in

Wat spelen we dit weekend? 25 en 26 februari

Wat, is ‘t alweer zo ver? Ja joh! Het is alweer weekend. Voeten op de tafel, snackies erbij en controller in de hand. Genieten maar!

Deze week ben ik weer eens begonnen aan Dark Souls III, wat verre van de tweede keer is dat ik me er tegenaan gooi. Maar wonder boven wonder ben ik nu weer wat verder dan een paar pogingen geleden, dus gevoed door het heerlijke gevoel dat ik toch niet zo’n loser blijk te zijn als ik altijd denk, blijf ik nog even lekker doorploeteren.

Natuurlijk zal Hogwarts Legacy nog wel aangezet worden, want dat is een erg leuk spel. En ik kreeg net even een herinnering dat de nieuwe Wo Long demo online staat. Helaas is ook dat geen blijvende demo, maar is die alleen dit weekend te spelen.

En jullie? Druk bezig met Atomic Heart? De wereld aan het verkennen in Octopath Traveler? Nog steeds op zoek naar vliegende pagina’s in Hogwarts Legacy? Let me know!

Mocht er iemand trouwens interesse in hebben, morgen is er een retro game beurs in Zwolle. Stationsplein 1, vanaf 9.30.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Wow dark souls III. Die game heeft me zoveel tijd gekost. Twee keer opnieuw begonnen, voordat ik besloot door te zetten. Als ik die niet had doorgezet, was ik wss niet begonnen aan Sekiro, Demons souls en Elden ring, ookal had ik Bloodborne al wel uitgespeeld.

Ik ga verder met Dead Space. Zit nu einde chapter 6 bij een boss. En ik moet nog een hoofdstuk of drie van Chrono Trigger.

Lavalera
1 jaar geleden

Op de ps5 is het verder gaan met Hogwarts Legacy. Blijft een goed spel. Heb nog wel even te gaan voor ik de platinum heb maar hopelijk schiet ok over een weekje wat meer op als ik vakantie heb. Heb nog zo’n 80 merlin trials te gaan dus :p

Op de Xbox ben ik verslaafd aan Like a Dragon Ishin. Farm bijhouden, beetje vissen, wapens craften zij missies doen, karaoke en als ik tijd over heb doe ik ook het verhaal nog haha. Rgg heeft weer een bak leuke zij content erin gestopt. Hier zal ik nog wel even mee bezig zijn.

Atomic heart en Wo Long wil ik nog wel proberen die komen op gamepass maar ben nog wel even bezig met de andere spellen dus die moeten wachten. Mijn backlog loopt een beetje op deze manier zo pfft. Ik moet denk ik met vervroegd pensioen om alles te spelen haha.

Zwolle is een uurtje bij mij vandaan maar omdat ik niet zo gek veel heb met retro games zal ik die overslaan. Als het nog ene keer dichterbij is, zoals in Hengelo of Enschede zelf wil ik nog wel een keertje gaan kijken. Veel plezier daar in ieder geval.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha ja voor de merlin trials heb je die blaadjes nodig. Maar ga niet zo vaak naar de room of requirement om de plantjes te halen dus ik zit altijd zonder haha.
Nog wel even benieuwd over jouw ervaring met de combat demo van Ishin. Ik weet dat het spel niet voor iedereen is, maar hoor ook altijd graag de ervaringen van anderen.
Jammer dat je nog niet helemaal beter bent. Maar snap wel dat je dan niet helemaal naar Zwolle gaat voor een beurs. Wel jammer want ik weet dat dat wel een beetje jouw ding is.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Ik had gehoopt en verwacht heel het weekend door te brengen in virtual reality na de komst van de PSVR2, maar geheel tegen mijn verwachtingen in, blijk ik nogal snel misselijk te worden van VR… Heb het welgeteld een kwartier volgehouden in Gran Turismo 7 en was vervolgens de rest van dag weeïg. Echt balen! Misschien ligt het aan het spel en heb ik minder last bij Horizon: Call of the Mountain en anders wordt een kwestie van heel rustig opbouwen en vurig hopen dat ik snel VR-benen kweek, want boy oh boy, wat smaakte dat kwartiertje naar meer!! Echt heel vet.

Verder na het binnentikken van de platinum van Jedi Fallen Order (was nog een hele opgave!!) aan Hogwarts Legacy begonnen. Heb slechts het beginnetje nog gespeeld (totdat je een huis moet kiezen) maar lijkt veelbelovend!

Goed weekend allemaal!

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja, heb inmiddels bijvoorbeeld ook al begrepen dat je beter in een wat langzamere cabrio (minder snelheid, meer zicht) op een ovaal circuit kunt beginnen dan direct in een of andere supercar in een woeste omgeving waar je van bocht naar bocht wordt geslingerd, haha. En als dat ook niet werkt, dan zijn er nog truucs als kauwgom, een ventilator etc. Komt vast goed. Heb goede hoop.

En jij nog sterkte met je herstel dan!

Lavalera
1 jaar geleden

Succes met het vinden van de oplossing dan. Weet hoe erg je uit keek naar de psvr2 en als er dan ziek van wordt lijkt me dat enorm balen. Je hebt in ieder geval de juiste motivatie om niet op te geven lees ik al. Dus denk dat je wel wat vindt.
Veel plezier met Hogwarts. Echt een geweldig spel. Alleen voor de platinum wel een beetje grindy door bijv de 91 merlin trials die je moet doen en de 4 gedeeltelijke playthroughs.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Thanx! En ja, balen dat trophies vaak grindy zijn. Ben het gewend. Komt wel goed. Maar vind het leuker als ze gewoon heel moeilijk zijn en het echt een prestatie is als je ze haalt. Niet TE moeilijk natuurlijk, maar gewoon leuk moeilijk. Zoals die licenses van Gran Turismo 7 op de gouden tijd. Daar moet ik er nu nog eentje van.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Dat had ik met bepaalde games op de VR1 al en dat was de reden om niet aan de VR2 te beginnen.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Post het maar opnieuw, mijn bericht staat al voor 3 dagen in afwachting van goedkeuring.
Weet niet wat ze snuiven bij inside gamer maar moet sterk spul zijn om het tot op heden nog steeds niet goed te keuren. 😀

Na lang wachten en vele characters uitgespeeld te hebben in de demo ben ik eindelijk vandaag begonnen aan Octopath Traveler 2, Hikari Ku is degene die mij het meest aansprak.
Daarnaast heb ik vandaag ook Scars Above binnen gekregen en voor de prijs van de game krijg je een toffe game, misschien nog wat Hogwarts maar gezien ik meer met Octopath heb zal die de meeste voorrang krijgen.
Goed weekend en Rainking, veel plezier met Hogwarts.
Las in je artikel dat ook de demo van Wo Long online is, echter zal die ongetwijfeld vele hart verzakkingen gaan opleveren vermoed ik. Toch ga ik hem proberen.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door DarkraverX
DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja volgens mij stonden er 2 links bij die van foto`s.
Octopath 2 is een plaatje, hoewel de wegen naar stadjes toe minder lang zijn is het een plaatje van een game, 1 die zelfs voor mij doen Hogwarts opzij geschoven hebt.
Scars Above is een leuke game, soms best wel pittig.
Wo Long, wel heb de demo gespeeld en hoewel ik altijd zwicht voor zulke games zal ik dat dit keer niet doen want hij zit in de gamepas.
Het stuk naar de baas was prima te doen en zelfs makkelijker dan de baas zelf, maar zoals je al aangaf toen kwam de baas en hoewel ik het vrij lang vol hield had ik na 10 min nog niet veel van de knakker zijn levensbalk afgehaald en voor ik het wist lag ik op het kerkhof.

Enige game in de gehele soulslike serie die ik uitgespeeld heb is Bloodborn en ook dat was alleen mogelijk door gebruik te maken van de cheat waarmee je items kon dupliceren, na de patch was dat niet meer mogelijk maar tja ik had toen een levens balk van 1 meter. LOL.

Dus nee ik ben daar absoluut niet beter in. 😀

Screenshot ‘Sunday’ #93

Screenshot Sunday #94