in

Wat spelen we dit weekend? 23 en 24 juli

Hopelijk hebben jullie de afgelopen week een beetje kunnen overleven met al die hitte. Gelukkig koelde het daarna een beetje af en als beloning is er nu het weekend om een beetje bij te komen.

Alhoewel? Is dat wel zo? Misschien heb je juist wel veel grotere plannen. Je kan kerken beklimmen in Delft, abseilen van de Euromast, mountainbiken door grotten in Zuid-Limburg, de keuze is aan jou!

Je kan natuurlijk ook lekker thuis gamen op de bank of in de caravan, of met een handheld op het strand of aan het zwembad. Gewoon op je gemak je favoriete hobby uitoefenen en ook als het niet je favoriet is, dan zal het vast wel ergens bovenaan staan.

Maar wat speel je deze week? Ga je aan de slag met Live A Live, die voor het eerst buiten Japan is uitgebracht? De opnieuw verschenen fan-favourite Klonoa games? Of probeer je nog steeds een baan door Elden Ring heen te worstelen? Laat het weten en misschien inspireer je iemand anders wel om dat spel ook op te pikken.

Zelf zal ik nog wat van The Quarry en Trials Of Mana spelen. Ik zit eraan te denken om nog langs een gameshop te gaan vanmiddag, dus mogelijk komt er nog wat bij. We’ll see.

Tot morgen bij Screenshot Sunday #64! (pluggetyplugplug!)

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
24 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
1 jaar geleden

Als ik al gamen toe kom zal het vooral final fantasy VII worden. En ik ben natuurlijk druk bezig met mijn volgende artikel voor hier op inside.gamer.nl.

Gebouwen beklimmen doe ik niet meer xD na staande te zijn gehouden terwijl ik de kerk in Veere, de kerk in Goes en het oude stadhuis van middelburg aan beklimmen was ben ik daar wel klaar mee. En als het legit mag is voor mij de fun er af ( dat ik hoogtevrees het helpt ook niet mee heb dan ook nooit hoger geklommen dan 3 meter hoog xD )

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door coola
Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Haha ik probeer me voor te stellen dat ik iemand van 30+ drie meter tegen een openbaar gebouw op zie klimmen. Inbreker van home alone 😉

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Hoho de laatste keer dat ik deed was ik nog geen 30plusser ( 2 jaar onder de 30) xD. Bij elke kerktoren die ik zie is het wel tempting. Maar geen zin in risico op boete. Dus ik houd mij zelf in

rpenning
rpenning
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Coola gaat voor ons uitvinden of je echt van een 50 meter hoge kerk af kan springen in een hooibaaltje. Het heet niet voor niks de leap of faith xd

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  rpenning

Haha daar moest ik wel een beetje om lachen. Zie het al voor me iemand in een kostuum op een kerk toren en dan zo’n hooi baal, massa publiek er om heen lol

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden

Wat een week wat dit heh, zo warm!! Maar nu lekker weekend inderdaad en veel betere temperaturen!

Ik ben afgelopen week begonnen met de Metal Gear Solid Legacy collection en natuurlijk met Metal Gear Solid 1. Wat een feest der herkenning weer. Ik was wel vergeten hoe moeilijk het spel is (mede door de verouderde physics en graphics) maar wat een feest om dit weer te spelen. Ik ben nu bij de wereld-bekende martel scène waarbij je een goed getrainde rechterhand nodig heb 🙂

Iedereen een goed weekend en geniet van al het moois dat je gaat ondernemen!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  DanTheGameKing

Nice! Groot MGS/Kojima fan hier. Heb deeltje 1 al een paar keer opnieuw gespeeld. Kom er prima doorheen,ede dankzij de nostalgie die erbij komt kijken.

Zo pak ik zo nu en dan weer een ander deel uit de franchise op. Probeer m’n kids mijn liefde voor de franchise ook een beetje mee te geven.

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Hier ook! Vind de hele MGS serie echt fantastisch (zelfs de door veel gamers minder geliefde edities als Portable ops). Het is echt een serie waar je in wordt gezogen en kan blijven herspelen.

Wat gaaf dat je ook je kids hierin probeer mee te nemen, ze kijken mij toch vaak raar aan als ik juichend achter de console zit omdat ik weer een epische Boss-fight heb gewonnen (na 10x proberen). 🙂

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  DanTheGameKing

Hahaha heel herkenbaar. Ik probeer het wel, maar ben vooralsnog niet heel succesvol. De oudste heeft een keer Guns of the Patriots opgestart, maar snapte er helemaal niks van. Het zaadje is in ieder geval geplant.

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Haha! Nou moet ik toegeven dat de verhaallijnen soms ook wel zo’n (bizar) verloop hebben dat ik begrijp dat het lastig in te komen is! Maar juist die diepgang trekt me zo, en de humor, lach me altijd rot om alle ‘poep-en-pies’ verwijzingen…..blijf je toch een beetje kind van binnen heh!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  DanTheGameKing

Oh ja absoluut. Google is soms ook m’n beste vriend als ik een Kojima game speel.

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Ja, die van mij ook naast YouTube! En ik heb een aantal ‘originele’ digitale strategy-guides gevonden van de oudere Metal gears, dat helpt ook een heleboel!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  DanTheGameKing

Oh vet!

Lavalera
1 jaar geleden

Op de xbox heb ik zojuist As Dusk Falls uitgespeeld. Wat een spel. Een narrative game zoals The Quarry etc. Maar wat een verhaal zeg. Het grijpt je bij de keel. Je hebt vaak de keuze uit 4 of 5 opties en hoe langer je wacht hoe groter de kans dat er nog een optie bij komt. Ik heb hem nu 1 keer uitgespeeld maar wat ik zo hoor wordt de game totaal anders bij sommige opties. Het verhaal is een beetje in de stijl van Fargo. De art style zal ook niet voor iedereen zijn het wordt als een soort van visual novel verteld met still images en dat werkte voor mij gewoon. Enige nadeel is de voice acting die zo af en toe krom is maar ik wil het zeker aanraden voor mensen met een xbox of pc, hij is ook op gamepass mocht je dat hebben. Nu deze klaar is verder met AC Origins, kom er nu wat beter door dan de vorige keer maar vindt zelf Odyssey en Valhalla nog stukken beter dan deze.

Op de Ps5 ga ik Stray afmaken. De game is origineel en de graphics zijn mooi. Alleen de gameplay is vrij simplistisch en de puzzels mogen geen eens puzzels genoemd worden, nou ben ik verre van een held met puzzels in spellen en heb ik vaak guides nodig, tot nu toe met deze waren ze te makkelijk. Ander nadeeltje is dat je neit vrij kan springen, je kan alleen op vooraf bepaalde plekken springen wat voor mij het spel toch minder speciaal maakt. Niet dat het een slecht spel, dat absoluut niet, het is alleen niet zo goed voor mij als ik gehoopt heb. Als ik klaar er mee ben verder met Nights of Azure. Een action jrpg die op ps plus extra staat. Je vecht tijdens de nacht tegen demonen met behulp van maximaal 4 minions die je vrij kan keizen en wisselen. Niet super origineel of super goed maar wel vermakelijk en goed te doen

Luigi1985
1 jaar geleden

Als ik aan gamen toe kom Elden Ring en ik twijfel of ik nu al de Cuphead dlc ga aanschaffen, voor captain toad ga of een DS-klassieker pak die binnenkort ook in m’n top 50 komt.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Het is Cuphead geworden.

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Ik ga lekker racen in de hot weels DLC van Forza. Verder films en F1 kijken. Fijn weekend nog!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Oh ja, die heb ik ook aangeschaft. Is het wat?

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door TheGoldenKid
adutchman
adutchman
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Heb een uurtje gespeeld, heel leuk

CarnifeX
1 jaar geleden

Ik ga stray spelen. Als katten liefhebber moest die er natuurlijk komen. Benieuwd of mijn katten er ook naar gaan kijken, zoals sommige katten op internet.
daarnaast ga ik ook wat anno 1800 spelen als mijn vriendin de tv in gebruik heeft voor de Tour de France

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

2 weken in Frankrijk en heb dit keer Xenoblade Chronicles meegenomen. Heb er na een week 6 uurtjes op zitten en zit voor m’n gevoel nog in het begin van de game. Maar het stoort me absoluut niet.

Ben alles nog aan het ontdekken en krijg de mechanics steeds beter onder de knie. Deze gaan best wel redelijk diep, maar zijn uiteindelijk niet heel ingewikkeld.

Als ik een sterke vijand tref, dan doe ik een paar sidequests om te levelen of kijk ik of ik betere gear heb.

Game is een beetje verouderd, maar ik stoor me daar niet zo snel aan.

De muziek is echt heel goed trouwens.

Zoals het er nu voorstaat zal ik deel 2 en uiteindelijk deel 3 ook wel weer een keer oppakken.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door TheGoldenKid

Game Depressie

Screenshot Sunday #64