in

Wat spelen we dit weekend? 25 en 26 maart

En ja hoor! Daar was ‘t weekend weer. Precies op tijd, zoals we hadden afgesproken. Over het algemeen stelt het nooit teleur. Tenminste, het verlaat ons altijd weer te vroeg. Dat is dan net weer effe jammer.

Deze week kwam Tchia uit en daar ben ik wel benieuwd naar. In dit geval via PS Plus Extra en als het me wat lijkt, dan koop ik die later nog wel eens. Ook kan het gewone volk dit weekend aan de slag met de Diablo IV beta. Hopelijk heeft de afgelopen beta geholpen en hebben ze het één en ander kunnen fixen. Vanmorgen werd ik herinnerd aan het feit dat The Lord Of The Rings Online nog steeds bestaat, dus die heb ik weer eens gedownload. Eens kijken of dat nog leuk is.

En jullie? Waar gaan jullie allemaal heen? Bingo? Let me know!

Het plaatje is trouwens van NEO: The World Ends With You. Die had ik deze week uitgeprobeerd, maar bleek niet echt iets voor mij te zijn, maar deze screenshot vond ik wel mooi, dus die heb ik maar even gebruikt, ghehehe.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden

Na op reis te gaan had ik even niet zo veel zin om veel te gamen, maar dat is nu weer helemaal geen probleem meer!

Momenteel ben ik vooral bezig met Lego: DC villains. Het verhaal is gedaan maar de wereld zit nog vol met gouden blokjes dus daar ga ik nu naar op zoek.

Daarnaast speel ik soms wat Olli Olli world, maar het is precies mijn ding niet echt. Ik wil meteen alle challenges halen bij elk level, maar dat is echt moeilijk en frustrerend.

Misschien speel ik ook enkele potjes battlefield 2042 of fortnite met vrienden. Ondanks de slechte staat bij release van battlefield 2042 kan ik me er wel ermee vermaken. Al moet ik eerlijk toegeven dat de nieuwe maps uit het spel minder mijn ding zijn. Groter is niet altijd beter, zeker met alle lege vlakken! Gelukkig zijn er ook wat maps uit bf3 en bc2 beschikbaar.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Welkom terug. Hoe was je reis naar de andere kant van de wereld?

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Echt super! Het is echt voorbij gevlogen! De groep was echt fijn en ik heb nog redelijk veel contact met hen. En Thailand zelf was ook prima, mooie natuur, gastvrije mensen en heel lekker eten!

Lavalera
1 jaar geleden

Tchia heb ik ook al gedownload en getest die ga ik ook nog wel verder spelen. Is een vrij kleine open wereld avonturen game en voelt wel heel relaxed in alles.

Op de xbox wordt het verder met Persona 4 Golden. Daar ben ik denk ik nog wel een week of 2 zoet mee. Maar dat is niet erg. Blijft een leuk spel.

Op de Playstation heb ik van de week Life is strange before the storm uitgespeeld. Zat nog in de mood van deel 1 dat ik de prequel ook maar gespeeld heb. En aangezien ik toch in de mood ben deel 2 ook maar gedownload voor een replay. Daarnaast is het verder met Atelier Ryza 2. Nog beter dan de 1e is precies wat ik zoek in een game op dit moment. Relaxed en chill. Binnenkort ook maar over naar deel 3.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Re4 chapter 2 weet nog niet of ik het extreem ver vindt. Tchia ook die game vindt ik nog wat saai

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Ben inmiddels een heel eind gevorderd met Hogwarts Legacy, maar man wat is dat een trophy grind, zeg. Niet normaal. Maar goed, wie A zegt moet B zeggen… Verder ook nog steeds geen platinum om zicht voor Pistol Whip, maar dat is geen grind, heeft puur met onkunde te maken. Komt ooit wel goed. Ik geef niet op!! En Call of the Mountain doe ik af en toe eens een stukkie. Word daar toch relatief snel weeïg van. Ach ja.

Lavalera
1 jaar geleden

De grind is gewoon te veel in Hogwarts. Heb normaal niet zo veel probleem met collectible grinden maar alles halen zoals in Hogwarts ging mij een stapje te ver. Heb ook nog een keer last gehad van de traits bug waardoor ik op 74.van 75 bleef hangen waar meer mensen last van hadden. Toen heb ik de platinum maar gelaten voor wat het is. Ik vond het echt een geweldige game maar de plat is wel echt een stapje te ver.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

What?! Als mij dat gebeurt word ik echt gek! Fingers crossed…

Luigi1985
1 jaar geleden

Ik ga verder met Metroid Prime. Daarnaast ben ik begonnen met Mario & Luigi Superstar Saga (DS). Ik sluit niet uit dat ik morgen RE4 ga kopen.

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 jaar geleden

Hopelijk komen we een stuk verder in Final Fantasy 8. Niet dat ik het spel nu moeilijk vind ofzo, maar ik verlies gewoon heel veel tijd. Uren kaarten, GF upgraden, alle Magic op 100 krijgen en eigenlijk wil ik dan ook nog op 4 spelers hebben, zodat als ik magic gebruik ik, het na het gevecht meteen weer kan aanvullen tot 100.

Ben bijna aan het einde van disk 1. Heb de 6 main karakters nu in mijn party. Wat een zooitje is het eigenlijk. Squall de leider die eigenlijk enkel met zichzelf bezig is. Zell totaal opgefokte vuisten mannetje, die meer stoer doet, dan dat hij echt toegevoegde waarde heeft. Irvine, de sluipschutter, die probeert elke vrouw te versieren en continue een blauwtje loopt. Quistis de mislukte instructeur, die de meest ervaren van het team zou moeten zijn. Selphie, een enthousiast meisje, maar meer geschikt om een schoolfeestje te organiseren dan de wereld te gaan redden. En dan als laatste Rinoa, die verliefd is, was op de grote concurrent van Squall, totaal gechoqueerd is dat als je een verzetsgroepje leidt dat er ook weleens doden kunnen vallen. Gelukkig heeft ze wel een leuke hond.

Maar ja het is wel mijn zootje ongeregeld en ik kan mijzelf goed identificeren met Squall. En het is wel leuk wat mijn geheugen met mij doet, sommige stukken kan ik mij echt niet meer herinneren, terwijl anderen ik precies weet wat er gaat komen.

Wel opvallend trouwens dat in de versie die ik heb van steam, het al drie keer is voorgekomen dat het beeld zwart werd en de muziek bleef hangen en er niets anders werkte als control alt delete.
Ik weet van eerdere play throughs dat het einde van disk 1 ook vaak problemen gaf, vooral met het beeld. Ben benieuwd of dat nu geen probleem gaat geven.

Maar alles bij elkaar vermaak ik mij prima tot nu toe. En ik verwacht dat ik van het weekend redelijk eind op disc 2 kom en zover ik weet, ben ik, maar een keer voorbij disc 2 gekomen en dat is 20 jaar geleden. Dus dat wordt sowieso fijn.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Resident Evil, beetje Diablo 4 en Far Cry 5 (2e run), blijft een betere game dan deel 6 vind ik.

blasterjackson
1 jaar geleden

Warhammer: Battle March op de Xdoos 360

Top 5 favoriete personages in fighting games

Mini-Reviews #15: Mickey’s Wild Adventure, The Last Vampire & Meme Couple