in

Wat spelen we dit weekend? 23 en 24 januari


michel musters

Ik heb al geruime tijd Hyrule Warriors: Age of Calamity en Pikmin 3 Deluxe klaarliggen voor mijn Switch, maar ben er nog helemaal niet aan toegekomen. Ja, van Age of Calamity heb ik één level gespeeld. Hopelijk krijg ik het komend weekend dan ook voor elkaar een deuk in deze games te slaan, figuurlijk dan hé! Sinds de lancering van de next-gen consoles heb ik de Switch eigenlijk nauwelijks gebruikt, dus dat wordt de hoogste tijd!

Hyrule Warrios: Age of Calamity

thijs barnhard

Ik heb toevallig deze week Hyrule Warriors: Age of Calamity uitgespeeld. Na 25 uur hakken heb ik wel even behoefte aan iets anders. Zo bedacht ik mij ineens dat ik nog een missie van de Hitman 2 dlc niet heb gespeeld. In plaats van meteen het derde deel binnen te halen start ik die misschien wel op. Ik heb eigenlijk ook wel zin in iets verhalends. Hellblade: Senua’s Sacrifice heb ik klaarstaan en ook A Plague Tale heb ik ooit opgestart en vervolgens nooit meer aangeraakt. Met welke kan ik het beste beginnen?

A Plague Tale

lars cornelis

Ik speel Hitman 3 dit weekend. Of althans, ik ben van plan alle missies uit Hitman 1 en 2 opnieuw te spelen via Hitman 3. Ben erg benieuwd of IO Interactive nog veel veranderd heeft aan die levels, en of ik na een paar jaar zelf weer nieuwe dingen kan ontdekken. Kale koppen niet te stoppen!

hitman 3

martin verschoor

Ik ga sowieso de demo van Resident Evil 8 een slinger geven. Onwijs veel zin in de game, dus ben ook zeer benieuwd naar deze sneak peek en hoe dat eruitziet op de PlayStation 5. Daarnaast ben ik nog bezig met een volgende playthrough van Hitman 3, een game die ik je zeer kan aanraden.

Resident evil

cody van den bogert

Ik zal vooral Horizon: Zero Dawn gaan spelen, want daar zit ik weer helemaal in. Net als vorige week eigenlijk. Die Platinum Trophy is nog ver weg, maar ik geniet in volle teugen. Hoe goed is Guerrilla Games in world building man?! Verder heb ik na ruim twee jaar lang zuur te zijn geweest, besloten om weer van Game of Thrones te gaan houden. Ik werd gisterochtend wakker met de titelsong in m’n hoofd en besloot toch maar even te kijken of er een mooi 4K UHD-boxje was.. Je begrijpt dat die nu in m’n huis ligt.

Horizon Zero Dawn

jacco peek

Ik heb de laatste tijd wat impulsaankopen gedaan. De meest recente is Hitman 3, en daar heb ik eigenlijk ook het meest zin in. Daarnaast ligt Immortals Fenyx Rising klaar, maar daar heb ik niet zo’n haast mee. Verder kom ik richting het einde van Pokémon Platinum en heb ik de Warzone-smaak te pakken. Wellicht dat ik dit weekend dus weer even Verdansk induik. Ik bedoel, kan toch verder nergens heen.

hitman 3

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Microsoft verhoogt prijzen Xbox Live Gold

WTF Update: Bernie heeft het koud