in

Wat spelen we dit weekend? 23 en 24 maart

Ga je ‘s ochtends naar je werk terwijl het droog en zonnig is. Denk je vandaag geen vest nodig te hebben, dus je vertrekt lekker in je t-shirt. Slaat het weer gedurende de dag helemaal om en loop je lekker zeiknat te regenen. Dat krijg je ervan als je het weerbericht nooit volgt. Volgende week zal het dan vast weer hetzelfde liedje worden.

Qua gamen zal het toch zeker wel weer World Of Warcraft worden? Ik ben ondertussen level 30 gepasseerd, dus er komen nu een aantal dungeons aan die ik al heel lang niet meer gezien heb. Het healen gaat wel lekker en de meeste random groups zijn wel leuk, al zit er natuurlijk af en toe wel een stinker tussen.

Verder heb ik nog wat spellen binnen gekregen, waaronder Alone In The Dark. Daar heb ik nu twee uur in zitten en ondanks dat het er niet prachtig uitziet, vermaak ik me er wel mee.

En jullie? Dodgen en parry-en in Rise Of The Ronin? Duik je het theater in in Princess Peach: Showtime!? Of start je een grand adventure in Dragon’s Dogma II? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 maand geleden

Alone in the Dark lijkt me best leuk. Ik ga zelf verder met Dave the Diver. Heb net een producer van epische actiefilms met robots ‘Michael Bang’ in het restaurant op bezoek gehad. Dus ik moet nu voor hem op zoek naar ingrediënten :p

Verder ben ik voornemens om binnenkort Hifi Rush voor de PS5 te kopen. Ik wilde eerst wachten op een eventuele switch-versie, maar dat kan nog wel ff duren. Echter wil ik eerst even Dave the Diver uitspelen. En ik ben ook eindelijk begonnen met Majora’s Mask voor de 3DS. Nooit echt gespeeld. Moet er een keer van komen.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Majora’s mask was voor mij even inkomen. Het heeft ook echt zo’n ongemakkelijk sfeertje. Maar eens ik verder zat vond ik het toch echt ook een top game.

Luigi1985
1 maand geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Ben benieuwd. Ik heb nooit een N64 gehad dus ik heb daar nog wel wat games gemist en als groot liefhebber van Zelda moet je MM toch wel gespeeld hebben.

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Die humor in Dave is echt fantastisch. Straks komt je nog een veel leukere tegen. Je weet vanzelf welke ik bedoel als je er bent haha.

Fijn dat HiFi Rush ook op andere platforms verschijnt, weet nog dat je vorig jaar zei dat je die al zo graag wou spelen. Veel plezier er mee als je er aan toe komt nog

Luigi1985
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ja het is lekker droog. Ik denk dat Hifi rush nog wel een paar weekjes moet wachten. Want ben pas bij t derde hoofdstuk. Volgens mij zijn er nog wel wat die volgen.

adutchman
adutchman
1 maand geleden

Rise of the Ronin en Peach Showtime. Op de pc nog wat shooters zoals Overwatch 2.
RotR vind ik de graphics helemaal niet ondermaats, wat wel als minpunt wordt gezien door de media. En Peach is ook gewoon een heerlijke Nintendo game!

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden

Ik heb de story van inscryption uit en het spel bleef onverwacht uit de hoek komen. Ik vermaak me er nog mee dus speel ik gewoon verder.

Daarnaast ben ik Avicii invector gestart. Ik vind rhythm games wel leuk en ben ook wel fan van de muziek van Avicii. Gemakkelijk is het wel niet, sommige liedjes doen me zo afzien dat ik kramp krijg in mijn handen. Gelukkig kan ik dan rustig kaarten in inscryption om te recupereren haha

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Goed! Dan ben ik vast wat wijzer en ouder!

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Ik vind ritme spellen best leuk maar dit klinkt best lastig. Zitten er ook songs in die een beetje te doen zijn of is het echt allemaal moeilijk? Mijn enige ervaring is de persona dancing games Theathryhtm en metal hellsinger en die waren allemaal nog wel te doen. De rest waar ik naar kijk zien er zo moeilijk uit helaas. Ik vind het zoals in de like a dragon games het gewoon even fijn om een lied te luisteren en dan so het ritme mee te spelen haha

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

Het is zeker niet allemaal zo moeilijk en om een liedje te voltooien moet je maar 75% van de noten raken. Dat lukt meestal wel, maar als je echt een goede score wil hebben is het toch wel intens voor mij. Of ik ben ritme spellen nog niet zo gewoon. Het spel heeft wel mooie visuals en alles komt niet op een rechte lijn, maar dat maakt het allemaal toch nog ietsje moeilijker. Deze avond toch al was s ranks kunnen halen op medium, dus ik krijg het wel al in de vingers.

De Karaoke in Yakuza lukt me meestal ook goed, maar ik kan me wel herinneren dat ik voor een bepaald metal liedje met Haruka echt heb afgezien voor een van de trophies.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik ben er aan begonnen met de mindset dat eens proberen niet echt kwaad kan en eigenlijk is het beter dan ik dacht.

CarnifeX
1 maand geleden

Weinig tijd om te gamen dit weekend, maar als het lukt wil ik nog wat outcast 2 spelen.
Niet te diepgaand en lekker popcorn actie.
Misschien nog een potje helldivers 2 met vrienden. Vorige week met elkaar geprobeerd en het smaakte naar meer

Lavalera
1 maand geleden

Persona 3Reload is inmiddels klaar. Na een Dikke 100 uur kwam de ondertiteling langs zetten. Dus daarvoor in de plaats maar even wat korts gedaan. Return to Monkey Island. Ik vond vroeger de point and click adventure games zoals Sam and Max etc altijd geweldig dus voor een stukje nostalgie deze maar eens opgestart. Kan zijn dat ik final Fantasy 14 ook nog opstart op de Xbox, die is deze week gereleased en ze gaven de starter editie gratis weg bij gamepass dus dat is mooi 30 dagen extra game tijd, alleen dan wel met alleen dezelfde expansions als de free trial maar goed. Genoeg te spelen binnen die 3.

Op de ps5 heb ik de hoop opgegeven met Tales of Zestiria. Combat was te eentonig en de vijanden bullet sponges. Dus maar over naar de volgende game. Ik maakt de fout om te beginnen aan Nights of Azure 2 denkende dat deze volgende maand wrt ging bij ps plus, niet dus was deze maand dus na 1 dag ging het spel aan de kant en ben ik begonnen aan Dragon Quest Heroes 2. Een mix tussen de Dragon Quest Charme en een Warriors game. Is wel grappig.

Op de Legion go is het nog steeds Banishers Ghosts of New Eden en Last Epoch. Dus weer genoeg afwisseling

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden

Hier zal het vooral NBA 2k worden, begonnen met een carrière, maar gaat nog veel langs mij heen, weet niet of dat erg is. Vraag mij ook af of ik het wel echt leuk vind, want nadruk ligt er erg op dat je de allerbeste aller tijden moet worden.

Ik wil eigenlijk gewoon beetje basketballen, maar wel met een vast team, en mijn stats interesseren mij weinig als het team maar wint.

Verder zal er nog wel wat Brotato gespeeld worden. Heb op 6 na alle aardappels nu vrijgespeeld.

SenseNL
1 maand geleden

Super Mario Wonder it is.
Beetje druk de afgelopen tijd, dus speel maar een paar uurtjes per week. Maar als ik dan eindelijk de Switch aanzet dan is het elke seconde genieten.

Fijn weekend!

Review: Outcast Second Contact

Screenshot Sunday #148