in

Wat spelen we dit weekend? 24 en 25 oktober


jacco peek

The Crown Tundra voor Pokémon Sword en Shield is uit en ik kan niet wachten met spelen. Sinds m’n preview van vorige week ben ik vooral enthousiast geworden voor de Dynamax Adventures, waarbij er elke keer een nieuwe legendary op je te wachten staat. Verder ben ik zeer benieuwd hoe de ‘verschillende verhalen’ in elkaar zitten, en hoe lang de DLC überhaupt is.

Pokemon

Cody van den bogert

Ik heb me weer eens ingeschreven voor de Weekend League op Fifa 21, als ik deze daadwerkelijk ga spelen zal dat praktisch al mijn vrije tijd opslokken. Ik ben er dan ook nog niet uit of daar zin in heb. Ik ben namelijk nog lang niet klaar met Spelunky 2. Ik kom nu geregeld bij de eindbaas Tiamat, maar loop daar een beetje vast. Het titelscherm heb ik inmiddels vaak genoeg gezien en ben dan ook op jacht naar de verborgen manier om de game uit te spelen. Misschien dat ik dit weekend weer een stapje verder kom!

Fifa 21

thijs barnhard

Dit weekend speel ik Disc Room! Zoals de titel al doet vermoeden zit je in dit spel vast in een ruimte vol met ronddraaiende en vlijmscherpe schijven. Om te overleven moet je constant in beweging blijven. Dat klinkt als een bijzonder simpel concept voor een game maar Disc Room weet er het optimale uit te halen. Iedere kamer heeft namelijk een andere twist waardoor iedere uitdaging weer net even anders is.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onofficiële custom faceplates voor PlayStation 5 staan al te koop

Exclusieve Zombies-modus voor Black Ops Cold War op PlayStation