in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 25 en 26 december

Dit weekend is het Kerstmis! Grote kans dus dat je thuis danst op kerstmuziek, uitgebreid dineert en misschien wel cadeaus uitpakt. Maar we kennen allemaal wel dat moment waarop je even de tijd moet doden voor de volgende sociale verplichting en tóch even een game opstart. Daarom alsnog de vraag: wat speel je dit weekend?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
7 maanden geleden

Afgelopen dinsdag final fantasy 8 uitgespeeld, dus mijn game tijd word nu verdeeld over Assassin’s creed Origins en Red dead Redemption 2.

Rainking
7 maanden geleden
Antwoord aan  coola

Ik wist dat je het kon!

Michael-Raymond-Clayton
7 maanden geleden

Ik ben momenteel behoorlijk verslaafd aan Deathloop… Met dank aan RuanMoleman die er een enthousiaste recensie over schreef. Dus daar zullen zeker wat uurtjes aan worden besteed!

Rainking
7 maanden geleden

Altijd weer die Ruan. Je zou hem toch, hahaha. Mooi dat-ie bevalt.

Luigi1985
7 maanden geleden

Nice. Ik zie dat ie al flink afgeprijsd is, dus ik denk dat ik m binnenkort ook ga proberen.

Michael-Raymond-Clayton
7 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Moet je echt doen. En gun jezelf even om erin te komen. Ik vond hem eerst OK. Wel leuk verder, maar niets spectaculairs. Maar na een paar uur was ik hooked.

Rainking
7 maanden geleden

Eind van het jaar loopt mijn Gamepass abonnement af. Ik vond het een jaartje leuk, maar nu heb ik het wel een beetje gezien. Tot die tijd zal ik er nog wel wat op spelen zolang het nog kan. Ik heb Dead Space gedownload, die zal ik nog wel even spelen waarschijnlijk.

Luigi1985
7 maanden geleden

Kena bridge of spirits en Tetris effect.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
7 maanden geleden

Nog steeds the witcher 3 op de switch. Heb deze game 4 jaar geleden al een keer uitgespeeld, maar zat er toen niet lekker in ofzo. Had destijds net final fantasy 15 uitgespeeld en daar bewaar ik leuke herinneringen aan. Begon daarna meteen aan the witcher 3. Deze zat toen al een tijd in m’n backlog en een vriend van me bleef maar zeggen dat ik aan the witcher moest beginnen.

Heb eerder dit jaar seizoen 1 van de witcher voor de 2e keer gezien omdat seizoen 2 net aangekondigd was en toen merkte ik dat ik “ineens” heel veel zin in de game had. Nu zit ik er wel lekker in en ben ik de game niet aan het rushen.

Fijne feestdagen allemaal!

Laatst bewerkt 7 maanden geleden door TheGoldenKid

Mijn Games van 2021

IG Q&A: Wat is je GOTY?