd een game opstart, is het altijd maar voor korte duur leuk.

adutchman
adutchman
10 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Vroeger speelde ik de 1e Sonic op de Mega Drive over en over inclusief alle emeralds. Maar de laatste 10 jaar speel ik bijna alleen first of third person games. 2d sidescrollers ben ik verleerd denk ik, of het is dat ik ouder ben. Ben ik zelf nog niet achter

Lavalera
10 maanden geleden

Diablo 4 seizoen 1 is begonnen dus daar zal weer aardig wat tijd in gestoken gaan worden. Persona 3 is klaar dus moest wat nieuws zoeken. Daarvoor in de plaats is een andere jrpg klassieker gekomen. Blue Dragon. Qua looks lijkt het op Dragon Quest en qua gameplay op de oude final fantasy. Niet zo raar aangezien de studio is opgezet door mensen die mee gewerkt hebben aan ff. Het is bovendien 1 van de weinige jrpg die exclusief is op de xbox. Extra speciaal dus haha.

Ook Ys 9 zal gespeeld gaan worden. Volgens mij ben ik daar redelijk aan het einde van. Kwam traag op gang maar is inmiddels wel echt een geweldige actie jrpg. Daarnaast als ik even rust wil kies is voor p3 dancing. Op de 1 of andere manier zijn die dancing games rust gevend. Ben er nog niet achter waarom maar het is zo. Heb van de week ook al de versie van p5 dancing gehaald. Zit nog steeds een beetje in de Persona mood haha.

Als er dan nog tijd over is gaat de switch weer aan voor Xenoblade Chronicles. Lekker rustig aan daar door heen. De combat is even wennen. Maar wel een Haag spel.

Kunstschilder1987
10 maanden geleden

ik heb nog nooit zo genote
als je snor tege me euh….
nee ik laat het rijmen aan jou over Rainking!

hier heb ik van een heel bijzonder persoon een ps4 mogen ontvangen met een stapel games en de hele rattaplan erbij! (das geen typfout, ik ben lucky luke fan 😉 )

Bloodborne, Sackboy en nog een aantal andere games gaan hier flink getest worden op mijn nieuwe console!
PS is er ook een versie van Gollum op de PS4? 😉

Laatst bewerkt 10 maanden geleden door Kunstschilder1987
Kunstschilder1987
10 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

oeh mooi! kan ik die fijn overslaan :relieved:

Lavalera
10 maanden geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Woow gaat onze kunst de retro fase uit? Eerst spelen op een xbo en dan nu op een ps4. Doe es gek haha. Bloodborne heb ik nog wel op mijn probeer lijstje staan maar ja ben niet de grootste souls fan dus komt ooit nog wel haha

Kunstschilder1987
9 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

uiteraard heb ik gelijk wat retro inspired titels op komst, anders hou ik het niet vol 😀

Ik ben zelf ook niet een echte soulslike liefhebber, integendeel, dit zijn mijn eerste stapjes. leuk voor een keer maar tig uren induiken is het denk ik ook niet voor mij. Ik ging af… en daar houdt kunstje niet van 😉

Laatst bewerkt 9 maanden geleden door Kunstschilder1987
DarkraverX
DarkraverX
9 maanden geleden

Diablo 4 en Octopath Traveler II wordt het voor mij dit weekend, ook start ik Pikmin 4 nog ff op.

Lennardodin
Lennardodin
9 maanden geleden

Beetje FUT verwacht ik en verder heb ik eigenlijk geen idee wat ik wil spelen.. Zelda? Hogwarts? Uncharted Collection? Ik ga het wel aanzien 🙂

Screenshot Sunday #114

Screenshot Sunday #115