in

Wat spelen we dit weekend? 24 en 25 februari

Wie had er weekend besteld!? Goed nieuws, het is binnen gekomen. Hieronder tekenen, graag.

Handtekening ontvanger weekend

_____________________________

Datum

________

Ondertussen heb ik de hoop opgegeven dat ik de Final Fantasy VII Remake playthrough ga halen voordat Rebirth uitkomt, dus dat laat ik verder lekker rusten. Gelukkig heeft de Rebirth demo deze week een update gehad en kunnen we nu even in de rondte lopen in de Junon regio. Dat zal ik zeker even gaan doen. Daarbuiten heb ik dit weekend niet zo heel veel tijd om te gamen, maar daar kom ik zodadelijk nog even op terug.

En jullie? Verken je fantasierijke werelden in Nightingale? Ben je klaar voor de lente in Garden Life: A Cozy Simulator? Of ga je van het padje af in Pacific Drive? Let me know!

Als laatste nog even een korte mededeling. Morgen is er weer eens een retro game beurs, deze keer in Zwolle.

Zelf zal ik daar de eerste helft van de dag rondlopen en een shirt van Tunic dragen. Mocht je er ook zijn, me spotten en even gedag willen zeggen, schroom niet. Heb je daar geen zin in, gewoon lekker doorlopen, hahaha.

Het bewuste shirt.

Tot dan! Of niet!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
19 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden

Die Tunic shirt ziet er echt nice uit! Die game wil ook echt wel eens spelen. Veel plezier op de beurs!

Returnal is eigenlijk zo goed als afgerond. Alles gedaan wat te doen was (ook DLC), behalve die verdomde collectibles. Wie had het geniale idee om collectibles te stoppen in een random generated wereld? Misschien doe ik wel nog een paar runs, als ik wat zin heb. Maar ik ga niet blijven spelen als het plezier er niet meer is. Zo belangrijk is die platinum niet. Al zou ik het wel leuk vinden om het te halen omdat veel mensen het toch als een uitdagende game zien en ik het ook gewoon heel goed vond!

Ik start daarnaast waarschijnlijk ook Outer wilds op. Geen idee of het mijn ding is, want veel weet ik er niet van. Maar dat blijkt net te zijn wat de game beter zou maken!

Fijn weekend allemaal!

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik heb gemerkt dat steeds het begin van de runs het meest moeilijke is. Maar als je meteen elke kamer binnen gaat en alles loot ben je al heel goed uitgerust voordat je aan de eerste boss begint. Speel ook redelijk agressief, altijd blijven bewegen en meteen na een kill naar de plek van de enemy lopen. Zo spaar je heel wat obsolite die je aan krachtige upgrades kan besteden.
Geen schrik hebben van malecious items zolang je nog geen 2 malfunctions hebt. Meestal zijn de malfunctions makkelijk te verhelpen.
Als je een favoriet wapen hebt, blijf het dan zo veel mogelijk gebruiken om alle traits ervoor permanent te unlocken.

Moest het alleen niet lukken en je toch meer van de game wil zien, wil ik je ook wel helpen door jouw game te joinen. Ik heb het wel nooit gebruikt dus geen idee hoe het precies gaat.

CarnifeX
1 maand geleden

Ik speel van alles door elkaar. Uurtje het ene dan weer paar uurtjes het andere. De spellen die ik op het moment speel zijn: enshrouded, last epoch, cyberpunk en deep rock galactic survivor.
Genoeg om me te vermaken

CarnifeX
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Enshrouded is vergelijkbaar met valhelm. Moet inderdaad wel je ding zijn en in multiplayer is het veel leuker dan alleen

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden

Dit weekje weg. Wat een geweldige games zijn er toch uitgegeven voor de DS, 3DS. Vele uurtjes plezier gehad aan de verschillende games.

Komende vlucht zal het enkel nog Bravely Default zijn, Job systeem is toch erg verslavend.

Andere game waar ik nog we wat tijd in ga steken is Pokemon Heartgold, dat blijft voor mij toch de ultieme Pokemon game. Daarna vind ik er eigenlijk teveel gekke gimmicks in de spellen gekomen. Ik wil gewoon op pad met 6 Pokémon’s, af en toe een nieuwe vangen en gym bazen verslaan.

Als ik zondagavond thuis ben, zal ik waarschijnlijk wel nog even verder gaan met bloodstained en Brotato een potje zal ook wel gebeuren.

Prettig weekend en fijne beurs gewenst.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden
Antwoord aan  Ruaidri1981

Heart gold en soul Silver zijn ook de beste pokémon games in mijn ogen. Meeste content van alle games (2 regio’s), je Pokémon zijn niet meteen veel te sterk en gen 2 heeft ook mijn favoriete pokémon!

In de tijd nog meteen op launch gekocht, heel spijtig dat de launch versie regelmatig een probleem had met corrupte save-data en mijn spel had dit ook…

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

De corrupte save-data had ik pas na 2 maanden ofzo het niet meer te spelen. Dan wou ik verder de pokédex completen maar ik was dus alles kwijt. De zin om te spelen was dan ook weg en ik heb het dan maar zo gelaten.

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

We waren zondagochtend terug, maar zoonlief moest weekje FIFA inhalen, dus papa heeft heerlijk op de bank bravely default gespeeld. Merk wel dat de batterij van mijn 3DS nog maar zo’n 3 uur meegaat en ik speel vrij donker scherm. Meer mensen daar last van?

Mijn DS kan ik nog gerust 10 uur op spelen, btw.

Lavalera
1 maand geleden

Voor de verandering speel ik Like a Dragon Infinite Wealth. Zit op een uurtje of 80 en geniet er nog lekker van. Ik denk dat ik er zeker nog een week mee bezig ben als het er geen 2 zijn. Maar dat is niet erg blijft een geweldige game. Ook Persona 3 Reload wordt daarnaast nog gespeeld. Ook geen kleine game en daar ben ik ook nog wel even mee bezig, dus de Xbox draait nog op volle toeren.

Op de ps5 is Ghostbusters klaar en wou ik even wat anders proberen dus heb ik even Earth Defense Force 5 opgestart. Door de hype van Helldivers wou ik ook eens een horde shooter proberen en deze heeft een solo mode en is op ps plus te spelen. Dus grote kans dat ik die nog wel even oppak. Het is wel even grappig als je gewoon even Aliens wil neerknallen haha.

Op de Legion Go is Live a Live ook bijna klaar, nog 1 verhaal en dan is er nog iets aan het eind volgens mij. Een ander spel die van de week uit early access is gekomen is Last Epoch. Een Arpg in de stijl van Diablo. Nu die uit is ga ik die samen met vrouwlief zeker spelen. Het lijkt beter in elkaar te zitten dan Diablo 4 en is niet zo complex als Path of Exiles dus het belooft veel goeds.

veel plezier in Zwolle. En wat een super cool shirt is dat Tunic shirt

Fijn weekend allemaal!

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Het grappige is dat ik de Legion Go meer bedacht had voor als ik reis of buiten in de zomer en zo. Maar ik speel er nu praktisch iedere dag op haha. Het apparaat is qua formaat perfect om lekker languit op de bank te liggen en dan met het ding in de handen of op schoot lekker te gamen. Echt een mega goede aankoop gok geweest.

coola
1 maand geleden

Skull and Bones.

Kan de game gewoon weg niet wegleggen

Luigi1985
1 maand geleden

Veel plezier in Zwolle. Als ie weer in Tilburg is kom ik wel weer.

Ik ga verder met Captain Toad. Bijna klaar met de bonus levels en dus de game.

Bij the last of us 2 ook bijna klaar. Ben bij t eerste gevecht tussen Abby en Ellie.

Stelling van de week: Seksscènes in games zijn niet nodig.

Screenshot Sunday #144