in

Wat spelen we dit weekend? 22 en 23 juni

Terug van weggeweest! Erg tof dat Luigi1985 en aRc ervoor hebben gezorgd dat er toch gedeeld kon worden wat er die weekenden gespeeld zou gaan worden. Helaas is de rust nu weer voorbij, ghehehe. Dit weekend is er trouwens weer eens gratis online te spelen op de PlayStation. Je hebt dus geen PS Plus nodig. Altijd leuk als je af en toe casual iets online wil spelen, maar niet zo die-hard bent dat je er een abonnement voor af wil sluiten.

Deze week kwam Still Wakes The Deep uit, een first person horror adventure dat zich afspeelt op een booreiland. Ik ben tegenwoordig een watje, dus het is nog afwachten hoe ver ik ga komen. Daarnaast ga ik vast nog wat World Of Warcraft Classic spelen. Lekker een beetje op mijn gemak questen. Nou ja, op m’n gemak… Vanilla was een stuk pittiger dan bijvoorbeeld Wrath Of The Lich King. Ik wilde weer wat Fall Guys spelen tussendoor, maar ik kwam er laatst achter dat ze het hele systeem hadden omgegooid met betrekking tot wat voor shows je kan spelen en ik vond het helaas een achteruitgang. Dus geen Fall Guys. Jammer, hoor.

En jullie? Boor je een spannend avontuur aan in Still Wakes The Deep? Warp je door verschillende tijdperken in de free-to-play shooter Histera? Of ga je terug naar The Lands Between in Elden Ring: Shadow Of The Erdtree? Let me know!

De vorige keer dat ik deze rubriek deed, meldde ik dat er dat weekend een retro game beurs in Joure was. Ik wist toen nog niet of ik er naartoe zou gaan, maar uiteindelijk ben ik toch geweest. Het was pas de tweede keer dat deze beurs werd gehouden en het was wel leuk, maar erg krap. Ik ben best fors en kreeg al gauw moeite om me rond te bewegen vanwege de drukte. Ik was er vanaf de opening en ben nog geen anderhalf uur gebleven. Redelijk kort voor mijn doen, maar ik heb toch nog wat leuks op weten te pikken.

Daarna ben ik nog even naar een game shop gereden en heb ik daar ook nog een paar spellen meegenomen.

aRc had ook aangegeven er naartoe te gaan en een shirt geplaatst waar we naar uit konden kijken. Ik heb het in de gaten proberen te houden, maar ben het helaas niet tegengekomen. Best mogelijk dat ik allang vertrokken was tegen die tijd. Misschien een andere keer, hopelijk heb je nog wat moois gevonden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

15 reactie

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Luigi’s wekelijkse topic #5

Screenshot Sunday #159