in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 22 en 23 mei

Het gaat stortregenen, dus reden genoeg om te gamen! Maar wat speelt de redactie?

LARS CORNELIS

Ik heb afgelopen week de laatste baas van Returnal verslagen, maar ik ben nog niet helemaal klaar met die game. Dit weekend duik ik dus andermaal de bullet hell in. En als ik het dan toch zo gewend ben om steeds dood te gaan, dan kan ik misschien daarna meteen verder met Ori. Sowieso wil ik dit weekend Snowrunner en Psychonauts checken op Game Pass en ik was eigenlijk begonnen aan Battlefield Hardline – de enige Battlefield die ik nooit gespeeld heb, maar die wel botersmooth nu loopt dankzij FPS Boost. Wat zeg je? Hebben we weer een extra lang weekend? Godzijdank, ik ga het nodig hebben!

returnal

JACCO PEEK

Resident Evil is uitgespeeld! In de tussentijd ben ik begonnen aan de Mass Effect Legendary Edition, en ook daarvan is het eerste deel afgerond. Hoewel het een goede game is – ik stoorde me nog wel aan het ouderwetse design – kan ik niet wachten om in deeltje 2 te duiken. Dat is nu eenmaal een van de beste games ooit! Verder ben ik de laatste weken in de geschiedenis van Minecraft gedoken en heb ik zin gekregen om weer verder te gaan met m’n wereld.

mass effect legendary edition

CODY VAN DEN BOGERT

Ik heb dit weekend veel te weinig vrije tijd en daar baal ik van. Toch zal ik zeker wat spelletjes gaan spelen. Terwijl ik nog altijd bezig ben met het voltooien van alle request in New Pokémon Snap, kijk ik met een schuin oog naar de Mass Effect Legendary Edition. Wellicht dat ik die even op de kop tik voor dit weekend!

New Pokémon Snap

MARTIN VERSCHOOR

Knockout City komt uit, dus die is nu aan jet installeren en ga ik even kijken of ik de middelbare school-frustraties op online tegenstanders kan botvieren. Daarnaast moet ik nog Resident Evil uitspelen en moet er even Apex gespeeld worden.

Knockout City

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
40 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
2 jaren geleden

Voor mij niets nieuws. Ik ga weer verder met Samus Returns en Sekiro. Langzaam maar zeker (eerst genoemde iets sneller) kom ik verder. Allebei toffe games.

Daarnaast sinds kort in bezit van een tekentablet dus daar ga ik ook mee aan de slag. Als ik met mijn hanenpoten een keer iets moois heb gemaakt, dan laat ik t jullie zien;).

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik had een paar van je Mario Maker levels gezien. Volgens mij ben je wel creatief.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Thanks ja ik heb ideeën genoeg maar nu de uitvoering nog. Eerst flink oefenen.

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Manga?

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Misschien wel een keer. Vind t wel erg leuk om allerlei poppetjes te tekenen. Vroeger in de klas waren we tijdens de les alleen maar super sayians aan t tekenen :p

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ja goeie ouwe tijd…… vond het ook leuk om te tekenen.

Tegenwoordig is het alleen werken en verplichtingen

Mister Frowdo
2 jaren geleden

Resident Evil 7! Toch eens vergelijken na het achtste deel gespeeld te hebben. 🙂
Kanshebber voor dit weekend was the Last of Us: Part II, nu er een update is voor de PlayStation 5, met verbeterde framerate en resolutie.

Vlak voor Ratchet and Clank is me dat net te nipt. Toch maar wachten op m’n nieuwe teevee volgende maand om dit meesterwerk op een beter scherm te spelen! 😉

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Mister Frowdo
TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

Welke tv ga je halen?

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Mijn beste vriend heeft een LG OLED55CX6LA, ik was meteen verkocht toen ik het toestel zag! 🙂

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

Daar twijfel ik al een half jaar over. Heb op het moment een 2 jarige samsung Qled 55inch met prachtig beeld. Maar als het veel scheelt dan zou ik em zeker willen.

Lijkt me iig wel mooi… schijnt dat donkere scènes super zijn.

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Ja, de zwartwaarden zijn erg mooi! 🙂 Mijn huidige toestel heeft soms last van sneeuw tijdens donkere scènes. Niet altijd, maar tijdens een film of serie is dat wel storend. Tijdens het gamen heb ik er eigenlijk nooit last van.

Die nieuwe televisie is meer dan welkom! 😉

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Mister Frowdo
Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Ik heb de 65 inch en het is echt geweldig. Heb m nu sinds november en ik geniet nog steeds elke keer als ik m aanzet.

Inderdaad zwart is echt zwart en je hebt geen gekke wazen of vlekken in donkere scènes.

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Grappig dat je dat zegt. Heb nog niet eerder gehoord over wazen of vlekken in donkere scènes… dat zie ik ook op mijn Qled… dat is tenminste overal waar mijn gezicht recht voor staat zo het geval… als ik er schuin op kijk is de contrast weer terug.

Silverwolf
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik heb ook de OLED55CX6LA in huis sinds eind vorig jaar. Wat zijn nou de beste instellingen? Tips waar ik dat zou moeten opzoeken?

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Silverwolf

Dat zou ik echt niet weten. Heb een keer gegoogeld.

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Supercool! 🙂

Ik ben nog aan het twijfelen tussen de 55 inch en de 66 inch. Misschien een stukje van m’n boekenkast opofferen voor een groter scherm? Die Ikea modellen zijn gelukkig handig daardoor.

Zo dadelijk eens meten! Ik twijfel nog! 🙂

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Mister Frowdo
Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

Nouja ik had hiervoor een 48 inch tv en mijn argument voor een 65 t.o.v. 55 is dat je dan echt t verschil ziet en er langer blij van bent.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

Jaloers!!

Mister Frowdo
2 jaren geleden

Ik ben jaloers op mijzelf want ik heb hem nog niet! Volgende maand mag je jaloers zijn, haha! 🙂

Silverhellspawn
Silverhellspawn
2 jaren geleden

Verder met Yakuza 0. Had nog helemaal geen ervaring met deze succes-franchise en het bevalt goed! Lekker story-heavy. Ben pas bij missie 4, dus nog een lange weg te gaan.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Ik ben druk bezig met Immortals: Fenyx Rising. Nu zo’n 22 uur onderweg. Valt niet tegen. Daar ben ik nog wel even zoet mee!

Mister Frowdo
2 jaren geleden

Erg leuke game! 🙂

Ik moet eerlijk bekennen dat ik ‘m nog wel verder moet spelen. Had die periode even genoeg Ubisoft-titels gespeeld. Maar ik ga ‘m zeker nog hervatten! Veel plezier ermee!

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

En goed voor je algemene ontwikkeling. 🙂 Ben nu door deze game ook begonnen aan een boek over de Griekse mythologie. Hartstikke leuk en daardoor wordt de humor in de game ook nog een stuk leuker/beter!

Mister Frowdo
2 jaren geleden

Dat is waar! Erg interessant die Griekse mythologie! Vooral dat stukje waar Kratos wraak neemt op de Goden! 😉

TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden

Eind credits van ff7 rollen nu over het scherm van m’n switch. Kom maar op met alle episodes van de remake!! Nier:automata staat klaar op de ps. Misschien nog af en toe Descenders opstarten en wellicht nog wat Fifa met wat vrienden. Immortals Fenyx Rising moet ik ook nog mee verder eigenlijk.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door TheGoldenKid
Victor Sullivan
Victor Sullivan
2 jaren geleden

Last of us 2! Heerlijk met de 60fps patch. Wilde hem al tijden een 2e maal spelen , maar de boot afgehouden tot er een patch zou zijn. Deze patch icm met 3D audio en dit is toch wel echt genieten hoor. Audio design is fenomenaal en grafisch nog steeds de meest indrukwekkende game die er is. Goed weekend allen.

rpenning
rpenning
2 jaren geleden

Ik ben laatst toevallig met mass effect begonnen niet de remasterd maar Andromeda ben nu halverwege dus ga ik straks lekker mee verder.
Geen geweldige game en nog zeker buggy ass hell maar ik vermaak me ermee.
En verder lekker Netflix kijken en rustig aan doen zoals dat hoort in het weekend!!

Rainking
2 jaren geleden

Ik ga sowieso verder met Mass Effect. Ik heb er nu zo’n 15 uur inzitten en het bevalt me eigenlijk wel. Het tempo moest ik heel even aan wennen, maar omdat ik zelf al wel van het rustigaan doen ben, ging dat best vlot. Ik wil kijken dat ik die uitgespeeld heb voordat Ratchet & Clank: Rift Apart uitkomt.

Daarnaast is er een demo van Scarlet Nexus op de Xbox verschenen. Dat spel ben ik erg benieuwd naar, dus dat zou weleens de knoop kunnen doorhakken of ik ‘m wel of niet ga kopen.

Mogelijk ga ik ook nog even verder met Resident Evil: Village als ik me van Mass Effect kan losrukken, maar geen beloftes, hahaha.

Verder heb ik deze week de fysieke uitvoering van Kaze And The Wild Masks binnen gekregen. Daar wil ik nog wel een paar levels van spelen. Dat is een platformer en speelt een beetje als Donkey Kong Country en dan met name als Diddy’s Kong Quest. Vorig jaar had ik er ook al een keer een demo van gespeeld en die vond ik leuk genoeg om het volledige spel aan te schaffen.

https://www.youtube.com/watch?v=dSAwHdOLCo8

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rainking
Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Dat lijkt idd wel erg op DK. Ken de game niet.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Ik ga denk ik in SnowRunner duiken kijken of het wat voor mij is. Verder ga ik Miitopia even spelen en zal Subnautica en Destiny 2 ook nog wel even over het scherm passeren. En ik moet Pokemon Snap niet vergeten ben nog op zoek naar 4 Pokemons en dan heb ik ze allemaal iig 1x op de foto staan.

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden

Forza horizon 4.

Daarna is het wachten op Ratchet and Clank………..

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Wachten we daar niet allemaal op? 😉

Doctor X
Doctor X
2 jaren geleden

Deze oude sok gaat verder met Skyrim. Wil het even uitspelen om een andere class te beginnen.

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  Doctor X

Skyrim is fantastisch! Waarop ga je het spelen?

Doctor X
Doctor X
2 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

PC. Ik heb de game al jaren geleden gekocht maar na een keer proberen waar ik er niets van begreep heb ik het laten liggen. Had ik ook met Fallout 4, tot ik daar eind vorig jaar eens op YT wat filmpjes van bekeek en het begreep. Toen ik Fallout 4 uithad meteen Skyrim begonnen want dat qua mechanics wel ongeveer het zelfde. En nu ik het wel begrijp heb ik er heel veel plezier van, Al 250 uur er in zitten en nog steeds bezig met mijn eerste char.

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  Doctor X

Leuk! 🙂

Skyrim was ik meteen fan van sinds de release, met Fallout 4 heb ik wat meer moeite. Ik had ‘m eerst voor de PlayStation 4 en nu heb ik ‘m eens op Steam gekocht met de DLC voor een spotprijs. Altijd aan begonnen en dan links laten liggen. Ik sta nog altijd in dubio om ‘m eens te spelen, maar ik vraag me af of het echt de moeite is. De fantasy-setting van Skyrim is mogelijk meer mijn ding!

Doctor X
Doctor X
2 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

Fallout 4 is een pareltje, ik kon er ieder geval mijn ei in kwijt. Uren bezig geweest settlements op te bouwen, de OCD in mij de vrije loop te geven door elke settler afhankelijk van zijn taak een specifieke uitrusting te geven, hoarden met de hoofdletter H. Hele leuke personages die je tegen kwam, het levellen van je char werk net even wat lekkerder en veel meer voice actors dan in Skyrim. (De voice actor van Nick Valentine zal je overigens direct herkennen uit Skyrim). Maar qua setting natuurlijk geheel anders dan Skyrim. Terug gezien is een van de beste dingen die ik in mijn 32 jaar dat ik nu al game gedaan heb is dat ik even de tijd heb genomen Fallout 4 onder de knie te krijgen. Kreeg daar als bonus ook veel speelplezier in Skyrim voor terug.

Doctor X
Doctor X
2 jaren geleden
Antwoord aan  Doctor X

Typo: Dat moet 38 jaar zijn. Ik game al sinds 1983

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  Doctor X
Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  Doctor X

Oké, toch maar eens een kans geven, dan. Nuka World dlc lijkt me sowieso erg leuk! 🙂

Wat spelen we dit weekend? 22 en 23 mei

Bekritizeer : Spiritfarer

in

Wat spelen we dit weekend? 22 en 23 mei


Wat speel jij? Laat het weten op Inside.Gamer.nl!

Lars Cornelis

Ik heb afgelopen week de laatste baas van Returnal verslagen, maar ik ben nog niet helemaal klaar met die game. Dit weekend duik ik dus andermaal de bullet hell in. En als ik het dan toch zo gewend ben om steeds dood te gaan, dan kan ik misschien daarna meteen verder met Ori. Sowieso wil ik dit weekend Snowrunner en Psychonauts checken op Game Pass en ik was eigenlijk begonnen aan Battlefield Hardline – de enige Battlefield die ik nooit gespeeld heb, maar die wel botersmooth nu loopt dankzij FPS Boost. Wat zeg je? Hebben we weer een extra lang weekend? Godzijdank, ik ga het nodig hebben!

returnal

Jacco peek

Resident Evil is uitgespeeld! In de tussentijd ben ik begonnen aan de Mass Effect Legendary Edition, en ook daarvan is het eerste deel afgerond. Hoewel het een goede game is – ik stoorde me nog wel aan het ouderwetse design – kan ik niet wachten om in deeltje 2 te duiken. Dat is nu eenmaal een van de beste games ooit! Verder ben ik de laatste weken in de geschiedenis van Minecraft gedoken en heb ik zin gekregen om weer verder te gaan met m’n wereld.

mass effect legendary edition

cody van den bogert

Ik heb dit weekend veel te weinig vrije tijd en daar baal ik van. Toch zal ik zeker wat spelletjes gaan spelen. Terwijl ik nog altijd bezig ben met het voltooien van alle request in New Pokémon Snap, kijk ik met een schuin oog naar de Mass Effect Legendary Edition. Wellicht dat ik die even op de kop tik voor dit weekend!

New Pokémon Snap

Martin verschoor

Knockout City komt uit, dus die is nu aan jet installeren en ga ik even kijken of ik de middelbare school-frustraties op online tegenstanders kan botvieren. Daarnaast moet ik nog Resident Evil uitspelen en moet er even Apex gespeeld worden.

Knockout City

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Korte film toont het creatieve ontwikkelproces van Returnal

Wat spelen we dit weekend? 22 en 23 mei