in

Wat spelen we dit weekend? 24 en 25 juni

Blijkbaar hadden meer mensen bij mij in de wijk gemerkt dat het én warm is én weekend en hebben ze hun hele familie over laten komen, want er was geen parkeerplaats meer vrij. Wat is dat nou!? Als schrijver van middelmatige stukjes voor Inside.Gamer horen ze toch een plekje voor je vrij te houden? Helemáál als je een zak van de lokale snackbar bij je hebt. Echt totáál geen respect meer tegenwoordig.

Gisteren heb ik Final Fantasy XVI binnen gekregen en daar heb ik al een stukje van gespeeld. Ik gok dat ik nu op het punt ben waar de demo eindigt, maar daar wil ik dit weekend nog even wat tijd in gaan steken.

Ondertussen zit ik met Bloodborne alweer in de The Old Hunters DLC, dus het schelden en tieren gaat gewoon lekker door. Gewoon omdat het kan.

En jullie? Ook jullie inner Clive aan het verkennen in Final Fantasy XVI? Lekker in de rondte aan het scheuren in Sonic Origins Plus? Of misschien ben je op jacht naar afgrijselijke wezens in Aliens: Dark Descent? Let me know!

Oh, effe wat anders. Er zitten hier volgens mij nog wel wat fans van Yakuza / Like A Dragon, dus ik wou nog een video toevoegen. Ik volg al een aantal jaar het YouTube kanaal van YongYea, die voornamelijk gaming nieuws bespreekt. Als er een gaming gerelateerde presentatie aan zit te komen, dan ga ik altijd als eerste kijken of hij er een live reactie op gepland heeft staan. De laatste jaren is hij ook bezig met voice acting en deze week mocht hij eindelijk laten weten dat hij de engelse stem doet van Kazuma Kiryu in Like A Dragon Gaiden en Like A Dragon: Infinite Wealth. Ik kan me nog indenken dat veel mensen liever de japanse stem aanzetten, maar dit leek me wel leuk om even te delen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

34 reactie

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Video: De ROG Ally stoot de Steam Deck niet van de troon

Screenshot Sunday #111