in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 24 en 25 april

Het is lekker weer! Maar gaan we nog wat spelen? De redactie in ieder geval wel.

LARS CORNELIS

Ik hoop dit weekend It Takes Two te kunnen gaan spelen. Even lekker samen op de bank een spelletje doen. Mocht dat niet lukken, dan val ik ongetwijfeld terug op PES of Assassin’s Creed Valhalla.

MICHEL MUSTERS

Ik denk dat ik dit weekend het gamen even oversla. Wat? Echt?! Ja, ook ik heb niet áltijd zin om te gamen. Ik heb de eerste twee Halo-games in de welbekende collectie uitgespeeld en heb er mijn buik nu even helemaal vol van, speel zo nu en dan een run in Hades maar heb daar nu ook even geen behoefte aan en verder wacht ik vooral op Resident Evil Village. Het kan geen kwaad om even niets te spelen, dan heb ik tegen de tijd dat Village uitkomt weer extra veel zin!

Michel de Viking

THIJS BARNHARD

Nu ik Hollow Knight voor de tweede keer speel realiseer ik mij pas hoe open de opzet van deze game is. De eerste keer dat ik hem speelde nam ik een compleet andere route door Hallownest. Met 5 uur op de klok ben ik nu al in gebieden die ik de vorige keer pas na 20 uur ontdekte. Wat. Een. Game. Over fantastische games gesproken. Omdat ik tegenwoordig helemaal in Apex Legends zit leek het mij wel een aardig idee om de campaign van Titanfall 2 ook weer eens opnieuw te spelen. Daar heb ik tot nu toe geen spijt van. De eerste twee levels alleen al zijn niets minder dan briljant.

Hollow Knight

MARTIN VERSCHOOR

Het nieuwe seizoen van Warzone ga ik op zeker proberen. Even kijken wat deze nieuwe map te bieden heeft voor mij. Niet dat ik de illusie heb dat ik een win kan halen, maar gewoon even kijken toch.

Warzone

JACCO PEEK

Ik ga ook weer lekker Warzone spelen dit weekend. De nieuwe map voelt toch best wel fris, maar we zullen zien hoe lang dat gevoel blijft hangen. Verder is het tijd voor de finale van The Falcon and the Winter Soldier en zit ik diep in de Invincible-comics. Ik moet m’n wekelijkse superheldenshot hebben!

Al is een shot Astra Zenica ook wel welkom, zodat ik wat meer m’n huis uit kan in het weekend…

Warzone

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
23 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
2 jaren geleden

Ik ga sowieso verder met Samus Returns.

Daarnaast wilde ik Sekiro lenen van een vriend en drukte hij gelijk Control en Ghosts of Tsushima in mijn handen. Ik ben met Sekiro begonnen. Wat een vette game lijkt het. Dark Souls, maar dan een stuk vlotter. Heerlijk hoe snel je je kan voortbewegen.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Luigi1985
Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik zie alleen maar mooie titels voorbij komen. Dat wordt een goed weekend.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Zeker. Ik heb ook besloten om eerst sekiro uit te spelen, daarna control en tot slot ghost of Tsushima. Denk dat we dan al we in t najaar zitten, maargoed.

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Sekiro en Ghost zijn toppers! Enjoy!

Waar speel je ze op? Op de PS5 spelen ze namelijk wel soepeler 60fps.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door TiRamySu
Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Playstation 4 nog.

LosPilotas
LosPilotas
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik heb mijn ps5 3 dagen geleden ontvangen bij de gamemania. Had een pre order van oktober. Dus jij komt hopelijk ook snel aan bod.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  LosPilotas

Nice! Ik hoop het. Hoewel ik nu wel die drie games wil spelen. Maarja kan ook op de PS5 natuurlijk. Komt demons souls later wel. Gelijk backlog opbouwen ;).

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

MotoGP 21 en Monster Hunter Rise verder nog met de vrouw verder in It Takes Two.

Rainking
2 jaren geleden

Bij mij wordt het dit weekend Nier Replicant Ver. 1.22474487139…
Gisteren en vanmorgen bijna 2,5 uur gespeeld en nu ben ik bijna bij het punt waar ik met de PS3 versie was afgehaakt. Kijken dat ik deze keer effe doorpak.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Geen idee hoe ik het heb kunnen vergeten, maar de Resident Evil Village “Castle” demo gaat natuurlijk ook uitgeprobeerd worden. Na wat onderzoek blijkt de amerikaanse demo het eerst aan de beurt te zijn, dus ik heb ‘m alvast gedownload op mijn amerikaanse account. Vannacht of morgenochtend maar even uitproberen.

Een buitenlands account heeft wat dat betreft wel z’n voordelen. Op de PS5 heb je nog niet zo heel erg veel demo’s, maar ik heb een amerikaans en een japans account omdat er op de PS4 nog weleens andere demo’s te krijgen waren in die regio’s dan in europa. Op de PS3 had je op de amerikaanse store ook spellen staan voor de PS1 en PS2 die destijds ook al niet in europa waren uitgekomen, zoals Chrono Cross, Wild Arms 2 en Suikoden III.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

De Castle demo was wel aardig. Vond het niet fantastisch, maar ik heb er wel vertrouwen in dat het volledige spel goed is.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rainking
Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Net nog even doorgespeeld om wat screenshots te maken. Deze is nu mijn nieuwe wallpaper op de pc.

Spoiler
[imgcomment image[/img]

adutchman
adutchman
2 jaren geleden

Ik ga Xcloud voor de pc verder testen dit weekend. Tot nu toe zijn de prestaties wisselvallig, maar ik ben heel blij dat het er eindelijk is. Hopelijk draait het perfect als het ooit uit beta is.

Kiekmgoan46
Kiekmgoan46
2 jaren geleden

De re-automata van Nier Replicant.
Zelden zo’n haat liefde verhouding gehad met een game als het origineel in het westen: Gestalt.

De combat was middelmatig. De eerste helft van de game, op den duur saai en irritant. Maar daar tegenover stond, misschien wel de beste game soundtrack ooit en een verhaal dat je niet loslaat. Wat een ervaring. En niet te vergeten een paar hele sterke characters.

Benieuwd hoe ik de game nu met betere combat, een redelijk nieuw likje verf en een extra einde ga beleven.

Dikke kans dat ik daarna Automata nog is doorga.

Mister Frowdo
2 jaren geleden

Immortals: Fenix Rising op de PlayStation 5 en Bioshock: the Collection op de Nintendo Switch!

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Mister Frowdo

Is dat nog een beetje te spelen op de switch?

Mister Frowdo
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Het heeft sowieso een stabiele framerate, maar ik moet ‘m nog testen eigenlijk. Misschien vanavond of morgen, want ik ben wel benieuwd. De controls van Bioshock zijn altijd al wat houterig geweest, dus ik verwacht een leuke, nostalgische port op broekzakformaat! 🙂

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Mister Frowdo
TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden

Resident evil 7 en forza horizon 4

TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden

In eerste instantie was ik bezig met Immortals Fenyx Rising, maar door een collega ook Smash Bros gekocht en die game laat me niet los!

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door TheGoldenKid
Dokter Caspari
2 jaren geleden

Kingdom Come : Deliverance was iets van 11 eurie op de PS4, dus die heb ik gekocht. Ik had lage verwachtingen maar ben best wel onder de indruk van de eerste paar uur. Ik ben erg benieuwd wat de game nog in petto heeft, positief verrast iig.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Ik ploeter weer ‘vrolijk’ verder in AC: Valhalla. Afgelopen week bijna niet aan gamen toegekomen, dus zit nog steeds pas op 98 uurtjes… Hopelijk kan ik komende week weer een flinke stap zetten richting het einde. Zo’n duo-baan moet niet te lang duren, haha.

rpenning
rpenning
2 jaren geleden

Zo heb net het hele huis verbouwt en geverfd wat een schijt werk xd. Maar nu lekker chillen en lekker ghost of thushima spelen. Ik heb mezelf een mooi game hoekje gamaakt En ik heb nu een beamer dus die gaan we straks ook even uitproberen, het was een game beamer maar betwijfel of dat lekker werkt dus zal meer voor de Netflix zijn.

LosPilotas
LosPilotas
2 jaren geleden

Net een paar dagen geleden mijn Playstation 5 binnengekregen, dus daar ga ik wat tijd instoppen, wss ook wat VR op de oculus Quest 2.

Koningsspelen.

WTF Update: Destruction of the Warzone servers

in

Wat spelen we dit weekend? 24 en 25 april


Wat ga jij spelen? Vertel het op Inside.Gamer.nl.

Lars Cornelis

Ik hoop dit weekend It Takes Two te kunnen gaan spelen. Even lekker samen op de bank een spelletje doen. Mocht dat niet lukken, dan val ik ongetwijfeld terug op PES of Assassin’s Creed Valhalla.

Michel musters

Ik denk dat ik dit weekend het gamen even oversla. Wat? Echt?! Ja, ook ik heb niet áltijd zin om te gamen. Ik heb de eerste twee Halo-games in de welbekende collectie uitgespeeld en heb er mijn buik nu even helemaal vol van, speel zo nu en dan een run in Hades maar heb daar nu ook even geen behoefte aan en verder wacht ik vooral op Resident Evil Village. Het kan geen kwaad om even niets te spelen, dan heb ik tegen de tijd dat Village uitkomt weer extra veel zin!

Michel de Viking

Thijs barnhard

Nu ik Hollow Knight voor de tweede keer speel realiseer ik mij pas hoe open de opzet van deze game is. De eerste keer dat ik hem speelde nam ik een compleet andere route door Hallownest. Met 5 uur op de klok ben ik nu al in gebieden die ik de vorige keer pas na 20 uur ontdekte. Wat. Een. Game. Over fantastische games gesproken. Omdat ik tegenwoordig helemaal in Apex Legends zit leek het mij wel een aardig idee om de campaign van Titanfall 2 ook weer eens opnieuw te spelen. Daar heb ik tot nu toe geen spijt van. De eerste twee levels alleen al zijn niets minder dan briljant.

Hollow Knight

Martin verschoor

Het nieuwe seizoen van Warzone ga ik op zeker proberen. Even kijken wat deze nieuwe map te bieden heeft voor mij. Niet dat ik de illusie heb dat ik een win kan halen, maar gewoon even kijken toch.

Warzone

Jacco peek

Ik ga ook weer lekker Warzone spelen dit weekend. De nieuwe map voelt toch best wel fris, maar we zullen zien hoe lang dat gevoel blijft hangen. Verder is het tijd voor de finale van The Falcon and the Winter Soldier en zit ik diep in de Invincible-comics. Ik moet m’n wekelijkse superheldenshot hebben!

Al is een shot Astra Zenica ook wel welkom, zodat ik wat meer m’n huis uit kan in het weekend…

Warzone

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ubisoft wil meer tijd nemen voor Assassin’s Creed Valhalla-updates

Koningsspelen.