in

Wat spelen we dit weekend? 25 en 26 mei

Kijk, daar was ik nou aan toe. Weekend. Niet waar, hoor. Ik heb een redelijk relaxte week gehad op werk. Zo erg zelfs dat ik bang ben dat er binnenkort een dag komt dat echt alles tegenzit en het een paar uur uitloopt. Mocht dat echt zo zijn, dan heb ik nu gelukkig twee dagen om me weer even op te laden. Game on!

Ik ben deze week begonnen aan Senua’s Saga: Hellblade II. Ik had al eens een stukje van het eerste deel gespeeld, maar erg ver ben ik er nooit mee gekomen. Op het moment ben ik alweer in de buurt van het einde en ik vind het een behoorlijk bizar spel. Die zal dit weekend nog wel uitgespeeld worden. Daarnaast zullen Stellar Blade en Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes ook vast nog wel opgestart worden.

En jullie? Keer je terug naar de gevaarlijke cyberpunk wereld van System Shock? Ga je lekker 2D in Paper Mario: The Thousand-Year Door? Of ga je de innerlijke strijd aan in Senua’s Saga: Hellblade II? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
28 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
velocityx
velocityx
26 dagen geleden

Ik ga beginnen aan Judgment op PC. (Heb al een keer uitgespeeld op de PS4) En ik heb Monster train van de week gekocht op Steam, was een aanbieding.

wiebeamalur
wiebeamalur
25 dagen geleden
Antwoord aan  velocityx

Monster Train heb ik toevallig ook gisteren gekocht. Durf er alleen nog niet aan te beginnen, ik vind roguelikes en deckbuilders best verslavend haha. Ik wacht liever even tot ik Slay The Spire beu ben.

adutchman
adutchman
26 dagen geleden

Ik ga verder met Banishers Ghosts of New Eden en Hellblade 2. En ik wacht nog steeds op mijn pakketje (Paper Mario) ze konden gisteren het adres niet vinden…Nou woon ik wel in een nieuwe wijk maar toch is het de eerste keer dat dit gebeurt. Hopelijk komt ie nog.

Fijn weekend!

Luigi1985
26 dagen geleden
Antwoord aan  adutchman

Slechte bezorgers. Ik ben er gister mee begonnen en had uiteraard het origineel ook gespeeld, maar ik moest al direct weer lachen. Gortdroog spel.

adutchman
adutchman
25 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

Helaas, ze hebben hem opnieuw gelabeld en kan ik hem maandag of dinsdag verwachten. Jammer maar ik bestel al heel lang games en dit is de 1e keer dat ik zo lang moet wachten. No biggie dus

Lavalera
26 dagen geleden

Na het uitspelen van Eiyuden Chronicles ben ik doorgegaan naar Hellblade 2. Rustig aan een stukje gespeeld. Nog niet uitgespeeld maar dat gebeurt dit weekend vast. Het is wel een audiovisuele showcase. Niet een game voor iedereen maar wat er getoond wordt voelt echt next gen. Een ervaring op zich. Daarnaast bezig met Seizoen 4 van Diablo 4 ook op de Xbox dus. Een leuk seizoen waarin ze veel mechanisme hebben omgegooid qua loot en zo.

Op de Ps5 ben ik volgens mij bijna aan het einde van Final Fantasy 7 Remake. Dan heb ik de Dlc daarna nog te gaan. En daarna is het even kijken.

Op de Legion Go hang ik vast op Batman Arkham Origins dus heb ik maar vast begonnen aan Trails in the Sky Sc. Dus het 2e hoofdstuk.
Fijn weekend allemaal!

Luigi1985
26 dagen geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ik vind Hellblade er heel vet uit zien maar men zegt dat het veel verhaal, weinig spelen is, dus dan is ie denk ik weinig voor mij.

Lavalera
25 dagen geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Dat klopt wel aardig ja. Het is zoals ze het noemen een walking simulator. Het draait vooral om het verhaal en de audiovisuele ervaring aangevuld met puzzels en combat en dat is niet voor iedereen. Als je een game speelt puur voor de gameplay dan is dit niet het type spel voor je inderdaad

aRc
26 dagen geleden

En toen was het weer weekend,gelukkig met iets mildere temperaturen. Dat ervaar ik toch wel als iets prettigs bij het gamen.

Qua games ongeveer het zelfde als vorige week. Maar vermoed dat de meeste tijd gespendeerd gaat worden aan Maplestory. Daarna Ghost of Tsushima en tot slot Red Dead Redemption 2

Goed weekend allemaal toegewenst.
.

Luigi1985
26 dagen geleden

Ga jij serieus een spel uitspelen?

Ik ga verder met Majora’s Mask, Paper Mario en moet nog steeds een stukje Hi-Fi rush. Was ook begonnen met Super Mario World, maar ik moet even terug naar twee games tegelijk, dus die moet even wachten. Hoop vooral vordering te maken met MM en HR.

Had je dan niet even kunnen wachten met Paper Mario? Jawel, maar bij allyourgames hadden ze een goede Pinksterdeal. Dus ja.

Lavalera
26 dagen geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Hellblade is pak em beet 5 uurtjes. Dat moet hem nog net lukken om uit te spelen 😉

Luigi1985
25 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha ja die gaat zeker uitgespeeld worden. Ben gister in ieder geval een heel eind opgeschoten met HiFI Rush. Ben nu bij het laatste level volgens mij. Ook wat vordering gemaakt met MM en ben nu al hooked aan Paper Mario. Geweldig spel.

CarnifeX
25 dagen geleden

Fallout 4 nog steeds. En als de tv bezet is, dan iets met treinen zoals open tdd of industry giant

CarnifeX
25 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

Dat klopt, maar dan heel erg gericht op transport lijnen. Dorpen bouwen gaat vanzelf als je de spullen levert die ze nodig hebben

CarnifeX
25 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

Open tdd is gratis, dus wat houdt je tegen om het te proberen. Waarschijnlijk je backlog en tijd 🙂

wiebeamalur
wiebeamalur
25 dagen geleden

Ik zit momenteel al een aantal weken in een fase dat ik even helemaal klaar ben met Triple A. Het is allemaal zo lang + story heavy en daar heb ik momenteel even geen behoefte aan. Ik heb nu vooral zin in kortere evaringen en/of games met unieke gameplay mechanics.

Ben de laatste tijd dan ook indies gaan ontdekken en dat bevalt mij heel erg! Heb de afgelopen twee weken al bijna 20 uur in Slay The Spire gestoken, wat een spel! Is lang geleden dat ik in korte tijd zoveel uur in een game heb doorgebracht. Heeft ook nog eens een hele actieve modding community, dus zie dit wel mijn comfort game voor de komende jaren worden. Verder heb ik net Islets op de kop getikt, die ga ik ook even uitproberen.

Luigi’ s wekelijkse topic: #1

Screenshot Sunday #157